Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Europos Parlamento rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Gyvensim tada visi kaip tarybiniais laikais, gausim vienodai po kelis šimtus rublių baziniams poreikiams, o maistą teks auginti vėl soduose, nes neužteks viskam gaunamos pašalpos.
    Balsuoji už kairiuosius ekonomiškai, bet nepritari kairiųjų parazitų svajonei apie universalias pajamas visiems už tinginiavimą?

Comment

O kuri labiausiai ekonomiškai leftistinė? Kurią partiją rinktųsi Marksas?

Comment

Aš dar niekur nemačiau tokių, kurie automatiškai ir išorę išvalytų. AI jau kuria programas, žaidimus, daro analitiką, projektuoja pastatus, bet tualetų dar nevalo.
        Kažkada teko matyt utubėj apie tūlikus, kurie visą būdelės vidų prasivalo ant spaudimo. Aišku po didelių kataklizmų nesusitvarkytų, bet einamasis tvarkymas pasidaro. O rimtesniems atvejams (arba aukštesnio lygio viešbučiuose kur plastikinė būda nebedžiugina), bus eilės buvusių teisininkų ir programuotojų.

Comment

Parašė Valandininkas Rodyti pranešimą

Tai yra kažkokia partija, kuri mažiausiai kvepia stambaus verslo interesais?
          Velnias žino. Gal NS? Ypač kai Nemunaitį prametė.

Comment

O kuri labiausiai ekonomiškai leftistinė? Kurią partiją rinktųsi Marksas?
            Nei vienos. Pagrindinis tikslas - privačios nuosavybės panaikinimas.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Velnias žino. Gal NS? Ypač kai Nemunaitį prametė.
              ji nekvepia nes į ją neverta kol kas investuot. jei ten top 3-5 žmonių buvo Nemunaitis, vadinasi tai ne partija, o šūdas. šiaip Sinica turi paprašyt atleidimo pas Kasčiūna, o likusius reiktu tiesiog palaiduot.

šiaip lyginant, kad Valinskas nėra senas marazmatikas kaip Radžvilas ar meme kaip Sinica, būnant tokio situacijoje net 2 mėnesių neištremtu.

A. Valinskas apie verslo įtaką: praėjus dviem mėnesiams po rinkimų partijos jau nekontroliavau

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...nekontroliavau

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Nei vienos. Pagrindinis tikslas - privačios nuosavybės panaikinimas.
                Tada ką rinktųsi Bernšteinas?

Comment

Tada ką rinktųsi Bernšteinas?
                  LSDP be jokių abejonių.

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
                    ji nekvepia nes į ją neverta kol kas investuot. jei ten top 3-5 žmonių buvo Nemunaitis, vadinasi tai ne partija, o šūdas. šiaip Sinica turi paprašyt atleidimo pas Kasčiūna, o likusius reiktu tiesiog palaiduot.

šiaip lyginant, kad Valinskas nėra senas marazmatikas kaip Radžvilas ar meme kaip Sinica, būnant tokio situacijoje net 2 mėnesių neištremtu.

A. Valinskas apie verslo įtaką: praėjus dviem mėnesiams po rinkimų partijos jau nekontroliavau

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...nekontroliavau
                    Man rodos ne pas Kasčiūną, o pas GL. Berods jo nurodymu buvo paliuosuotas iš padėjėjo pareigų.

Iš to interviu panašu, kad pats Valinskas dar prieš rinkimus prasileido su Žiemelio žmonėm. Visi žinom kur būna nemokamas sūris. Bet Valinskas panašu nežinojjo. Arba nerūpėjo.

– Tai jūs norite pasakyti, kad dalis jūsų partijos žmonių buvo deleguoti su verslininko G .Žiemelio palaiminimu? Ar tik po to, kai jūsų partija susikūrė, jis pabandė juos kažkokiu būdu prisitraukti į savo pusę?

– Aš manau, kad intencija buvo iš karto. Ir jums galbūt tai nuskambės labai keistai, bet mane dėl to perspėjo žinote kas? Pats Gintaras Steponavičius. Jis, kaip vienos iš partijų lyderis, dalyvavo mūsų viename iš steigiamųjų suvažiavimų, antrajame, ir pamatęs žmones, kurie dalyvauja ir sėdi prezidiume, jis mane pasivedė (į šalį) ir sako, „jūs nedarykite klaidos, tie žmonės yra ne jūsų“.
                    Paskutinis taisė mantasm; 2024.06.06, 12:47.

Comment

Už žaliasias nebalsuosiu vien dėl to, kad per Žinių radio apžvalgas apie EP frakcijas aiškiai buvo pasakyta, kad žalieji yra už visko surinkimą iš Viduržiemio jūros ir kuo greitesnį pargabenimą į ES. Plius žaliasis eko terorizmas nėra protingiausia politika.
                      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Šiaip gana sunku išsirinkti, vien dėl to, kad komptentingus žmones norisi palikti Lietuvoje. Kita vertus, jei gerai dirba čia, nebūtinai kažką nuveiks Briuselyje. Man asmeniškai taikliausiai atrodo Giedriaus Alasevičiaus analizė ir siūlymai:
                        Aš jau vakar rašiau, kad balsuosiu už Virginijų Sinkevičių ir manau paaiškinau, kodėl tai saugus balsas. Tai 13 sąrašas - numeris 1. Paprasta, aišku. Norintiems daugiau manau ir 3 (Savickas) nr, ir 6 (Tomilinas) nr mano akimis yra tikrai saugūs kandidatai.
                        Bet tuo pačiu tiems, kurie jau žinote, kad balsuosite už kitą partiją, bet nežinote, ką reitinguoti, tai čia mano tokie pasiūlymai.
                        Laisvės Partija - užtikrintai aišku, kad jei jie ir turės mandatą, tai geriausiu atveju vieną. Todėl mano labiau toks gal prašymas nei rekomendacija - reitinguokit Dainių Žalimą, bet nereitinguokite Remigijaus Šimašiaus. Tai ir 1 sąrašas ir 1 numeris prie pirmumo balsų. Jokių kitų kandidatų reitinguoti prasmės šiaip ar taip ir nėra.
                        Liberalų Sąjūdis - tikėtina, kad irgi 1 mandatas. Žinau, kad Petras Auštrevičius savo paties partijoje nėra mėgstamas ir esu girdėjęs apie jo aroganciją. Greičiausiai ir nebūtų antras savo sąraše, jei ne jo asmenybė, nes žvelgiant į CV tai ir neatrodo logiška. Bet tuo pačiu nežinau, ką sau galvoja Liberalų Sąjūdis. Eugenijus Gentvilas, o ne Viktorija Čmilytė vis dar yra tikrasis liberalų veidas. Ir mano akimis Eugenijus Gentvilas priklauso nedidelei grupelei tų Lietuvos politikų, kurie geba su visais susikalbėti, bet tuo pačiu laisvai jaučiasi būdami savimi. Tuo tarpu Petras Auštrevičius, manau, yra aiškiai pademonstravęs, kad Europos Parlamente dirba. Tai man ko tais žymiai logiškiau atrodo Gentvilą matyti Lietuvoje, o Petrą palikti ten, kur jis faktiškai ir gyvena, jei jau reikia rinktis tarp jų. Atskirai dar siūlau nereitinguoti Andriaus Bagdono, bet jei labai tikite, kad LS galėtų gauti du mandatus, tai galite reitinguoti Editą Rudelienę. Tai 9 sąrašas, 2 ir 3 pirmumo balsuose.
                        Tėvynės Sąjunga. Mano nemeilė konservatoriams yra legendinė, todėl manau dėl to ypatingai galite pasitikėti šioje vietoje manimi. Siūlau reitinguoti Radvilę ir Navickienę - tai konservatorių partijai nebūdingi žmonės, nes geba būti konstruktyviais, o konservatorių polinkis visada eiti į dezinformaciją ir itin emocingas propagandos kampanijas šią kadenciją jau ne kartą sugebėjo pereiti net ir į tarptautinę dimensiją. Bet šitos dvi kandidatės nėra tokios. Sąrašas 14, pirmumo balsai 5 ir 6. Iš šitų dabartinių žmonių jei ką nors norite reitinguoti - tai nebent Andrių Kubilių (nr. 1). Žmogus, kuris tikrai užsitarnavo niekada nebūti Europos Parlamente ir patys konservatoriai tai pripažintų, jei ne kolegialumas - tai Liudas Mažylis. Todėl jokiais būdais nereitinguokite 4-o numerio. 3 numeris - Paulius Saudargas irgi turbūt retam čia imponuoja, man jis labai primena Vilija Blinkevičiūtę savo natūra.
                        Socialdemokratai. Tai ten kaip visada tie normalesni žmonės įkišti į galą. Ką socdemai turi aktyvesnio iš jaunimo, tai Baranovas, Gudžinskas, Vinokuras su savo dainom (absoliutus konservų Bužinsko klonas). Tai sąrašas 2, pirmumo balsai 20, 21, 10.
                        Tik nepalikite tų pirmumo balsų tuščių arba surašę 1, 2, 3, 4, 5.
                        O jei dar nežinote už ką balsuoti, tai rekomenduoju mano vakarykštį postą. Tikiuosi tai bus naudinga, kad ir už ką balsuosite.
                        Visgi veikiausiai rinksiuos TS-LKD, nes Kubilius ir Juknevičienė, nors ir apsigavę dėl rusų opozicijos, sugeba dirbti Ukrainos, Moldovos ir Sakartvelo integracijos kryptimi.
                        Lietuva visiems.

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                          Už žaliasias nebalsuosiu vien dėl to, kad per Žinių radio apžvalgas apie EP frakcijas aiškiai buvo pasakyta, kad žalieji yra už visko surinkimą iš Viduržiemio jūros ir kuo greitesnį pargabenimą į ES. Plius žaliasis eko terorizmas nėra protingiausia politika.
                          Gaila, nėra tikros ekoteroristų partijos. Tikrai balsuočiau. Gal net paremčiau finansiškai ir visaip kitaip.

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą
                            Šiaip gana sunku išsirinkti, vien dėl to, kad komptentingus žmones norisi palikti Lietuvoje. Kita vertus, jei gerai dirba čia, nebūtinai kažką nuveiks Briuselyje. Man asmeniškai taikliausiai atrodo Giedriaus Alasevičiaus analizė ir siūlymai:

Visgi veikiausiai rinksiuos TS-LKD, nes Kubilius ir Juknevičienė, nors ir apsigavę dėl rusų opozicijos, sugeba dirbti Ukrainos, Moldovos ir Sakartvelo integracijos kryptimi.
                            Kuo Ludas Mažylis netinka jam?

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Kuo Ludas Mažylis netinka jam?
                              nes Mažylis yra ten tik dėl to, kad atrado aktą, o ne todėl kad yra bent kažkiek naudingas politikas?

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

nes Mažylis yra ten tik dėl to, kad atrado aktą, o ne todėl kad yra bent kažkiek naudingas politikas?
                                Bent ne žalingas kaip Juknevičienė.
                                Flickr

Comment

Gaila, nėra tikros ekoteroristų partijos. Tikrai balsuočiau. Gal net paremčiau finansiškai ir visaip kitaip.
                                  Sakyčiau NS yra dalinai ekoteroristai. Imigeriams ne, pakelt gimstamumą > 2 realiai be šansų.. Reiškias ilgalaikėj perspektyvoj traukimasis ir tuo pačiu vartojimo mažinimas ir t.t.

Comment

Bent ne žalingas kaip Juknevičienė.
                                    Tokie statistiniai vienetai politikoje yra patogūs įrankiai žalingiesiems.

Comment

Gal ir šiek tiek ekoteroristai, bet nelabai tvarūs ekoteroristai. Reikia partijos, kuri buldozintų suburbijas.

Comment

Nesigilinant į pažiūras, NS pagrindinis minusas yra tas, kad jie net nežino į kurią frakciją EP eis, kai įsitinklinimas politinėse grupėse ir yra vienintelis būdas kažką nuveikti iš tikrųjų. Pagalvokite apie tai.

Comment

Valstiečių ir žaliųjų sąjungai tiktų šūkis „Suarkime priemiesčius!“. Gaila, kad jie nei žalieji, nei valstiečiai.

Comment

Working...
                                          X