Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Europos Parlamento rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Buvęs teisingumo (?) ministras įžūliausiu būdu pažeidė GDPR reikalavimus. Dėl begalinio noro tapti europarlamemtaru vietoj teisininko jis dabar tėra paprasčiausias spameris vulgaris.
    Pričiuptas jis vartosi iš gaidžio, sekdamas pasakas, kad kažkieno adreso buvimas viešumoje yra "asmeninis santykis"

LRT.lt 2024.06.03
    Šimašiaus laiške – politinė reklama, nustebinusi teisininkę: „Sutikimo nedaviau“
    Šimašius siuntė politinę reklamą elektroniniais laiškais, nors rinkėjai tam sutikimo nebuvo davę. R. Šimašius sako, kad siuntė tik tiems, su kuriais turi "tam tikrą santykį".
    (...)
    R. Šimašius sako juos siuntęs pats, o adresus paėmė iš advokatūros puslapio ar iš ankstesnių susirašinėjimų.
    „Elektroninius laiškus siunčiau tik tiems, su kuriais turiu tam tikrą santykį“, – teigia R. Šimašius.
    Todėl jokio asmens duomenų reglamento pažeidimo nemato – esą tai asmeninė komunikacija.

„Aš siunčiau jai asmeniškai dėl to, kad ji atitinka tam tikrus kriterijus, ji teisininkė kolegė ir turėjau prielaidą manyti, kad galėjau kreiptis asmeniškai“, – kalba Laisvės partijos kandidatas į EP.

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...ikimo-nedaviau
    Paskutinis taisė Romas; 2024.06.04, 00:21.

Comment

Balsavau už Laisvės partiją, reitingavau Kasparą Adomaitį. Nežinau apie jį daug, teisybę pasakius, bet esu matęs kelis straipsnius, kur jis gerai šneka apie renovaciją, transportą ar dar ką nors iš forumui aktualių temų.

Comment

Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
        Kam tiek retušuot? Ar ten ne Vilija?

Tinderis vs realybė

Comment

Parašė VLR Rodyti pranešimą
          Balsavau už Laisvės partiją, reitingavau Kasparą Adomaitį. Nežinau apie jį daug, teisybę pasakius, bet esu matęs kelis straipsnius, kur jis gerai šneka apie renovaciją, transportą ar dar ką nors iš forumui aktualių temų.
          Balsuojant už LP EP rinkimuose, balsuoji ne tiek už renovaciją ar transportą (ar ten pensijas ar kitus vidinius dalykus), bet už visokių skėrių priėmimą už sienos.
          Paskutinis taisė Zygis; 2024.06.05, 21:47.

Comment

Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Balsuojant už LP EP rinkimuose, balsuoji ne tiek už renovaciją ar transportą (ar ten pensijas ar kitus vidinius dalykus), bet už visokių skėrių priėmimą už sienos.
            renew Europe lp rodos priklauso ne leftistams.

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

renew Europe lp rodos priklauso ne leftistams.
              Žalimas yra LP ir jo pozicija sienos krizės metu buvo aiški.

Comment

Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Žalimas yra LP ir jo pozicija sienos krizės metu buvo aiški.
                jo nuomonė nelabai kam rupęs, bet šiaip ir aš nesiūlyčiau už LP balsuot.

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
                  jo nuomonė nelabai kam rupęs, bet šiaip ir aš nesiūlyčiau už LP balsuot.
                  Tai visa partija tokia. Armonaitė pro juodžių eitynėse ėjo, visus “geruosius” rusus įsileist buvo pasirengus, prieš lietuvių kalbos reikalavimus ir pan. Visi obuoliai ten tokie patys. Mieliau net už Tomaševskį balsuočiau.

Comment

Balsuosiu už leftistinę partiją, bet dar neišsiaiškinau, kuri labiausiai leftistinė. Gal padėsit?

Comment

Parašė Valandininkas Rodyti pranešimą
                      Balsuosiu už leftistinę partiją, bet dar neišsiaiškinau, kuri labiausiai leftistinė. Gal padėsit?
                      LP

Comment

O aš balsuosiu už Landsbergį.

Comment

tikruju kairiuju Lietuvoj nera, socdemai tai kazkoks korupcinis pasityciojimas is socialdemokratiniu ideju.
                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Šiuose rinkimuose realiai pagaliau yra už ką balsuoti. Ne todėl kad reikia ar rinktis mažiausią blogybę, o realiai už.
                            Labai teisingas (ir kiek netikėtas, kad ne už TS ar LP) Tapino siūlymas už ką balsuoti, aš ir pats senokai jau buvau apsisprendęs už juos balsuoti.

Už ką balsuosiu Europos parlamente - itin retas atvejis, bet pasakysiu ir jei jūs patys nežinote už ką balsuoti arba ieškote naujų variantų, tai galbūt irgi bus variantas.

Jei jau apsisprendėte - sėkmės ir nebūtinai aiškinti, kad jūsų pasirinkimas bus geresnis už manąjį.

Realiai situacija EP rinkimuose bus tokia - trys pagrindinės partijos (TSLKD, LSDP ir LVŽS) greičiausiai laimės kokius 8 mandatus iš 11. Dvi gaus po tris ir pasiskelbs nugalėtojomis, nors realiai skirtumo čia nėra jokio. Dar vieną mandatą greičiausiai gaus Liberalų sąjūdis.

Kiti du tarsi ir pakibę ore - į juos realiai pretenduoja tomaševskininkai (pasiklausius Waldemareko kalbų plaukai šiaušiasi ir tai yra vienas pagrindinių argumentų ateiti į rinkimus, kad jo LLRA gautų mažesnį procentą balsų bendrame katile), Sinkevičiaus vedami Skvernelio demokratai, Lietuvos žalieji, Laisvės partija ir Nacionalinis susivienijimas.

Su Mažvydu Jastramskiu padiskutavome, kad rinkimuose į EP gali balsuoti nuoširdžiai, neturėdamas kažkokių strateginių tikslų, neskaičiuodamas koalicijų, o vien atėjimas į rinkimus mažina Tomaševskio šansus.

Aš balsuosiu už Lietuvos žaliųjų partija - #TikraiŽali. Sąraše - numeris 7. Tikrus žaliuosius, o ne jais apsimetančius Karbauskio valstiečius.

Kodėl?

Tai švari partija. Tiek žaliosios politinės linijos prasme, tiek tuo, kad nėra prisidirbusi, piktnaudžiavusi, užsičekutinusi ar įsivėlusi į skandalus.

Labai aiški pagrindinė politinė kryptis.

Kitos partijos vertybės teisingos: palaikymas Ukrainai, lygios teisės, eurointegracija, sveikas gyvenimo būdas

Europoje Žalioji politika turi labai stiprų palaikymą, todėl lietuviškas mandatas rastų ir savo vietą, galėtų kultivuoti politinius ryšius.

Tai padėtų partijai sustiprėti ir Lietuvoje, nes man norėtųsi, kad Seime žaliosios idėjos ir klimato kaitos tema turėtų savo dedikuotus atstovus.

Tai jaunas sąrašas, pirmojo penketuko amžiaus vidurkis - 37 metai, o mūsų Europarlamento atstovų amžiaus vidurkį - 60 - reikėtų pamažinti.

Tuo pačiu sąrašo dešimtuke - trys mokslų daktarės.

Žaliųjų sąraše vien tik moterys. Aišku, tai rinkiminis triukas, bet reikia pripažinti, kad moterys Lietuvos politikoje vis dar yra stiprioje mažumoje. Tuo pačiu gražuliai, bukauskai, puidokai ir kiti savo kailiu per debatus įsitikino, kad šitos moterys tokius kaip jie į vietą padeda labai greitai.

Man atrodo, kad neutraliam ar neapsisprendusiam rinkėjui tai yra labai geras pasirinkimas.

Tuo pačiu pasakysiu, kad tai tik mano asmeninė nuomonė ir kvietimas, niekas už ją nemokėjo, niekas nieko nesiūlė ir neprašė, su Žaliųjų partija neturiu jokių ryšių, jos sąrašo lyderę Ievą Budraitę, berods, vienintelį kartą esu kalbinęs Kauno mero rinkimų debatų metu. Tačiau tarkim, kad tai yra politinė reklama.

#TikraiŽali #VoteGreen
                            https://www.facebook.com/share/p/uhmDUsqd2beYkaun/
                            Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                              Šiuose rinkimuose realiai pagaliau yra už ką balsuoti. Ne todėl kad reikia ar rinktis mažiausią blogybę, o realiai už.
                              Labai teisingas (ir kiek netikėtas, kad ne už TS ar LP) Tapino siūlymas už ką balsuoti, aš ir pats senokai jau buvau apsisprendęs už juos balsuoti.

https://www.facebook.com/share/p/uhmDUsqd2beYkaun/
                              Antradienio vakare per LRT vykusius nuobodžius trečiojo ešelono debatus tos žalios mergos žiūrovus linksmino ir konkurentus pirktino naiviai propaguodamos laisvą viso pasaulio migraciją į Europos Sąjungą.
                              Paskutinis taisė Romas; 2024.06.06, 01:44.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                Antradienio vakare per LRT vykusius nuobodžius trečiojo ešelono debatus tos žalios mergos visus linksmino ir pirktino naiviai propaguodamos laisvą viso pasaulio migraciją į Europos Sąjungą.
                                Norite gyventi pensininkų šalyje? Tiesa, jokių problemų, balsuokite už Blinkevičiūtę, visiems pakels pensijas. Nieko keisto, kad ir dabartinė LT delegacija europarlamente pati seniausių tarp visų šalių.

Praeitais metais Lietuvoje gimė 20 008 vaikai. Tiesa, šis skaičius 10 proc. mažesnis nei 2022-aisiais, kai pasaulį išvydo 22 068 kūdikiai, ir net 30 proc. mažesnis nei, tarkim, 2016-aisiais, kai gimusiųjų Lietuvoje skaičius siekė 29 514. Gimstamumo kreivė leidosi nuo pat Nepriklausomybės paskelbimo (1990-aisiais mūsų šalyje gimė net 56,9 tūkst. kūdikių!), ir anksti teigti, kad demografinės duobės dugnas, iš kurio gali tekti ropštis ne vieną dešimtmetį, jau pasiektas...
                                Flickr

Comment

Kai nėra argumentų, telieka bandyti įžeidinėti. Aš gi paties nevadinu kokiu nors konservu, nors arogancija yra tos partijos firminis požymis.

Reikėjo ne aklai tikėti visku tuo, ką leptelėjo kartiožnikas Tapinas, o pačiam pamatyti, kaip tos žalios vištos nusišnekėjo per debatus.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                    Kai nėra argumentų, telieka bandyti įžeidinėti. Aš gi paties nevadinu kokiu nors konservu, nors arogancija yra tos partijos firminis požymis.

Reikėjo ne aklai tikėti visku tuo, ką leptelėjo kartiožnikas Tapinas, o pačiam pamatyti, kaip tos žalios vištos nusišnekėjo per debatus.
                                    Kurios partijos gaidžiai nusišnekėjo mažiau? Aš ne Tapino klausau, aš pats pažįstu kai kurias žaliųjų nares, todėl ir esu ramus dėl pasirinkimo.
                                    Flickr

Comment

Kurios partijos gaidžiai nusišnekėjo mažiau?
                                      Nustebino Puidoko aktyvumas ir tokia beveik orbanistinė retorika su šūkiais, kuriuos teko matyti Vengrijoje.

Comment

Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                        o gal kartais jau spėjimus statistinius turite ?
                                        15min.lt 2024.06.05
                                        „Politico“ prognozuoja, kurie Lietuvos politikai bus išrinkti į Europos Parlamentą
                                        Briuselio leidinys politico.eu skelbia, kokius politikus Lietuvos rinkėjai greičiausiai išrinks į Europos Parlamentą. „Politico“ teigimu, rinkėjų apklausos rodo, kad naujasis Europos Parlamentas smarkiai pasislinks į dešinę.(..)

EP rinkimuose „Politico“ prognozuoja, kad rinkimuose į EP
                                        socialdemokratai gaus 3 mandatus,
                                        konservatoriai, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga ir Liberalų sąjūdis gaus po 2 mandatus,
                                        demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“, Lietuvos regionų partija – po vieną mandatą.

„Politico“ manymu, europarlamentarais bus išrinkti socialdemokratų atstovai Vilija Blinkevičiūtė, Juozas Olekas ir Orinta Leiputė, konservatoriai Andrius Kubilius ir Rasa Juknevičienė, valstiečiai ir žalieji Aurelijus Veryga ir Bronis Ropė, liberalai Eugenijus Gentvilas ir Petras Auštrevičius, demokratas, dabartinis eurokomisaras Virginijus Sinkevičius bei Lietuvos regionų partijos atstovė, Širvintų merė Živilė Pinskuvienė.

https://www.15min.lt/m/id/aktualu/li...nta-56-2253564
                                        Trūksta gerų prognozių gražulių, puidokų, nacionalistų ir šaltibarščių partijoms.
                                        Ape "darbaparciją" ir žaliąsias irgi neužsimenama.
                                        Paskutinis taisė Romas; 2024.06.06, 01:45.

Comment

Kurios partijos gaidžiai nusišnekėjo mažiau? Aš ne Tapino klausau, aš pats pažįstu kai kurias žaliųjų nares, todėl ir esu ramus dėl pasirinkimo.
                                          Kokia nuomonė apie tos partijos stumiamą seksizmą?

Comment

Working...
                                          X