Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Europos Parlamento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Aš dar niekur nemačiau tokių, kurie automatiškai ir išorę išvalytų. AI jau kuria programas, žaidimus, daro analitiką, projektuoja pastatus, bet tualetų dar nevalo.
Comment
-
Parašė Valandininkas Rodyti pranešimą
Tai yra kažkokia partija, kuri mažiausiai kvepia stambaus verslo interesais?
Comment
-
Parašė Valandininkas Rodyti pranešimąO kuri labiausiai ekonomiškai leftistinė? Kurią partiją rinktųsi Marksas?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Velnias žino. Gal NS? Ypač kai Nemunaitį prametė.
šiaip lyginant, kad Valinskas nėra senas marazmatikas kaip Radžvilas ar meme kaip Sinica, būnant tokio situacijoje net 2 mėnesių neištremtu.
A. Valinskas apie verslo įtaką: praėjus dviem mėnesiams po rinkimų partijos jau nekontroliavau
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...nekontroliavau
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Nei vienos. Pagrindinis tikslas - privačios nuosavybės panaikinimas.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąji nekvepia nes į ją neverta kol kas investuot. jei ten top 3-5 žmonių buvo Nemunaitis, vadinasi tai ne partija, o šūdas. šiaip Sinica turi paprašyt atleidimo pas Kasčiūna, o likusius reiktu tiesiog palaiduot.
šiaip lyginant, kad Valinskas nėra senas marazmatikas kaip Radžvilas ar meme kaip Sinica, būnant tokio situacijoje net 2 mėnesių neištremtu.
A. Valinskas apie verslo įtaką: praėjus dviem mėnesiams po rinkimų partijos jau nekontroliavau
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...nekontroliavau
Iš to interviu panašu, kad pats Valinskas dar prieš rinkimus prasileido su Žiemelio žmonėm. Visi žinom kur būna nemokamas sūris. Bet Valinskas panašu nežinojjo. Arba nerūpėjo.
– Tai jūs norite pasakyti, kad dalis jūsų partijos žmonių buvo deleguoti su verslininko G .Žiemelio palaiminimu? Ar tik po to, kai jūsų partija susikūrė, jis pabandė juos kažkokiu būdu prisitraukti į savo pusę?
– Aš manau, kad intencija buvo iš karto. Ir jums galbūt tai nuskambės labai keistai, bet mane dėl to perspėjo žinote kas? Pats Gintaras Steponavičius. Jis, kaip vienos iš partijų lyderis, dalyvavo mūsų viename iš steigiamųjų suvažiavimų, antrajame, ir pamatęs žmones, kurie dalyvauja ir sėdi prezidiume, jis mane pasivedė (į šalį) ir sako, „jūs nedarykite klaidos, tie žmonės yra ne jūsų“.Paskutinis taisė mantasm; 2024.06.06, 12:47.
Comment
-
Už žaliasias nebalsuosiu vien dėl to, kad per Žinių radio apžvalgas apie EP frakcijas aiškiai buvo pasakyta, kad žalieji yra už visko surinkimą iš Viduržiemio jūros ir kuo greitesnį pargabenimą į ES. Plius žaliasis eko terorizmas nėra protingiausia politika.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 9 patinka
Comment
-
Šiaip gana sunku išsirinkti, vien dėl to, kad komptentingus žmones norisi palikti Lietuvoje. Kita vertus, jei gerai dirba čia, nebūtinai kažką nuveiks Briuselyje. Man asmeniškai taikliausiai atrodo Giedriaus Alasevičiaus analizė ir siūlymai:
Aš jau vakar rašiau, kad balsuosiu už Virginijų Sinkevičių ir manau paaiškinau, kodėl tai saugus balsas. Tai 13 sąrašas - numeris 1. Paprasta, aišku. Norintiems daugiau manau ir 3 (Savickas) nr, ir 6 (Tomilinas) nr mano akimis yra tikrai saugūs kandidatai.
Bet tuo pačiu tiems, kurie jau žinote, kad balsuosite už kitą partiją, bet nežinote, ką reitinguoti, tai čia mano tokie pasiūlymai.
Laisvės Partija - užtikrintai aišku, kad jei jie ir turės mandatą, tai geriausiu atveju vieną. Todėl mano labiau toks gal prašymas nei rekomendacija - reitinguokit Dainių Žalimą, bet nereitinguokite Remigijaus Šimašiaus. Tai ir 1 sąrašas ir 1 numeris prie pirmumo balsų. Jokių kitų kandidatų reitinguoti prasmės šiaip ar taip ir nėra.
Liberalų Sąjūdis - tikėtina, kad irgi 1 mandatas. Žinau, kad Petras Auštrevičius savo paties partijoje nėra mėgstamas ir esu girdėjęs apie jo aroganciją. Greičiausiai ir nebūtų antras savo sąraše, jei ne jo asmenybė, nes žvelgiant į CV tai ir neatrodo logiška. Bet tuo pačiu nežinau, ką sau galvoja Liberalų Sąjūdis. Eugenijus Gentvilas, o ne Viktorija Čmilytė vis dar yra tikrasis liberalų veidas. Ir mano akimis Eugenijus Gentvilas priklauso nedidelei grupelei tų Lietuvos politikų, kurie geba su visais susikalbėti, bet tuo pačiu laisvai jaučiasi būdami savimi. Tuo tarpu Petras Auštrevičius, manau, yra aiškiai pademonstravęs, kad Europos Parlamente dirba. Tai man ko tais žymiai logiškiau atrodo Gentvilą matyti Lietuvoje, o Petrą palikti ten, kur jis faktiškai ir gyvena, jei jau reikia rinktis tarp jų. Atskirai dar siūlau nereitinguoti Andriaus Bagdono, bet jei labai tikite, kad LS galėtų gauti du mandatus, tai galite reitinguoti Editą Rudelienę. Tai 9 sąrašas, 2 ir 3 pirmumo balsuose.
Tėvynės Sąjunga. Mano nemeilė konservatoriams yra legendinė, todėl manau dėl to ypatingai galite pasitikėti šioje vietoje manimi. Siūlau reitinguoti Radvilę ir Navickienę - tai konservatorių partijai nebūdingi žmonės, nes geba būti konstruktyviais, o konservatorių polinkis visada eiti į dezinformaciją ir itin emocingas propagandos kampanijas šią kadenciją jau ne kartą sugebėjo pereiti net ir į tarptautinę dimensiją. Bet šitos dvi kandidatės nėra tokios. Sąrašas 14, pirmumo balsai 5 ir 6. Iš šitų dabartinių žmonių jei ką nors norite reitinguoti - tai nebent Andrių Kubilių (nr. 1). Žmogus, kuris tikrai užsitarnavo niekada nebūti Europos Parlamente ir patys konservatoriai tai pripažintų, jei ne kolegialumas - tai Liudas Mažylis. Todėl jokiais būdais nereitinguokite 4-o numerio. 3 numeris - Paulius Saudargas irgi turbūt retam čia imponuoja, man jis labai primena Vilija Blinkevičiūtę savo natūra.
Socialdemokratai. Tai ten kaip visada tie normalesni žmonės įkišti į galą. Ką socdemai turi aktyvesnio iš jaunimo, tai Baranovas, Gudžinskas, Vinokuras su savo dainom (absoliutus konservų Bužinsko klonas). Tai sąrašas 2, pirmumo balsai 20, 21, 10.
Tik nepalikite tų pirmumo balsų tuščių arba surašę 1, 2, 3, 4, 5.
O jei dar nežinote už ką balsuoti, tai rekomenduoju mano vakarykštį postą. Tikiuosi tai bus naudinga, kad ir už ką balsuosite.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąUž žaliasias nebalsuosiu vien dėl to, kad per Žinių radio apžvalgas apie EP frakcijas aiškiai buvo pasakyta, kad žalieji yra už visko surinkimą iš Viduržiemio jūros ir kuo greitesnį pargabenimą į ES. Plius žaliasis eko terorizmas nėra protingiausia politika.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąŠiaip gana sunku išsirinkti, vien dėl to, kad komptentingus žmones norisi palikti Lietuvoje. Kita vertus, jei gerai dirba čia, nebūtinai kažką nuveiks Briuselyje. Man asmeniškai taikliausiai atrodo Giedriaus Alasevičiaus analizė ir siūlymai:
Visgi veikiausiai rinksiuos TS-LKD, nes Kubilius ir Juknevičienė, nors ir apsigavę dėl rusų opozicijos, sugeba dirbti Ukrainos, Moldovos ir Sakartvelo integracijos kryptimi.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kuo Ludas Mažylis netinka jam?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
nes Mažylis yra ten tik dėl to, kad atrado aktą, o ne todėl kad yra bent kažkiek naudingas politikas?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Valandininkas Rodyti pranešimą
Gaila, nėra tikros ekoteroristų partijos. Tikrai balsuočiau. Gal net paremčiau finansiškai ir visaip kitaip.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Bent ne žalingas kaip Juknevičienė.
- 2 patinka
Comment
Comment