Aš asmeniškai už DG, bet noriu priminti musų šalis ne prezidentine. Prezidentes vaidmuo bus tik šalies reprezentacija. Geresnes kandidaturos už DG Lietuvoje nėra. Ją jau neblogai pažįsta Europos politikai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimai - 2009 05 17
Collapse
X
-
Žinot, man keista, kad žurnaliūgos apie jezerską nieko neatkapstė..
Kur žiūro ir ką veikia VSD ir pan..
Nenoriu čia labai (per)daug kalbėt, bet ("atsakau už bazarą") teko keletą kartų jį matyt besisukiojant tarp vieno didmiesčio nusikalstamo pasaulio veikėjų (kai kurių jau gyvų nebėr (amžinatilsį jiems)). 1999 metais (senokai). Pavardžių neminėsiu, a bo pasibels koks malakauskas į duris pokalbiui
Žinoma,taip pat negirdėjau nei vieno jų pokalbio ir negaliu teigti,kad pastarasis-"susitepęs".. Netikiu,kad apie bites kalbėta buvo
Taip pat manau, kad toookio rango statutinis pareigūnas negai sukiotis tarpe "toookių"..
Laukiu nesulaukiu kokios nors debatų TV laidos,kur anas ir pasisakys
Comment
-
Parašė iris Rodyti pranešimąŽinot, man keista, kad žurnaliūgos apie jezerską nieko neatkapstė..
Comment
-
Na, o aš galvoju ar verta išvis eiti balsuoti - už Grybauskaitę gal ir yra geresnių, bet jų galimybės laimėti - praktiškai nulinės. Pats jei eisiu tai už Grybauskaitę balsuosiu.
Na, o, kad apie Jezerską nieko žurnalistai nieko neatkapstė tai kiek netiesa - http://www.balsas.lt/naujiena/242298...uva-kriminalai"Nenormaliai reaguoti į nenormalią padėtį yra normalu." - V.E.Frankl
Comment
-
Parašė Andrius.S Rodyti pranešimąNa, o aš galvoju ar verta išvis eiti balsuoti - už Grybauskaitę gal ir yra geresnių, bet jų galimybės laimėti - praktiškai nulinės.
Comment
-
Parašė Bensons Rodyti pranešimąAš asmeniškai už DG, bet noriu priminti musų šalis ne prezidentine. Prezidentes vaidmuo bus tik šalies reprezentacija. Geresnes kandidaturos už DG Lietuvoje nėra. Ją jau neblogai pažįsta Europos politikai.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąV.Adamkaus paverkšlenimai nėra efektyvūs, nes jis dažniausiai kalba abstrakcijomis. Ir viskas tuo pasibaigia.
Patirtis jo gera ir galėtų jis tikrai gerai ir konstruktyviai patarti. Bet čia reikia ne patarinėti, o laiks nuo laiko galvas apkapoti... O tam jis per daug "ramekas".
Galų gale galim prisiminti, kaip jis ir jo nuomonė buvo ignoruojama praeitos vyriausybės kadencijos gale... Atmušė norą žmogui patirtim dalintis.
Comment
-
Ar man vienam ar ir daugiau žmonių atrodo, kad ponaitis Lryto tv generalinis Jekilaitis visiškai nesugeba vesti tiesioginiu debatų laidos ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Kur balsavimas?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąKur balsavimas?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Panašu DG laimes be didelio vargo pirmame etape. Aš irgi už ją.
Nemanau kad forumo apklausa parodis kitą rezultatą.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąP. D. Grybauskaitės mokesčių mokėjimo vieta yra Lietuva. Todėl į Lietuvos Respublikos Prezidento postą ji kandidatuoti gali ir mūsų konstitucija pažeidžiama nėra.
D.Grybauskaitės mokesčiai - nulis litų
http://kauno.diena.lt/naujienos/liet...is-litu-212872gera gyventi gerai
Comment
-
D.Grybauskaitė pažadėjo skandalą
Kandidatė į prezidento postą eurokomisarė Dalia Grybauskaitė uostamiestyje tikino, kad įsibėgėjus rinkimų kovai konkurentai renka ją kompromituojančią informaciją.
Laukia bombos
D.Grybauskaitė tikino, kad ją jau pasiekė gandai apie menamą kompromituojamo turinio vaizdo kasetę.
"Aš žinau apie tai. Jau dveji metai esu gąsdinama, man net buvo rekomenduojama nemėginti svajoti apie prezidentavimą. Sklando įvairiausių gandų ir jie man sąmoningai perduodami per vienus ar kitus žurnalistus. Tai traktuoju kaip psichologinį presą. Kai kam apskritai netikėta, kad apsisprendžiau kandidatuoti. Visa tai žinau ir psichologiškai esu tam pasirengusi. Ar tam pasiruošę Lietuvos žmonės, kad atskirtų pelus nuo grūdų, parodys rinkimai", – aiškino kandidatė.
Kas, anot D.Grybauskaitės, yra tie "jie", kandidatė neįvardijo. "Tai matyti iš tų žiniasklaidos priemonių, per kurias kanalizuojama informacija. Kadangi tai purvas, todėl taip įvardiju", – kiek sutrikusiu tonu aiškino D.Grybauskaitė.
Atsisakys algos
Eurokomisarė žadėjo, kad laimėjusi rinkimus atsisakys 50 proc. prezidento algos.
"Atsižvelgiant į tai, kokia padėtis bus šalyje, galiu atsisakyti metams ar dviem. Tai ne populizmas. Užtat mano giminės ir artimieji milijonieriais netampa ir kotedžų Nidoje neperka", – rėžė kandidatė.
"Milijonų niekas nemoka. Tos lėšos, kurias deklaravau, yra uždirbtos iš komisaro atlyginimo, jos yra viešos. Visi Europos komisarai, pasitraukę iš pareigų, trejus metus gali gauti iki penkiasdešimties procentų išmoką, jei jų atlyginimas yra mažesnis už komisaro", – apie savo pajamas kalbėjo kandidatė.
Pasak D.Grybauskaitės, Europos komisaro atlyginimas tris kartus didesnis nei Lietuvos prezidento.
Santaupas laiko eurais
"Devalvacija Lietuvai visiškai nereikalinga", – teigė D.Grybauskaitė. Anot jos, Lietuva du trečdalius savo skolos yra pasiskolinusi tarptautine valiuta. Todėl devalvavus litą valstybės skola padvigubėtų.
Vienas būdų, pasak kandidatės į prezidentus, sunkmečiu tvirtinti šalies ekonomiką rengtis kuo skubiau įvesti eurą.
Pati D.Grybauskaitė santaupas laiko eurais, nes tokia valiuta gauna atlyginimą.
"Kad nebūtų interesų konflikto, neinvestavau į Vyriausybės vertybinius popierius, nors buvo siūlyta. Dalį pinigų laikau Lietuvos banke, dalį – Briuselyje. Tačiau Lietuvoje neinvestavau. Dalis lėšų tarptautiniuose indeksuose. Kol kas išvis neinvestuoju lėšų", – sakė D.Grybauskaitė.
Išvys pusę ministrų
Tapusi prezidente D.Grybauskaitė pirmiausia atsisakys pusės šiuo metu dirbančių ministrų.
"Manęs netenkina tai, ką matau", – sakė ji. Kandidatė pažėrė gausios kritikos dabartinei valdančiajai daugumai.
"Jei politikai darys, ką darė, užsiims korupcija, kaip ir anksčiau, iš krizės neišlipsime. Biudžetas suplanuotas pernelyg optimistinis, tokių pajamų nėra. Visos tarptautinės organizacijos kels reikalavimus sumažinti išlaidas, kurios nerealios. Šaliai, kuri nesugeba susiveržti diržų, rinkos neskolins pinigų pravalgyti. Absoliuti iliuzija, kad bus leista eiti į tokią gilią skolų duobę. Privalu ypač mažinti administravimo išlaidas, tik jokiu būdu nešienaujant mažai uždirbančių atlyginimų. Mažinti išlaidas mus privers visi, kas tiks skolins. Tačiau jei rinkos pamatys, kad Vyriausybė nesugeba taupyti, ji bus priversta kreiptis į tarptautines organizacijas. O jų sąlygos bus dar griežtesnės", – teigė D.Grybauskaitė.
Dėmesys uostui
D.Grybauskaitė, lankydamasi Klaipėdoje, susitiko su uosto įmonių vadovais, išklausė verslininkų.
"Dėl giliavandenio uosto reikalingumo nenorėčiau daryti sprendimų. Tačiau kol kas nemačiau aplinkosaugos, ekonominių studijų. Praktiškai ekonominio ir gamtosauginio šios idėjos pagrindimo nėra. Viską reikia skaičiuoti ir pagrįsti", – sakė eurokomisarė.
Kalbėdama apie turizmą D.Grybauskaitė linkėjo šypsenų.
"Kitą kartą daug investicijų net ir nereikia, reikia idėjos ir žmogaus. Lietuva gali sėkmingai vystyti turizmą. Šalys, kurios neturi tiek daug saulės, randa kitas nišas – žvejybos, medžioklės turizmą", – kalbėjo kandidatė.
Dėl kainų suklydo
Kandidatė į prezidento postą eurokomisarė D.Grybauskaitė, pareiškusi, kad Briuselyje elektra kainuoja pigiau nei Lietuvoje, sakė netiesą.
Nors eurokomisarės aplinka bandė įrodyti, kad ji neklydo, o belgai už elektrą moka mažiau nei lietuviai, Kainų komisija vakar pranešė, kad Lietuvos gyventojai pernai mokėjo dukart pigiau nei Briuselio.
Lietuvos komerciniai vartotojai mokėjo 16 proc., pramonės – 24 proc. mažiau nei Belgijos. Remdamasi Europos statistikos tarnybos "Eurostato" naujausiais duomenimis, Kainų komisija teigia, kad buitiniams vartotojams Lietuvoje elektra pernai kainavo 25,17 cento už kilovatvalandę, o Belgijoje – 51,79 cento kilovatvalandę.
Komerciniams vartotojams elektros kaina Lietuvoje ir Belgijoje buvo atitinkamai 28,62 ir 34,11 cento už kilovatvalandę, o pramonės vartotojams – atitinkamai 18,51 ir 24,31 cento už kilovatvalandę.
Belgijos elektros ir dujų reguliavimo komisijos duomenimis, šių metų vasarį-liepą maksimali elektros energijos kaina socialiai remtiniems vartotojams yra 53,59 cento už kilovatvalandę (su PVM). Lietuvoje buitiniams vartotojams ji yra 49 proc. mažesnė – 37 centai už kilovatvalandę (su PVM).
kaunodiena.ltwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąVa cia tai moteris... Tik nezinia ka po rinkimu dainuos
Pakso lygis, tik Konstitucijos keist šita dar nesikėsina.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Tai kažkaip nėr už ką balsuot, gaunasi.. Grybauskaitės akcijos mano akyse kasdien vis krenta. Tik tiek, kad vis tiek kitų akcijos apskritai nelikvidžios, kaip visada, teks rinktis mažiausią blogybę.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąD.Grybauskaitė pažadėjo skandalą
Išvys pusę ministrų
Tapusi prezidente D.Grybauskaitė pirmiausia atsisakys pusės šiuo metu dirbančių ministrų.
"Manęs netenkina tai, ką matau", – sakė ji. Kandidatė pažėrė gausios kritikos dabartinei valdančiajai daugumai.Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąGrybauskaitės akcijos mano akyse kasdien vis krenta.Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
Comment