Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Geopolitika

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė John Rodyti pranešimą
    Čia maždaug neatsiranda tokių, kurie galėtų imtis "kompromisų" ir, pavyzdžiui, leisti Hamasui tik "iš dalies" sunaikiti Izraelį, o Izraelis galėtų tik iš dalies gintis nuo Hamas raketų.
    Kompromisams siekti reikia šalto proto, kurio šiai dienai nėra. O šaltam protui atsirasti reikia jėgų balanso - kai abi pusės aiškiai mato, kad nė viena jų nelaimės. O tas balansas bus tada, kai kažkas iš Izraelio tiesioginių kaimynų (i.e. Iranas) turės branduolinį ginklą. Paradoksalu, bet remiantis 20 amžiaus istorijos pamokomis, branduolinis ginklas yra vienintelis būdas išvengti 'karštojo' karo tarp dviejų ideologiškai nesuderinamų pusių - mano nuomone jau geriau toliau kariauti 'šaltąjį' karą mosuojant atgrąsinančiais kardais, negu kariauti taip, kaip tai vyksta ten dabar ...
    Paskutinis taisė nomad; 2014.08.01, 17:13.
    There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

    Comment


      Parašė oivej
      visi puikiai žino ir tai, kad garsiausiai rėkiantys 'įtakingi žydai' dažniausiai rėkia iš už Izraelio ribų, gal jie per daug įtakingi kad pasinaudoti savo dieviška teise sugrįžti?



      į religinius 'diputus' nesileisit, bet fakto kad Izraelis savo egistavimo teisę grindžia būtent 'religiniais disputais' irgi nepaneigsit. Savo nuvalkiota ir apgailėtina 'antijudaizmo' meliodija irgi nieko nebenustebinsit.



      kaip iš IDF agitpropo juodraščio ponas čia blevyzgojat, gal geriau paaiškinkit mums nesusipratėliams apie prigimtinę žydų teisę statyti namus Palestinai priklausančiose teritorijose, laužant visus įmanomus tarptautinius susitarimus.
      Dar pamiršote paminėti pasaulinį žydų-masonų-iliuminatų sąmokslą, kaip užvaldyti pasaulį.

      Comment


        Parašė oivej
        tuo ir baigiasi pseudo-sionistų (jei būtų tikras - sėdėtų savo 'istorinėj' tėvynėj) argumentai, nieko naujo.
        Ne jums spręsti, kodėl aš gyvenu ne Izraelyje. Niekas netrukdo man ten lankytis.

        Kokie gali būti argumentai, kai yra tikėjimo dalykai? Argumentai dėl gyvenviečių, dėl Izraelio teritorijos plėtimosi buvo išdėstyti aukščiau. Neįmanoma įtikinti nė vieno propalestiniečio, nes jis viską mato tik per antižydišką prizmę. Lietuvoje beveik nėra žydų, o antisemitizmas klesti. Yra tokių šalių, kuriose nėra nė vieno žydo, bet antisemitizmas puikiai gyvuoja. Tai kokie čia gali būti argumentai? Čia yra tikėjimas, kad žydai yra blogi, pikti, krikščionių priešai ir žudikai ("nes nužudė Jėzų"). Akivaizdu, kad pavydas, jog žydai sugebėjo sukurti savo valstybę, apgynė jos egzistavimą ir toliau sėkmingai tai daro, kai kam kelia pavydą ir pasipiktinimą.

        Comment


          Parašė Macas Rodyti pranešimą
          Tai kokie čia gali būti argumentai? Čia yra tikėjimas, kad žydai yra blogi, pikti, krikščionių priešai ir žudikai ("nes nužudė Jėzų"). Akivaizdu, kad pavydas, jog žydai sugebėjo sukurti savo valstybę, apgynė jos egzistavimą ir toliau sėkmingai tai daro, kai kam kelia pavydą ir pasipiktinimą.

          O tai savos valstybės kitos tautos nesugebėjo sukurt, todėl reikia pavydėt žydams ir varyt antisemitizmą?

          Comment


            Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą

            O tai savos valstybės kitos tautos nesugebėjo sukurt, todėl reikia pavydėt žydams ir varyt antisemitizmą?
            Lietuviai savo valstybę irgi sugebėjo analogiškai atkurti, tai nereikia ieškoti priešų, kur nereikia.

            Comment


              Saunus video

              Youtube video
              Paskutinis taisė DeSadas; 2014.08.01, 21:47.
              "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


              - George W. Bush President of the USA

              Comment


                Parašė nomad Rodyti pranešimą
                Kompromisams siekti reikia šalto proto, kurio šiai dienai nėra.
                Nėra kur? Izraelyje? Sunku tiksliai pasakyti, neįsigilinus į detales, bet žiūrint į pačio Izraelio išsivystymo lygį ir ekonominį bei karinį pajėgumą, nori nenori, peršasi išvada, kad šalto proto ten turėjo būti pakankamai daug.

                Visgi įdomiausias momentas, kaip galėtum bent jau teoriškai įsivaizduoti "šaltą protą" (t.y. bent jau kruopą jo) tokioje chebroje? Arba tokioje?

                O šaltam protui atsirasti reikia jėgų balanso - kai abi pusės aiškiai mato, kad nė viena jų nelaimės. O tas balansas bus tada, kai kažkas iš Izraelio tiesioginių kaimynų (i.e. Iranas) turės branduolinį ginklą. Paradoksalu, bet remiantis 20 amžiaus istorijos pamokomis, branduolinis ginklas yra vienintelis būdas išvengti 'karštojo' karo tarp dviejų ideologiškai nesuderinamų pusių - mano nuomone jau geriau toliau kariauti 'šaltąjį' karą mosuojant atgrąsinančiais kardais, negu kariauti taip, kaip tai vyksta ten dabar ...
                Jėgų balansas veiktų tada, jei kalba teitų apie dvi priešiškas, bet, daugiau mažiau, iš fundamentalios perspektyvos vertinant, lygiavertes kultūras/civilizacijas. Kaip tas jėgų balansas veiks, kai kita pusė yra viduramčių paniatkėmis gyvenantys primityvai, turintys nulinį supratimą apie bet kokias šiuolaikinio gyvenimo realijas (pvz., ekonomiką)?

                Iranas, be abejo, galėtų pretenduoti tokiam vaidmeniui, bet kol ten valdo religinių glušių šutvė, tol ta šalis bus viena didelė skylė. Net nekalbant apie Saudo Arabiją ir tenykšti šizo-psichopatinį režimą.

                Čia, imho, labai tiktų Lee Kuan Yew apie Singapūrą pasakyti žodžiai, kurie yra spot on ir Izraelio atveju: "a first world oasis in a third world region". Negalima kalbėti apie kokį nors balansą, kai to balanso nėra kam daryti.
                Paskutinis taisė John; 2014.08.01, 22:20.

                Comment


                  Parašė oivej
                  kas per jovalas.



                  aš net nesiruošiu spręsti, nes man visai neįdomu kodėl, man užtenka paties fakto kad ponas ten negyvenante, fakto kuris visą jūsų retoriką paverčia jei ne nieko verta, tai tiek pat verta kiek ir mano, nes kasdienė Izraelio politika, kaip ir politika Palestiniečių atžvilgiu, jūsų asmeniškai neveikia, ir visa šita jūsų demagogija sklinda tik iš idealistinių-sionistinių oficialiai skatinamų įsitikinimų. kai tapsit piliečiu, atitarnausit armijoje, ir gyvensit už spygliuotos vielos, tada jūsų nuomonė gal ir bus kažko verta.



                  šita tradicinė dainelė kad antisionizmas tapatus antisemitizmui jau atsibodusi iki gyvo kaulo, jei jūs mane asmeniškai kaltinate antižydiškumu ar antisemitizmu, prašau arba konkrečiau, arba nedaryti čia sau gėdos.



                  pasakos iš tos pačios serijos, prie ko čia dabar antisemitizmas Lietuvoj? ką jis turi bendro su Izraelio vidaus ir užsienio politika? gal man papasakokit geriau apie rasizmą (tame tarpe ir pačių žydų atžvilgiu) Izraelyje, o kad dar linksmiau būtų - įrodykite kad Izraelyje rasizmo ar ksenofobijos palestiniečių atžvilgiu nėra.



                  taip, visas papsaulis pavydi Izraeliui, ar nuo to miegasi geriau? nepanašu. ką reiškia 'žydai sugebėjo sukurti savo valstybę'? Vakarų geopolitniai išskaičiavimai žydų sugebėjimų neįrodo, nors Vakarų žydų sugebėjimai įtakoti tuos sprendimus, ypač motyvuojant Holokausto precedentu, buvo svarbūs. Lygiai taip pat ne 'žydai apgynė Izraelio egsistavimą', bet žydai, prifarširuoti Vakarų pinigais ir ginkluote, turėjo neribotą laisvę naudoti jėgą nesibaiminant dėl pasėkmių, nes visame kaimyniniame regione Vakarai tam paruošė dirvą žaisdami savo geopolitinius - ir Izraeliui palankus - žaidimus, kurie tęsiasi iki šiol.

                  tiesa sakant nematau kodėl aš čia turiu aiškintis kažkokiam nenusipratėliui, kurio vienintelis argumentas - kad žydams visi pavydi ir jų nekenčia.
                  Jūs nepažįstate manęs, o aš jūsų, bet kažkokiu būdu jūs jau padarėte išvadą, kad aš nesu Izraelio pilietis, nesu tarnavęs "Tzahal". Jūs nežinote nieko, todėl neturite jokios teisės mano pozicijos laikyti "idealistine-sionistine" ir siųsti mane už spygliuotos tvoros, nes irgi nežinote, ar aš nesu gyvenęs vienoje iš naujakurių gyvenviečių.

                  Niekada negretinau antisionizmo su antisemitizmu. Jeruzalėje gyvena mano draugai, kurie gauna solidų Izraelio valstybės išlaikymą, tačiau nepripažįsta žydų valstybės. Sionizmas, paprastai tariant, yra ne jūsų reikalas.

                  Dėl jūsų antisemitinių nuostatų, užtenka paminėti, kad jūs tyčiojatės iš judaizmo mojuodami "išrinktosios tautos" etikete ir tokiu būdu įžeidžiate visą žydų tautą, kuri yra pasklidusi visame pasaulyje. Taip pat, kokią jūs turite teisę kaltinti JAV žydus, kad jie negyvena Izraelyje, kad jie rėkia? Jie gina savus, bet kai kuriems lietuviams solidarumas turbūt sunkiai suprantamas dalykas.

                  Dėl rasizmo Izraelyje. Jūs nuvažiuokite į Jeruzalę, įženkite į turgų pro Jaffos vartus ir išeikite pro Damasko, tada iš naujo galvokite apie rasizmą Izraelyje. Aišku, ksenofobų, deja, pasitaiko visose tautose, žydai nėra jokia išimtis.

                  Kaip susijęs antisemitizmas Lietuvoje ir Izraelio politika? Turbūt vakar man pasakojo, kad Vilniuje nepriėmė apsigyventi vieno Izraelio piliečio. Tai štai jums ir atsakymas.

                  Aš taip pat neturiu jums aiškintis ir teisintis. Čia išreiškiu savo poziciją ir sužinau kitų nuomonę. Džiaugiuosi, kad yra tų, kurie palaiko Izraelio pusę.

                  Comment


                    Lietuvoje beveik nėra žydų, o antisemitizmas klesti. Yra tokių šalių, kuriose nėra nė vieno žydo, bet antisemitizmas puikiai gyvuoja. Tai kokie čia gali būti argumentai? Čia yra tikėjimas, kad žydai yra blogi, pikti, krikščionių priešai ir žudikai ("nes nužudė Jėzų").
                    O patys žydai nepamąsto, kaip čia taip yra, kad nėra kokio antigermanizmo, nėra antipolonizmo, bet yra būtent antisemitizmas? Kaltinti visus aplinkui, nepasižiūrint į veidrodį, aišku, lengviausia. Nelabai kam rūpi šimtmečių senumo realijos ir religiniai skirtumai, dauguma apie žydus sprendžia pagal dabartį. O dabartis atrodo taip: nuolatinis priešų ieškojimas mėginant kiekviena proga pripaišyti antisemitizmą, nuskriaustųjų įvaizdžio eskalavimas siekiant iš to uždirbti (kompensacijų reikalavimas) ir pan. Kodėl kitiems turėtų tai patikti ar kelti pagarbą?
                    Dar pamiršote paminėti pasaulinį žydų-masonų-iliuminatų sąmokslą, kaip užvaldyti pasaulį.
                    O dėl valdymo, tai jį neigia nebent naivuoliai ar nežiniukai.
                    Žydai Obamos administracijoje:
                    http://www.jewishvirtuallibrary.org/...obamajews.html
                    Ta Amerikos parama Izraeliui ateina ne todėl, kad Amerikai patinka Izraelis, o todėl, kad žydai pakankamai pajėgūs paveikti JAV politiką tuo klausimu. Ir ne tik tuo. Tai tokios įtakos turėjimas stipriausioje valstybėje ir yra valdymas. Tai akivaizdu ir be masonų su iliuminatais .
                    Paskutinis taisė senasnamas; 2014.08.01, 23:33.

                    Comment


                      Parašė nomad Rodyti pranešimą
                      per daug emocijų ir žodžių 'besalygiškai'...
                      Jep... ir toks tonas turi porevailinti iki kol visi "skirtingų nuomonių" proponentai ir žmogžudžių apologetai užsišatafakapins.

                      Parašė President Obama
                      That soldier needs to be unconditionally released
                      Video: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-28606099

                      Būtent taip.
                      Paskutinis taisė John; 2014.08.02, 00:18.

                      Comment


                        Parašė Macas Rodyti pranešimą
                        Ne jums spręsti, kodėl aš gyvenu ne Izraelyje. Niekas netrukdo man ten lankytis.

                        Kokie gali būti argumentai, kai yra tikėjimo dalykai? Argumentai dėl gyvenviečių, dėl Izraelio teritorijos plėtimosi buvo išdėstyti aukščiau. Neįmanoma įtikinti nė vieno propalestiniečio, nes jis viską mato tik per antižydišką prizmę. Lietuvoje beveik nėra žydų, o antisemitizmas klesti. Yra tokių šalių, kuriose nėra nė vieno žydo, bet antisemitizmas puikiai gyvuoja. Tai kokie čia gali būti argumentai? Čia yra tikėjimas, kad žydai yra blogi, pikti, krikščionių priešai ir žudikai ("nes nužudė Jėzų"). Akivaizdu, kad pavydas, jog žydai sugebėjo sukurti savo valstybę, apgynė jos egzistavimą ir toliau sėkmingai tai daro, kai kam kelia pavydą ir pasipiktinimą.
                        Teisybės dėlei reiktų pastebėti, kad Lietuvoje antisemitizmas iš esmės apsiriboja primityviu buitiniu (household) "antisemitizmu". Iš serijos "lipo žydas kopečiom".

                        Geros žinios yra tai, kad Lietuva yra viena laisvesnių vietų nuo anti-sionistinio antisemitizmo, kuris klesti daugelyje Vakarų šalių (aišku, visų pirma dėl "nuosaijių pažiūrų" musulmonų ir liberastinių leftistų išgamų įtakos). Belieka tikėtis, kad šita srovė Lietuvos niekada ir nepasieks.

                        Comment


                          O tuo tarpu azerai su armenais ir toliau konfliktuoja ir pjaunasi. Ilgalaikes menulio fazes? kas darosi aplink regione?
                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                          - George W. Bush President of the USA

                          Comment


                            Čia gali būti įdomu. Armėnija tai toks Užkaukazės Donbasas, su nesveiku polinkiu į Rassieją. Galima laukti Rusijos įsikišimo, o kelias į Armėniją eina per Gruziją. O jei dar įsikiš Turkija ... Krymo karo 2014 metų versija nuneš savo pirmtaką visais požiūriais.
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                            Comment


                              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                              O patys žydai nepamąsto, kaip čia taip yra, kad nėra kokio antigermanizmo, nėra antipolonizmo, bet yra būtent antisemitizmas? Kaltinti visus aplinkui, nepasižiūrint į veidrodį, aišku, lengviausia. Nelabai kam rūpi šimtmečių senumo realijos ir religiniai skirtumai, dauguma apie žydus sprendžia pagal dabartį. O dabartis atrodo taip: nuolatinis priešų ieškojimas mėginant kiekviena proga pripaišyti antisemitizmą, nuskriaustųjų įvaizdžio eskalavimas siekiant iš to uždirbti (kompensacijų reikalavimas) ir pan. Kodėl kitiems turėtų tai patikti ar kelti pagarbą?

                              O dėl valdymo, tai jį neigia nebent naivuoliai ar nežiniukai.
                              Žydai Obamos administracijoje:
                              http://www.jewishvirtuallibrary.org/...obamajews.html
                              Ta Amerikos parama Izraeliui ateina ne todėl, kad Amerikai patinka Izraelis, o todėl, kad žydai pakankamai pajėgūs paveikti JAV politiką tuo klausimu. Ir ne tik tuo. Tai tokios įtakos turėjimas stipriausioje valstybėje ir yra valdymas. Tai akivaizdu ir be masonų su iliuminatais .
                              Nereikia apsimesti, kad neapykanta žydams susijusi tik su Izraeliu. Žmonės net neįsivaizduoja, kiek juos veikia praeities stereotipai. Kaltinimai juk tie patys, kaip ir anksčiau: žydas yra sukčius, apgavikas ir žudikas. Nieko naujo, nors ir teisinatės tik šiandienos realijomis, bet kaltinimai tie patys nuo ankstyvųjų viduramžių. Ir jūs puikiai žinote, kodėl ta neapykanta egzistuoja tūkstančius metų: "žydai pakankamai pajėgūs"; "įtakos turėjimas stipriausioje valstybėje" etc.
                              Apie kompensacijas geriau apskritai patylėtumėte. Po to, kai ant Lietuvos neliko nei vieno štetlo, visas žydų turtas buvo sunaikintas, išgrobstytas ir pasisavintas, nereikalauti jokios kompensacijos? Įdomu, jei pavadinčiau lietuvius verksniais, nes reikalaujate iš rusų kompensacijos? Jūsų tai neįžeistų?

                              Comment


                                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                O patys žydai nepamąsto, kaip čia taip yra, kad nėra kokio antigermanizmo, nėra antipolonizmo, bet yra būtent antisemitizmas? Kaltinti visus aplinkui, nepasižiūrint į veidrodį, aišku, lengviausia. Nelabai kam rūpi šimtmečių senumo realijos ir religiniai skirtumai, dauguma apie žydus sprendžia pagal dabartį. O dabartis atrodo taip: nuolatinis priešų ieškojimas mėginant kiekviena proga pripaišyti antisemitizmą, nuskriaustųjų įvaizdžio eskalavimas siekiant iš to uždirbti (kompensacijų reikalavimas) ir pan. Kodėl kitiems turėtų tai patikti ar kelti pagarbą?

                                O dėl valdymo, tai jį neigia nebent naivuoliai ar nežiniukai.
                                Žydai Obamos administracijoje:
                                http://www.jewishvirtuallibrary.org/...obamajews.html
                                Ta Amerikos parama Izraeliui ateina ne todėl, kad Amerikai patinka Izraelis, o todėl, kad žydai pakankamai pajėgūs paveikti JAV politiką tuo klausimu. Ir ne tik tuo. Tai tokios įtakos turėjimas stipriausioje valstybėje ir yra valdymas. Tai akivaizdu ir be masonų su iliuminatais .

                                Izraelis apsuptas priešų. Daugeliu atveju, ypač šiuo metu, jie pralaimi PR karą. Nereikia pamišti ir to, kad vakaruose pro-palestinietiškos nuotaikos iš esmės yra left-wing, pastarieji verkia dėl visko. Toks jų būdas.
                                Izraeliui, manau, giliai px ką apie juos mano kokie tai kairieji.Kiek pasualyje yra valstybių, kurios dėl kelių karių ar vaikų pradėtų didelio masto invaziją?
                                Izraelis puikiai užsidirba plėtodamas tai, ką, matyt, ir pats šiandien savo kompiuteryje naudoji Po '90-ųjų ir iki šios dienos tai daugiau nei akivaizdu.
                                Ių esmes karas Izraeliui yra ultima ratio priemonė. Bėda ne pats Gazos ruožas, o Hamas, ir nereikia apsimesti ar kaip nors bandytis juos teisinti. Nuo kada kariniai veiksmai yra...racionalūs? Ypač Izraeliui, kurio geografinė padėtis tiesio nepavydėtina. Kodėl nemaža dalis arabų valstybių nusisuko nuo Hamas?
                                Kompensacijos. Jei kalbi apie Lietuvos kompensacijas, tai atsakyti į tokį teiginį nereikia daug išminties. Įsivaizduok: iki WWII tavo senelis turėjo parduotuvę, namą kur nors Šiaulių centre. Po WWII - viskas sunaikinta. Kas jie buvo? Ogi Lietuvos piliečiai. Kas kompensavo lietuviams už nacionalizuotą sovietmečiu žemę? Lietuvos valstybė. Tai kokie gi čia diskriminaciniai metodai, jog vieniems galima kompensuoti, kitiems - ne, ne stai verkšlenimai ir t.t. Juks daugeliui lietuviui už žemę kompensavo ne Rusija.

                                Comment


                                  Parašė oivej
                                  jeigu ponas būtumėt Izraelio piliečiu, negalėtumėte būti Lietuvos, bet gal patogiau ginti Izraelio interesus su Lietuvos viza, kas ten žino.



                                  tai gal galėtumėt paaiškint prie ko čia visos pono insinuacijos apie antižydiškumą ir aliuzijos į krikščionišką antisemitizmą? 'paprastai tariant', sionizmas yra visų besidominčių geopolitika - ypač Artimuosiuose Rytuose - reikalas.



                                  iš judaizmo aš pasilieku teisę tyčiotis kaip ir iš bet kurios kitos religijos, bet ponas vėl gi patogiai sau ignoruojat religijos politizavimo Izraelyje kontekstą.



                                  man nereikia važiuoti į Jeruzalę kad sužinoti apie rasizmą Izraelyje, nebe tie laikai.



                                  ką čia reiškia? kas ten sakė kad 'ksenofobų, deja, pasitaiko visose tautose'?

                                  prie progos siūlau paskaityti neseniai išsakytą - ir jau pašalintą - nuomonę, kuri tikrai nėra pavienė:

                                  Atvaizdas
                                  Sionizmas yra visų pasaulio žydų, kurie nuo seno troško, kad "Izraelis būtų įkurtas ir pastatytas" reikalas. Tikslas pasiektas ir šiandien kalbama jau ne apie sionizmą, o apie veikiančią žydų valstybę - Izraelį.

                                  Comment


                                    Parašė oivej
                                    dar iš 'antisemitinių nuostatų' serijos - anksčiau minėtame The Times of Israel tą pačią dieną buvo išspausdinti dar du straipsniai. Irwin E. Blank'as išvilko kvazi-religinę alegoriją:



                                    Pasirodo Izraelis turi teisėtą įsipareigojimą sunaikinti Hamas (= Palestiną).

                                    sekantis - Zev Berger, kuris išvelka aibę niekuo su šiuo konfliktu nesusijusių precedentų kad atsakytų į paties idiotišką klausimą - 'What’s a reasonable death toll?' I imagine people don’t really care.' - nesvarbu kiek aukų, Izraelis visada teisus, pašvilpkit.

                                    Ką gi jie turi bendro? viena - visi jie 'gina savus' iš už Atlanto (Irwin E. Blank, kartu su ištrinto 'Kada Genocidas Yra Pateisinamas?' rašinėlio Yochanan Gordon - iš Niu Jorko, Zev Berger - iš Mičigano), o antra, kad platforma nuo kurios jie spjaudosi savo marazmais buvo įkurta ir priklauso Bostono bilijonieriui ir Respublikonų partijos sponsoriui Seth Klarman.

                                    Mecenatas dalinasi savo milijardais su Centriniu Izraelio Fondu ('apsaugos parama' kolonizatorių bendruomenėms), Ir David (kolonizatorių Rytų Jeruzalėje rangovas), Taglit-Birthright (pažintinė išvykos į 'istorinę tėvynę' Amerikos kaimiečiams), padeda 'IDF Draugams', taipogi sėdi Izraelio Projekto - propagandos mašinos, ir Dovydo Projekto - kurio iniciatyva 'valomi' arabų akademikai iš Izraelio univeristetų - tarybose.

                                    filantropas-patriotas neslepia ir savo islamofobijos -



                                    va tokių 'solidarių' dešiniųjų propagandierių, lobistų ir ginkluotės kontratorių dėka, antrinant Macų ir Johnų chorui apie 'išgamas', 'antižydiškumą' ir 'beždžiones', Izraelis gali išsidirbinėti negalvodamas apie pasėkmes.

                                    beje, Jerusalem Post irgi bando neatsilikti:
                                    Na ir kas? Žydai turi teisę remti Izraelį, kiek tik jie nori ir gali. Koks jūsų reikalas, kodėl JAV žydai finansiškai padeda Izraeliui? Jūs to niekada nesuprasite, nes nesate žydas. Todėl nereikia skaičiuoti svetimų pinigų ir smerkti žydus, kurie remia Izraelį. Viso pasaulio žydai, kad ir kur jie gyventų solidarizuojasi su Izraeliu.

                                    Beje, ne visi gina savus iš už Atlanto. Irwin E. Blank jau 6 metus gyvena Izraelyje. Tiesiog nežinote, bet skleidžiate čia savo propagandą ištraukdami seno žmogaus, kurio nuomonė visiškai nelemia oficialios Izraelio politikos, citatas. Izraelyje ir už jo ribų netrūksta religingų žydų, todėl jie daug ką mato per religijos prizmę. Bombardavimus ir nužudymus, ankstesnius teroro aktus, jie interpretavo kaip Dievo bausmę. Visiška kvailystė, kad Izraelis grindžia šį karą religiniais argumentais. Jis yra grindžiamas posakiu, kurio jūs nesuprasite - "žydo kraujas brangiai kainuoja".

                                    Comment


                                      Man gaila, kad Lietuvoje beveik neliko žydų. Turėtume iš ko akivaizdžiai pasimokyti kai kurių dalykų. Gal būtume išmokę žydiško vieningumo, nebūtų taip kaip dabar, kai lietuvis lietuviui gatavas gerklę perkąsti.

                                      Comment


                                        Is kur cia tiek Hamas teroristu remeju Lietuvoj?

                                        Comment


                                          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                          Man gaila, kad Lietuvoje beveik neliko žydų. Turėtume iš ko akivaizdžiai pasimokyti kai kurių dalykų. Gal būtume išmokę žydiško vieningumo, nebūtų taip kaip dabar, kai lietuvis lietuviui gatavas gerklę perkąsti.
                                          Visoje Vidurio ir Rytų Europoje žydų beveik neliko. Lietuvoje greitai apskritai neliks nei vieno žydo, tačiau neapykanta jiems nesumažės. Ir užuot dabar palaikę Izraelį, lietuviai stoja į tą didžiulę bandą propalestinietiškų aktyvistų. Užuot palaikę domokratiją, pasisako už tunelius ir hamas teroristus.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X