Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Europos Parlamento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Na tai kad ne nemokamai, o už pidisoką. Kurį tarpininkas po to perveda ten, kur pasakė Maldeikienė.Paskutinis taisė Lettered; 2019.06.07, 08:17.
Komentuoti:
-
Įdomu kaip traktuoti tą konstitucijos straipsnį. Ar kas kartą kai parlamentaras už sutikimą pakalbėti knygų mugėje gauna atlygį - bilietą į knygų mugę ir dar kokią knygą, ar išgyvename konstitucinę krizę dėl nepažabotos korupcijos?
Komentuoti:
-
Tai Maldeikienė tik “skirstytoja” - pasako, kur pinigus pervest.
Ir apskirtai, kas čia per tragedija ? Ji jau po kelių dienų padės tą Seimo nario mandatą ir išeis į EP. Šitas įstatymų pseudo-pažeidimas jau netrukus baigsis
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Maldeikienė tai dirba nemokamai, jokio atlygio negauna juk. O kas susitinka su Maldeikiene, moka pinigus per tą tarpininką labdarai. Kada mokės Maldeikienei, tada ir galėsim kalbėti apie Konstitucijos laužymą.
Komentuoti:
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąTai ne nemokamai?Paskutinis taisė Lettered; 2019.06.06, 18:35.
Komentuoti:
-
Maldeikienei mokėti tikrai nereikia, tik labdarai.
Na, o Maldeikienė ką su savo atlyginimu daro, čia jau jos asmeninis reikalas.
Komentuoti:
-
"Svarbu pastebėti, kad Aušra Maldeikienė ar bet kuris kitas politikas, nurodę 100 proc. įvardintos sumos pasirinktai labdarai, ne „ima už susitikimą“, o nemokamai dalinasi savo žiniomis su sutiktu žmogumi.
Tai nesuprantu, pidisoko mokėtj nereikia?
Komentuoti:
-
Baisus kriminalas - labdaringa veikla, kur taip matyta.
Tai nesuprantu, pidisoko mokėtj nereikia?
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBaisus kriminalas - labdaringa veikla, kur taip matyta.
Komentuoti:
-
Parašė neamos Rodyti pranešimąTikrai baisus korupcinis skandalas. Va tiesą sako žmonės: "valdžė - vagys"
Svarbu pastebėti, kad Aušra Maldeikienė ar bet kuris kitas politikas, nurodę 100 proc. įvardintos sumos pasirinktai labdarai, ne „ima už susitikimą“, o nemokamai dalinasi savo žiniomis su sutiktu žmogumi. Tas žmogus mainais tampa rėmėju – pasirinktos nepelno siekiančios organizacijos. Taigi, ne A. Maldeikienė yra rėmėjas įvardintos labdaros organizacijos, o su ja susitikęs žmogus. Toji suma automatiškai keliauja iš rėmėjo sąskaitos tiesiai platformoje pasirinktai organizacijai.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas....d?id=81388471
Komentuoti:
-
Tikrai baisus korupcinis skandalas. Va tiesą sako žmonės: "valdžė - vagys"
Komentuoti:
-
Tai jei paprašau darbdavio mano atlygį pervesti į Sidabrinę liniją, galiu po to jį paduotį į teismą už tai kad man algos nemoka?
Paaiškink man, žemės kirminui, nes aš nepajėgus suvokti tavo proto didybės.
Seimo nariams jokia veikla verstis, dirbti ir pan. nėra uždrausta, negalima gauti tik atlygio, ko šiuo atveju Seimo narė ir negavo.
Komentuoti:
-
O jeigu nemokamai teiki paslaugas, tada skaitosi kaip atlygio gavimas?
Paslaugos pardavimas dar nereiškia atlygio gavimo, kaip ir tavo darbas pas darbdavį nereiškia algos gavimo, jeigu tau darbdavys nemoka algos, reiškia negauni atlygio ir netgi gali kreiptis į teismą dėl to.
Paaiškink man, žemės kirminui, nes aš nepajėgus suvokti tavo proto didybės.
Komentuoti:
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąAtlygio gavimas yra kai už 50€ pardavinėji paslaugą - pokalbį prie kavos su pinigus mokančiu klientu.
Paslaugos pardavimas dar nereiškia atlygio gavimo, kaip ir tavo darbas pas darbdavį nereiškia algos gavimo, jeigu tau darbdavys nemoka algos, reiškia negauni atlygio ir netgi gali kreiptis į teismą dėl to.
Komentuoti:
-
Kas apskritai yra atlygio gavimas? Čia kaip dalyvavimas labdaros renginyje kad pasinaudojus savo žinomumu pritrauktum pinigus labdarai skiriančių žmonių. Abejoju, ar Konstitucinis teismas pripažintų tai kaip atlygio gavimą.
Taip, tuos pinigus tarpininkas perveda ne tau, bet tavo pasirinktai labdaros organizacijai
Komentuoti:
-
Turi omenyje gautą atlygį už susitikimą su pinigus mokančiu klientu?
Tokį atlygį draudžia Konstitucija.
Aš irgi galiu paprašyti buhalterės mano algą pervesti tiesiai į Sidabrinę liniją. Tai nekeičia fakto, kad gaunų atlygį.
Komentuoti:
-
Pagal Konstituciją čia viskas gerai, Seimo narys negali gauti atlygio, tai tas HumansApp ir nemokės atlygio Seimo nariui, gautus pinigus už susitikimą iš kart perves labdarai.
Tokį atlygį draudžia Konstitucija.
Aš irgi galiu paprašyti buhalterės mano algą pervesti tiesiai į Sidabrinę liniją. Tai nekeičia fakto, kad gaunų atlygį.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš tai kviečiu susipažinti su Konstitucija.
Komentuoti:
Komentuoti: