Parašė Big Cat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prostitucijos verslo legalizavimas
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO ką, nenorėtum? Gal tu ne bachūras.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąTik nesakyk, kad tu tai padareiPaskutinis taisė Aš; 2010.04.03, 23:00.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąAr tikrai? Galiu pasakyti bent nuo savęs - aš taip nedariau ir nežinau nei vieno, kuris bėgo dulkinti negrių
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur čia Londone tie viešnamiai, kur visi pulkais eina? Norėčiau ir aš sužinoti!
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąKaip tai kam? Aš apie žmones kalbu, apie moteris... Šiaip keistas suteneriškas požiūris - oi, kaip blogai, kad lengvai prieinamos, o dar juodiems ar musulmonams, o štai jeigu viskas už pinigus, kaip tada viskas gerai... O jeigu visgi kylant iki valstybės lygmens, ką gi, jau geriau būti šiaip seksualiai laisvų moterų kraštu, o ne Tailando tipo valstybe-suteneriu...
Geriausia jokios prostitucijos, bet jei renkantis iš dviejų blogybių tada tikrai jau daug geriau prostitucija už pinigus nei už dyką.Paskutinis taisė Lettered; 2010.04.04, 00:04.
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąKas ieško, tas randa Pasiklausinėk vietinių
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur čia Londone tie viešnamiai, kur visi pulkais eina? Norėčiau ir aš sužinoti!Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąPabandyk kaimyninėje Olandijoje. Ilgai ieškoti nereiks
Sakyčiau, į Tailandą dėl to trenktis kiek toloka
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąJaučiu, Vilniaus oro uostas, viešbučiai, maitinimo įstaigos bei visas turizmo sektorius kaip mat atsigautų. Būtų geriausias antikrizinis planas - reikia Kubiliui mintį pametėtVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
Comment