Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LT. 2009.01.16 Įvykiai Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą
    Rusai, kuriu Vilniuje nemazai, yra Lietuvos pilieciai, kurie taip pat dirba, augina vaikus, moka mokescius LIETUVAI. O gal tai kai kam nesuprantama?...
    Tai buvo atsakymas į teiginį, kad lietuviška vėliava neva gali mojuoti tik lietuvis.
    Got sun in my face, sleeping rough on the road

Comment

Parašė praetor Rodyti pranešimą
      Prašau čia nerėkaut, nepraustaburni.
      Aš nuolat pasižiūriu į save. Ir nesiveliu į tokias kvailas protesto akcijas, kurios tik užtraukia gėdą.
      Kai trūksta protelio suprast reformų svarbą, nes ekonomikai artėja krachas, taip ir atsitinka.

Tegu jie mano mylimos Valstybės neliečia tik.
      As irgi nedalyvauju, bet man tiesiog pikta, kad del visko kalti mes - rusai ( as ). Zinok yra toks paradoksas. Lietuvoj as rusas, o nuvaziuoju i Rusija, ten as lietuvis. Tai ka man dabar ir dar daugeliui rusu, gyvenanciu Lietuvoj daryt? Labai nekorektiskas ir nepriimtinas poziuris, jog mes del visko kalti.

Comment

mdas, buduliai anarchistai gavo proga pasiaust... labai tikiuos kad paru gaus kaip priklauso ir rimtas baudziamas bylas sukurps. beje matau viena pliusa - filmuojanciu/fotografuojanciu buvo daug, nemazai marozu tikiuos bus atpazinta is nuotrauku ir gaus kas priklauso.

tomizmas - sunku tau gyvent su prisiuta galva jeigu tokius reikalus pateisini
        *censored*

Comment

Parašė Tomizmas
          Tai tu siulai nieko nedaryti? Bet jiems reikia akivaizdziai parodyti, kad lietuviai nesitaikstys su neteisybe... Nebutinai langus dauzyti, bet jie turi kalbeti su zmonemis ir i juos atkreipti demesi, o ne taip, kad pirmininkas net neiseina. Jie dirba mums, o ne mes jiems
          O žmonės su jais kalbėtų? Va rodė per žinias - Šiauliuose ten kažkokia vicemerė buvo išlindus. Ir kas? Minia jai prasižioti neleido - baubė kaip gyvulių banda ir tiek. Apie kokį dialogą tokiom aplinkybėm galima kalbėti?

Comment

Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą
            As irgi nedalyvauju, bet man tiesiog pikta, kad del visko kalti mes - rusai ( as ). Zinok yra toks paradoksas. Lietuvoj as rusas, o nuvaziuoju i Rusija, ten as lietuvis. Tai ka man dabar ir dar daugeliui rusu, gyvenanciu Lietuvoj daryt? Labai nekorektiskas ir nepriimtinas poziuris, jog mes del visko kalti.
            Pritariu, cia labai keistas nusistatymas pries rusus. Mes lietuviai gyvename Lietuvoje, taip kalbame ir kalbesime rusiskai, bet nuo to nesikeicia mano ir kitu poziuris i Lietuva. O lengviausia surasti kalta rusa ir viskas... O gal kad cia visiskai kitos jegos.

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
              MODERATORIAMS: priziurekite tema, prasau. Nes jau kai kas liezuvi paleidzia.
              Praetor gavo įspėjimą
              Recoiler gavo pražangą

EDIT: Šie du pranešimai ir juos cituojantys pranešimai pašalinti, kad nekaitinti aistrų.
              Paskutinis taisė Romas; 2009.01.16, 19:51. Priežastis: Papildyta

Comment

Kaip visada, dėl visų įvykių Lietuvoje kalta Rusija, KGB ir rusakalbiai. Tiesiog įgriso ta paranoja. Žmonės, ar jus patys bent kiek mąstot savo
                tusčiomis puodynėmis
                Bulgarijoje, matai, irgi rusakalbiai su kgb pasidarbavo.
                Taikus protestas Bulgarijoje taip pat virto riaušėmis

Comment

Parašė rat
                  Į policininkus mėtyti akmenis ir nešiotis šaltuosius ginklus draudžiama. Šiandien toks užsiima nelegaliais veiksmais, o rytoj toks... nesakysiu.
                  Pavyzdys: Turėjo žmogus periferijoj darbą ceche, nežinau baigęs vidurinį mokslą ar ne, gaudavo 1000Lt į rankas. Bet, pasakė "Aš vertas daugiau" ir išėjo. O kiek tokių? Duokit babkių ir oliaus. Imbecilai.
                  Juk tuos ir suėmė, kurie mėtė akmenis ir daužė langus, berods virš 80, reikėjo juos iš karto suiminėti, už vieną mestą akmenį. Bet kalba ne apie chuliganizmą ir riaušes, o apie mitingą, kuris buvo šandien, juk suvažiavo daug žmonių iš visos Lietuvos, o ignoruoti lyg čia nieko rimto, paprotestuos ir išsiskirtys negalima. Toks juk seimo narių ir pirmininko darbas, atstovauti tautą, jei tauta mėto kiaušinius, reikia juos ir priimti, tiesiogine ir perkeltine prasmėm, o ne bėgti. Toks juk darbas jų.
                  Paskutinis taisė Lettered; 2009.01.16, 19:44.
                  Flickr

Comment

Va man vienintelis dalykas, kas dabar ryskeja ir kodel zmones eina i gatves - nezinomybe ir baime. Atejo laikas kad nesi tikras del rytojaus. Turi paskola baisu, va manau vyresnio amziaus zmones darbininkai susirinko, jie bijo - del amziaus prarasti darba... Jaunimas susirinko dauzyti langu, beje jie nieko bendro neturejo su mitingu ir zmoniu pozicija.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                      Gyvenam demokratiškoje šalyje, kas per požiūris, kad bet koks protestas yra banditizmas? Įdomu, kodėl nepasirodė seimo pirmininkas tame mitinge, prieš žurnalitus tai labai mandras, o dabar kiaušinių išsigando.

Kas čia šneka, kad mitingas ir toks būdas nuomonėi išreikšti yra blogai? Šneka, kad mėtyti akmenis ar kiaušinius į pastato langus yra vandalizmas (banditizmas). Vienintelis būdas dialogui su valdžia yra taikios protesto akcijos, bet smurtu nieko negausit. Tiesiog daugumą bus išgaudyti, gaus teistumą, nuobaudas ir viskas.

Tikiuos dauguma "budulių" pagaus, o ypač norėtusi rimtų bausmių riaušių organizatoriams. Keistas panašumas su įvykiais Rygoje.

Comment

Jau ir aplenkėm. Kultūros - 0. Laukinių gauja...
                        Naiviai tikėjausi, kad lietuviai sugebės taikiai surengti mitingą.

Comment

Parašė Tomizmas
                          Nesnekek taip apibendrintai apie jaunima. As irgi jaunas, bet ejau palaikyti protestuojanciu, o ne langu dauzyti.

O kas del siandieninio netikrumo del rytojaus - tiesa, ir dar kokia... Bet kam mes rupim?
                          Ideja atskirti protesta nuo vandalizmo. Bukumo parodymo ir langu dauzhymo nuo garsaus istarymo "situacija sunkeja" - seimunai isrinkti darykite ka nors musu o ne savo labui! Jei niekas nekreips demesio situacija bloges.

Comment

Parašė Tomizmas
                            Cia jau paciu mitinguotoju neorganizuotumo problema. Reikejo susirasti keleta labiau apsisvietusiu speakeriu, kurie ir butu pasnekeje visu vardu.

Bet kartoju - paprasti zmones del to nekalti. Valdzia mus privede iki to, kad jau net kai kurie pradeda nesirinkti priemoniu. Ne is gero gyvenimo tai vyksta, juk kai reikia galvoti kaip sudurti gala su galu, skaiciuoti kiekviena lita, o viskas brangsta, mokesciai dideja... Ne visiems nervai laiko.
                            Talentinga valdžia, jei per du mėnesius nuskurdint sugebėjo.

Beje, nors buvau mažas, bet gerai atsimenu kaip gyvenom Nepriklausomybės pradžioje (užsifiksavo matyt dėl to, kad tuo metu gyvenom kitam mieste, tai ryškiai atsimenu kas buvo iki 1994 m. ir kas po). Ir kai dabar pamatau kokiam nupiepusiam laikraštyje parašyta, jog "ekonominė padėtis per dvidešimt metų iš esmės nepasikeitė" net nežinau juoktis čia ar verkt. Šitiems protestuotojams manau irgi nepakenktų tuos laikus prisiminti, čia toks "reality check" kaip anglai sako būtų.

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
                              Jau ir aplenkėm. Kultūros - 0. Laukinių gauja...
                              Naiviai tikėjausi, kad lietuviai sugebės taikiai surengti mitingą.
                              Tai kad surenge ir isreiske nepasitenkinima ir issiskirste! O cia jau ne mitingas o baisiau! Cia baudziamoji byla ir teistumas uz istatymu pazeidimus.

Comment

Parašė jevgenijb Rodyti pranešimą
                                Tai kad surenge ir isreiske nepasitenkinima ir issiskirste! O cia jau ne mitingas o baisiau! Cia baudziamoji byla ir teistumas uz istatymu pazeidimus.
                                Tai ir sakau, kad viskas ir turėjo baigtis mitingu, o ne kilusiomis riaušėmis.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                  Praetor gavo įspėjimą
                                  Recoiler gavo pražangą

EDIT: Šie du pranešimai ir juos cituojantys pranešimai pašalinti, kad nekaitinti aistrų.
                                  Na ir gerai. Taip man ir reikia. Esmė tik tame, kad savo žodžių neatsiimu.
                                  Beje, kodėl aš įspėjimas, o kolega - pražanga?
                                  Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

keletas mano foto is siandienos:

Asarines dujos:

Ir is serijos "mes nesaudem":
                                    Jedi power!

Comment

Ką čia ginčytis, riaušininkų veidai viską pasako. Kažkam naudinga destabilizuoti padėtį Lietuvoje ir tam naudojami neišsilavinę "buduliai". Kaip gerai kažkas pasakė - badaujantys kiaušiniais nesimėto, jie juos valgo ar atiduoda vaikams...

Comment

Parašė Tomizmas
                                        Pasakyk tu man pilieti, kai padvigubina mokescius, is ko gyventi? O viskas brangsta... Valdziai dzin, nors jie tam ir yra kad rupintusi liaudimi, lengvintu padeti o ne ja sunkintu. Bet jiems dzin, jie tik saves ziuri.
                                        Visų pirma - naudoti santaupas. Antra, jei viskas brangsta, bent jau teoriškai turėtų brangti ir tavo darbas. Trečia, apribot nereikalingas išlaidas.

O valdžią verst ir formuot naują galėsi per rinkimus, konstituciniu būdu. Šitą rinkdami man atrodo visi žinojom, kad nepopuliarius sprendimus ji priiminės, buvo tik klausimas kokius konkrečiai.

Comment

Parašė Tomizmas
                                          As tai galiu pasakyti pagal save: pirmadieni darbe suzinojau, kad mokesciai vos ne dvigubeja (dirbu su individualios veiklos pazyma), taigi dirzus versimes dar labiau. Manau isivaizduojat tiek mano, tiek bendradarbiu reakcija... Bet juk ir jus visi tai pajutote, ka as aiskinu. .
                                          O kuo jūs geresnis už tuos, kurie visą laiką mokėjo ir moka tokius mokesčius?
                                          Kokie bendradarbiai, jei dirbate su individualios veiklos pažyma? Valstybę apgaudinėjate?

Norite, kad kiti pensininkus išlaikytų, o jūs sau dirbsite?

Comment

Working...
                                          X