Parašė senasnamas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Europos Sąjungos reikalai
Collapse
X
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąO JAV skola yra doleriais, kurių spausdinimą pati ir kontroliuoja, tarp kitko.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąAtostogauja jau A|1, šiek tiek rimčiau suaktyvėjęs A|1 per šią pilnatį buvo .
Comment
-
Dabar netikrinsiu kas ir kodėl pašalino A|1, tačiau dažnai tai būna rezultatas daugybės pranešimų apie netinkamus pranešimus iš forumiečių, jei pranešimas neatitinka forume galiojančių taisyklių ir kažkas jį raportavo skiriama pražanga su baudos taškais, surinkus tam tikrą skaičių - sistema automatiškai pašalina vartotoją kuriam laikui. A|1 labai produktyvus šiuo klausimu.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien laukiame tolimesnio euro žlugimo - visi tikisi, kad Eurostatas praneš apie defliaciją EZ
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNejuokauk. Niekas neinvestuos į nykstančią ekonomiką.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąReikia bėgti išsikeisti algą į dorelius ...
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąLietuvos pramonė neturi jokių brandų, yra žaliavos tiekėja.
Comment
-
Kodėl išvis reikia sureikšminti tautinius brandus? Mane Ženevoje pribloškė ne Rolexai ir pan., o tai, kad važiuoji per pramoninį rajoną ir skaitai vieną po kito didžiųjų pasaulio farmacijos kompanijų logotipus ant įvažiavimų į teritorijas. Panašiai kaip TEVA ir Valentis Molėtų plente prie Vilniaus, tik 10 sykių daugiau ir pastatai keliskart didesni. Ir visiškai nesvarbu, ar ten atseit šveicariškos kompanijos, ar prancūziškos, ar austriškos. Tie pastatai pilni profesionalų su didžiulėm algom, kuriančių didžiulę pridėtinę vertę.
Šveicarijoje sutikau tokį italą, kuris žinojo ar tik ne Teltonikos kažkokius mobiliakus su 2 SIM kortelėm. Man rodos ta firma yra žinoma pasaulyje kažkokiose srityse. Teltonikoje dirba apie 400 žmonių. Nemoku tiksliai palyginti, bet spėju, kad koks nors Barclays su savo >1300 darbuotojų Lietuvos ekonomikai atneša didesnę naudą.Paskutinis taisė balietis; 2015.01.07, 17:07.
Comment
-
/\ aš sakiau bendrai. Kai turi gerą brandą - tu turi klientus. Kitu atveju, tiesiog kaip UK imigrantas juodadarbis ateini paprašyti darbo už kiek nors.
Kitas dalykas, tie pelnai nuo brando, nusėda šalyje, kurioje gyvena tas savininkas ar akcininkai.Paskutinis taisė andyour; 2015.01.07, 17:22.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa kam taip žiauriai. Lietuva su savo nepilnais 3 milijonais yra tik 1/7 Mexico miesto dalis. Vieno miesto, atkreipkim dėmesį. O kas žino kokį Meksikos brandą apart Tekilos? Tuo tarpu Lietuvoje yra sričių kur papuolam tarp pirmaujančių pasaulyje.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ aš sakiau bendrai. Kai turi gerą brandą - tu turi klientus. Kitu atveju, tiesiog kaip UK imigrantas juodadarbis ateini paprašyti darbo už kiek nors.
Kitas dalykas, tie pelnai nuo brando, nusėda šalyje, kurioje gyvena tas savininkas ar akcininkai.Paskutinis taisė balietis; 2015.01.07, 18:07.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
Infliacija -0.2, t.y. defliacija. Šiek tiek didesnė nei tikėtasi .
Comment
Comment