Parašė Big Cat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prostitucijos verslo legalizavimas
Collapse
X
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąApsauginis tik numerius telefono turi, jokio biznio nevaro. Aišku nuo iškvietimo bonusas buna Ir čia šiaip 4 žvaigždučių viešbutis Vilniaus centre Ir kiek žinau daugumoje tokia sistema veikia
Vėlgi, neįsivaizduoju, kaip save gerbiantis žmogus (juo labiau, išgalintis tokiuose viešbučiuose apsistoti) gali naudotis tokiomis paslaugomis. Sprendžiant iš aprašymų, pateiktų specializuotuose Interneto šaltiniuose (kalba ėjo apie Radisson SAS viešbutį, jei gerai pamenu), tai turėtų atrodyti baisiau, nei mirtis. Kitaip tariant, Vilniuje/Lietuvoje šios srities pramogų pasiūla yra siaubingo lygio arba nežmoniškai overpricinta.
Priežastys, mano manymu, yra šios:
- įstatymų draudimai (= visko sukišimas į pogrindį ir kriminalinį pasaulį)
- visuomenės konservatyvumas ir dogmatizavimas (= tuo užsiimantys žmonės tampa kone raupsuotaisiais).
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąVyrai, darysim meet'ą - eisim "paviešbučiauti". Recoiler'is supažindins su sistema
P.S. John'ai, pradėk taupyti pinigus
Comment
-
Gal kas turi idėjų dėl metodikos? Šiaip sau pasivaikščiojimas gali ir neduoti rezultatų. Nebent kas nors turi daugiau informacijos ir kontaktų.
Kartą teko daryti tokį labai mėgėjišką "tyrimą". Rezultatai, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo visiškai nuviliantys.Paskutinis taisė John; 2010.04.04, 00:48.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kaip tu pats manai?
Spešal for juD
http://www.sohowalkups.co.uk/
http://www.sex-guide-to-london.com/Paskutinis taisė Monteq; 2010.04.04, 00:58.
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąJohn'ai, Londone, Soho yra vieta kur reiketu pirmiausia ieskoti
Vienintelis realus ir kokybiškas bei "švarus" šios srities variantas UK yra vadinamieji "eskortai". Kadangi viešnamiai ir suteneriavimas pagal UK įstatymus yra varžomi ir baudžiami (dabar jau ir įkalinimo bausmėmis), tai kažko padoraus tikėtis tikrai neįmanoma. Eskortai yra vienintelė niša, kuri daugmaž švariai gali veikti šioje šalyje (nors ne per seniausiai, buvo suimti keli suteneriavimu įtariami veikėjai, kurie valdė kažkada populiarią eskortų agentūrą, taip kad...). Tačiau net ir tokiu atveju, kainos/kokybės santykis taip pat neatrodo protingas. Neįsivaizduoju, kas galėtų mokėti už tokią pramogą £1500 ir gauti paslaugą, visiškai neatitinkančią kainos.
Taigi, iš principo, Londonas yra nekokia vieta šia prasme. Kita vertus, Vilnius šia prasme yra gerokai blogesnė vieta. Nebent esi Libanietis.Paskutinis taisė John; 2010.04.04, 01:09.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Taigi, iš principo, Londonas yra nekokia vieta šia prasme. Kita vertus, Vilnius šia prasme yra gerokai blogesnė vieta.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąŽinau, gerą alternatyvą
Reikia kažkaip padaryti, kad visos lietuvaitės atsiduotų taip, kaip tie libaniečiai rašo
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNeįsivaizduoju, kas galėtų mokėti už tokią pramogą £1500 ir gauti paslaugą, visiškai neatitinkančią kainos.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąKaip sena gera lietuvių patarlė sako: tiesiausias kelias į moters širdį - tai apsimesti libaniečiu*******
Miestai.net Fb
Comment
-
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąHmm, bet, kad jie labai chamiški, kai buvau berods 14-15 metų toks libanietis priėjo prie manęs ir draugės tiesiog gatvėj, užkalbino lietuviškai ir pasiūlė į kiną, pats buvo 23, kvepia kriminalu, ane?
Jeigu būtų tikras libanietis, tai būtum padarius taip, kaip tame straipsnyje rašoma
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąTai gal ten buvo ne libanietis, o apsimetęs libanietis
Jeigu būtų tikras libanietis, tai būtum padarius taip, kaip tame straipsnyje rašoma*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąĮdomiai kaunadienis pristato lietuves. Libane turbūt jau Lietuva kaip šliundrų kraštas, skamba Šlykštus straipsnis.
Vieša paslaptis, kad mūsų merginoms patinka egzotika, kad ir pvz.:
Vienoje Laisvės alėjos kavinių prieš mane sėdintis 23 metų vyrukas – egzotiškos išvaizdos: beveik iki mėlynumo juodi plaukai, ilgos blakstienos, juodos akys. Pilkas švarkas ir medinio kryželio neslepiantys mėlyni marškinėliai.
Galimas daiktas, jog atvykėliai negali pasidžiaugti tokiomis gražiomis merginomis (bent jau analogišku santykiu) savo kraštuose. Jiems, būtent atvykėliams, atsiranda papildoma motyvacija stengtis rodant dėmesį, kas mums, vietiniams, negalioja. Juk mums viskas įprasta.
Kadangi ir taip nesame pavyzdingi, visa tai svarstykles nusveria dar labiau ne mūsų naudai.
Bet manyti, kad tai ir viskas, būtų neteisinga. Ne paslaptis ir tai, jog neretai merginai užtenka kokteilio (o kartais ir batono; aš nejuokauju, bet į detales gal nesileiskim ). Gal mūsų merginos ir gražios, bet nemažiau jos ir naivios. Dažnai mano, jog yra iš tiesų vertinamos (kaip merginos/moterys) vien dėl joms parodyto dėmesio, nesigilindamos į motyvus (kaip aš sakau, svarbu ne vien „kas“, bet ir „kodėl“). Kita jų problema, kad myli ausimis - tereikia iškalbos, kantrybės ir noro (ypač kantrybės ).
Apskritai, aš sakyčiau, kad mūsų mergiotės pasiskirsčiusios į dvi stovyklas (vėlgi, ne visos) ir, kas blogiausia, abidvi stovyklos - kraštutinės. Vienos - nuvalkioti skudurai. Kitos vaidina nepasiekiamas (galiausiai pačios neišlaiko sau primestų ribų ir kai jau pasileidžia gyvenimo saldumo ragaut, tai pasileidžia). Dėl savo grožio dažnai gerokai per aukštai riečia nosį, lygiuojasi ne į tas vertybes (tačkė, bickos, babkės ir pan.).
Nenoriu pasirodyt banalus, bet manau, kad mūsų merginos gerokai per daug dėmesio skiria savo išorei, o ją sureikšmindamos būdamos gražios ir pačios pernelyg susireikšmina, vadovaujasi netinkamom vertybėm ir prioritetais, kartais pernelyg akcentuoja materializmą ir karjerizmą ir pan. Ir, jeigu iš to straipsnio galima susidaryti panašų vaizdą, tai nematau reikalo pykti ant autoriaus ar ant visa tai papasakojusio žmogaus. Juk tai - gryniausia tiesa.
---
Forumo merginoms: Jums nereikia teisintis - čia nekalbama apie jus asmeniškai. Ir taip, mes, vyrai, žinome, kokie esame blogi ir netikę.Paskutinis taisė Aš; 2010.04.04, 01:31.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąNu, tu ir padūkus. Vakar rašei, kad su juoduku draugavai, o šiandien paaiškėja, kad dar ir su visokiais libaniečiais duodiesi
Tai ar tiesą tame straipsnyje parašė?
Ir kodėl daviausi su libaniečiu? Buvo įdomu paplepėti ir tiek.
Na, mano atveju Ne, kaip dėl kitų tai nzn*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment