Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

(ne KG) PSD ir TPP

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

ei nu tik gal jau kaip mergaitės nepradėkim skundinėtis čia?

o kas dėl medicinos brangumo, tai pavyzdžiui vienas vežiojamas širdies echoskopas, kurių klinikos turi 2 berods, gal daugiau, kainuoja 0,5 MLN litų, ir tai be daviklių, be kurių nebūtų vaizdo reikiamo, o davikliai kainuoja dar maždaug 0,5MLN. čia tik vienas pavyzdėlis o kiek dar visokiausios įrangos yra intensyvios terapijos klinikose, operacinėse gal jau neaiškinsiu, nes turėtumėt įsivaizduot, kiek viskas turėtų kainuoti kad farmacininkai yra šūdžiai irgi faktas, bet iš esmės medicina yra BRANGUS, LABAI BRANGUS REIKALAS. jeigu net švedai sako, kad ir pas juos finansavimas visada bus nepakankamas

Comment

Parašė artexs Rodyti pranešimą
      Tai aš dabar nebegalėsiu ramiai miegot po tokių grąsinimų. Tiekto, keičiu nuomonę: Kubilių lauk!, Atšaukt PSD!, Visa valdžia vagys!, Gydytojai - vagys!

Gal jau neberašysi laiško?
      Taip, plėšikų ir painiojančių interesus labai daug mūsų žemėj. Todėl tampam labai keistu kraštu, kur savi gina savus, kur darbo birža tampa prievole, nors nesvarbu, kad yra dar kitų būdų ieškotis darbo. Puiku, lietuviškas rojus su degėla parado pradžioj...
      Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
        ... su degėla parado pradžioj...
        O čia ne įžeidinėjimas? Ir už tai ne tik užbanint gali, bet ir į teismą pašaukt.
        Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
          ei nu tik gal jau kaip mergaitės nepradėkim skundinėtis čia?

o kas dėl medicinos brangumo, tai pavyzdžiui vienas vežiojamas širdies echoskopas, kurių klinikos turi 2 berods, gal daugiau, kainuoja 0,5 MLN litų, ir tai be daviklių, be kurių nebūtų vaizdo reikiamo, o davikliai kainuoja dar maždaug 0,5MLN. čia tik vienas pavyzdėlis o kiek dar visokiausios įrangos yra intensyvios terapijos klinikose, operacinėse gal jau neaiškinsiu, nes turėtumėt įsivaizduot, kiek viskas turėtų kainuoti kad farmacininkai yra šūdžiai irgi faktas, bet iš esmės medicina yra BRANGUS, LABAI BRANGUS REIKALAS. jeigu net švedai sako, kad ir pas juos finansavimas visada bus nepakankamas
          Mano tėvas chemikas. Ragavęs farmacijos. Puikiai žino kaip galima padaryti vaistą. Dauguma jau seniai standartizuota ir reikiamų medžiagų išgavimas atpiggęs daugiau nei pusiau. tai kad...

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
            O čia ne įžeidinėjimas? Ir už tai ne tik užbanint gali, bet ir į teismą pašaukt.
            O bent žinai kas yra degėla? O gi kubiloidas. Surask tarp jų kelis skirtumus

Comment

Tai tu abejoji ar gydytojai gelbėja gyvybes? O tai ką tavo nuomone jie veikia, jei negelbėja?
              Ne taip mane supratai. Aš kalbėjau apie tuos vienetinius atvėjus, kai gydytojas padaro klaidingą diagnozę, kuri vėliau kažkam kainuoja gyvybę, ir pan.

Tokie atvejai yra blogai. Tikslas - jų mažinti iki minimumo. Bet klausimas - kaip? pasiūlyk variantų. Ar tu manai, kad žmogus pasirinko profesiją, prasimokė 10 metų, davė priesaiką ir dabar turi dirbt nepriekaištingai kaip robotas už menką atlyginimą? Aš manau, kad tokių nihilizmo atvejų galima sumažinti gerinant darbo sąlygas ir didinant atlyginimus gydytojams.
              Atlyginimų dydis vargu ar ką keis. Tą reikia mažinti drausminėmis nuobaudomis. Žmonės, kurie mato kad su jais yra nepagarbiai elgiamasi, turi teisę skūstis gydytojų darbdaviams. Į skundus tikrai yra reaguojama tie "blogiukai" gauna drausmines nuobaudas (na nebent yra direktoriaus giminės, kas šiuo metu LT yra labai populiaru). Ir kuo daugiau bus tokių nusiskundimų, tai bus tuo didesnis pretesktas peržiųrėti nuobaudų sistemą ir galbūt ją keist.
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

armacininkai yra šūdžiai irgi faktas
                ar kažką neaiškiai parašiau?

Comment

armacininkai yra šūdžiai irgi faktas
                  Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                  ar kažką neaiškiai parašiau?
                  Praleidai ''f'' raidę

Comment

O bent žinai kas yra degėla? O gi kubiloidas. Surask tarp jų kelis skirtumus
                    Aš žinau, kam žmonės taiko šį epitetą. Tačiau vistiek manau, kad elgiesi nebrandžiai prieš tai siūlydamas skųsti kitą už "įžeidinėjimą", nors žmogus tik išsakė savo nuomonę (nors ir kardinaliai priešingą tavo), o paskui svaidydamasis tokiais žodžiais. Nemanai taip?

Comment

Tuoj apie laukines peles diskutuot pradėsim...

Comment

Ė, vaikai. Su šituo savo darželiu jūs krypstate nuo labai geros diskusijos

Miestai.net FB

Comment

Tuoj apie laukines peles diskutuot pradėsim...
                          Tai paskaityk keywordus apačioj.

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                            Aš žinau, kam žmonės taiko šį epitetą. Tačiau vistiek manau, kad elgiesi nebrandžiai prieš tai siūlydamas skųsti kitą už "įžeidinėjimą", nors žmogus tik išsakė savo nuomonę (nors ir kardinaliai priešingą tavo), o paskui svaidydamasis tokiais žodžiais. Nemanai taip?
                            Kartais nemėgstu duoti durniams kelio. Taip, čia mano bėda. Bet jei ir duočiau, jie vistiek nueitų ne tuo keliu ir kažkur atsitrenktų. Tiesa?

Comment

Kartais nemėgstu duoti durniams kelio. Taip, čia mano bėda. Bet jei ir duočiau, jie vistiek nueitų ne tuo keliu ir kažkur atsitrenktų. Tiesa?
                              Aš, beje, nedrįsčiau kažko vadinti durniumi, nes šiuo atveju nei vienas nėra teisus. Tiesa yra kažkur per vidurį.

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                Ė, vaikai. Su šituo savo darželiu jūs krypstate nuo labai geros diskusijos
                                Diskusija gera. Bet matau, kad ją reikia rakinti. Nes tolko kaip ir jokio.

Gerai, grįžtant į vėžias. Šiandien per "Panoramą" sakė, kad jau skolingi neva tik 70 tūkstančių žmonių. (kažkur dar 130 dingo). 20 tūkstančių jau atidavė skolą. Pažanga, ane. Tik man nelabai suvokiama kuris sluoksnis tas skolas atiduoda...

Comment

Kartais nemėgstu duoti durniams kelio.
                                  Kiti durniai, o tu ne? Gali skųsti save geriau

Comment

Diskusija gera. Bet matau, kad ją reikia rakinti. Nes tolko kaip ir jokio.

Gerai, grįžtant į vėžias. Šiandien per "Panoramą" sakė, kad jau skolingi neva tik 70 tūkstančių žmonių. (kažkur dar 130 dingo). 20 tūkstančių jau atidavė skolą. Pažanga, ane. Tik man nelabai suvokiama kuris sluoksnis tas skolas atiduoda...
                                    Leisk atspėsiu kas tai pasakė... Ogi mūsų mylimasis Kubilius Ar ne?

O jei rimtai tai manau, kad žmonės yra ant tiek prigasdinti to PSD, kad kas po kiek gali, tiek moka.

Miestai.net FB

Comment

Pagarba žmonėm, kurie susimoka mokesčius. tiem, kurie neturi pingų, bet yra geranoriški, neabejoju, kad leis išsimokėti per ilgą laiką.

Comment

O kur teigiu, kad esu protingiausias? Eik gal išsimiegok, žmoną pralinksmink preiš tai Gero vakaro, pone, artex.

P.S. Kaip baigsi kliedėt apie darbo biržą, apie tai, kad visi privalo mokėti už viską net neįvertinęs, kad kiti duonai neturi, tada bandysim bendraut. Nes esi kažkoks be pragiedrulių. O šeip nieko asmeniško.

Comment

Kol šita diskusija neperaugo į muštynes, tai siūlau jums tokius jos variantus:

1. Perkelti ją į asmenines žinutes, arba
                                          2. Toliau čia "muštis" ir laukti kol įsikiš adminai. To pasekmės gali būt neprognozuojamos, o gal net ir skausmingos.

Kurį variantą pasirinksit - jūsų reikalas Aš tik siūlau kaip geriau.

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X