Parašė Big Cat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prostitucijos verslo legalizavimas
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO ką, nenorėtum? Gal tu ne bachūras.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąTik nesakyk, kad tu tai padareiPaskutinis taisė Aš; 2010.04.03, 23:00.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąAr tikrai? Galiu pasakyti bent nuo savęs - aš taip nedariau ir nežinau nei vieno, kuris bėgo dulkinti negrių
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur čia Londone tie viešnamiai, kur visi pulkais eina? Norėčiau ir aš sužinoti!Pasiklausinėk vietinių
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąKaip tai kam? Aš apie žmones kalbu, apie moteris... Šiaip keistas suteneriškas požiūris - oi, kaip blogai, kad lengvai prieinamos, o dar juodiems ar musulmonams, o štai jeigu viskas už pinigus, kaip tada viskas gerai... O jeigu visgi kylant iki valstybės lygmens, ką gi, jau geriau būti šiaip seksualiai laisvų moterų kraštu, o ne Tailando tipo valstybe-suteneriu...
Geriausia jokios prostitucijos, bet jei renkantis iš dviejų blogybių tada tikrai jau daug geriau prostitucija už pinigus nei už dyką.Paskutinis taisė Lettered; 2010.04.04, 00:04.
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąKas ieško, tas randaPasiklausinėk vietinių
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur čia Londone tie viešnamiai, kur visi pulkais eina? Norėčiau ir aš sužinoti!Nesilankau ir man neaktualu
Per šventes į Panevežį grįžtu, tai ten buna ir chebrytė kieme butelį prasukinėja irgi grįžę iš ispanijų, anglijų tai taip dalinasi ispūdžiais garsiai, kad net namie prie stalo girdi net nenorėdamas
O paskutiniu metu tai ir Vilniuje išgirsti, kad ir autobusu važiuodamas. Antra visiem tenka su įvairaus plauko žmonėm susidurti vienu kitu atveju, tai buna tokiu keistuolių, kad pasigiria, kad grįžo iš ten ten ir pasiekė tokių laimėjimų. Ir dar tiek Vilniaus tiek Kauno Oro uostuose girdėjau, mačiau vaikinų/senių grupes ta pati kliedžiančias, kurie laukė to pačio lėktuvo, į Londoną, kaip negraite pamovinės ką tik atskridę. Plius turiu klasiokų sunkiai dirbančių sunkius darbus Anglijoj ir gyvenančių tarp tokių lochų, tai man patvirtino, kad negraites tarp rytų europiečių labai populiarios. Tai iš to ir sprendžiu, kad tai tampa "tikro Lietuvos vyro" prievole
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąPabandyk kaimyninėje Olandijoje. Ilgai ieškoti nereiks
Sakyčiau, į Tailandą dėl to trenktis kiek toloka
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąJaučiu, Vilniaus oro uostas, viešbučiai, maitinimo įstaigos bei visas turizmo sektorius kaip mat atsigautų. Būtų geriausias antikrizinis planas - reikia Kubiliui mintį pametėtIš pradžių nesupratau, kodėl taip apsauginį kalbina vyrukai apsistoję nakvynei, o poto administratorė pasakė, tipo čia nerašyta taisyklė, merginą per apsauginį užsiskyti galima
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
Comment