Parašė WILD_WEST
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LT. 2009.01.16 Įvykiai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąPrašau čia nerėkaut, nepraustaburni.
Aš nuolat pasižiūriu į save. Ir nesiveliu į tokias kvailas protesto akcijas, kurios tik užtraukia gėdą.
Kai trūksta protelio suprast reformų svarbą, nes ekonomikai artėja krachas, taip ir atsitinka.
Tegu jie mano mylimos Valstybės neliečia tik.
Comment
-
mdas, buduliai anarchistai gavo proga pasiaust... labai tikiuos kad paru gaus kaip priklauso ir rimtas baudziamas bylas sukurps. beje matau viena pliusa - filmuojanciu/fotografuojanciu buvo daug, nemazai marozu tikiuos bus atpazinta is nuotrauku ir gaus kas priklauso.
tomizmas - sunku tau gyvent su prisiuta galva jeigu tokius reikalus pateisini*censored*
Comment
-
Parašė TomizmasTai tu siulai nieko nedaryti? Bet jiems reikia akivaizdziai parodyti, kad lietuviai nesitaikstys su neteisybe... Nebutinai langus dauzyti, bet jie turi kalbeti su zmonemis ir i juos atkreipti demesi, o ne taip, kad pirmininkas net neiseina. Jie dirba mums, o ne mes jiemsGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąAs irgi nedalyvauju, bet man tiesiog pikta, kad del visko kalti mes - rusai ( as ). Zinok yra toks paradoksas. Lietuvoj as rusas, o nuvaziuoju i Rusija, ten as lietuvis. Tai ka man dabar ir dar daugeliui rusu, gyvenanciu Lietuvoj daryt? Labai nekorektiskas ir nepriimtinas poziuris, jog mes del visko kalti.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąMODERATORIAMS: priziurekite tema, prasau. Nes jau kai kas liezuvi paleidzia.
Recoiler gavo pražangą
EDIT: Šie du pranešimai ir juos cituojantys pranešimai pašalinti, kad nekaitinti aistrų.
Comment
-
Ariella
Kaip visada, dėl visų įvykių Lietuvoje kalta Rusija, KGB ir rusakalbiai. Tiesiog įgriso ta paranoja. Žmonės, ar jus patys bent kiek mąstot savotusčiomis puodynėmis
Taikus protestas Bulgarijoje taip pat virto riaušėmis
Comment
-
Parašė ratĮ policininkus mėtyti akmenis ir nešiotis šaltuosius ginklus draudžiama. Šiandien toks užsiima nelegaliais veiksmais, o rytoj toks... nesakysiu.
Pavyzdys: Turėjo žmogus periferijoj darbą ceche, nežinau baigęs vidurinį mokslą ar ne, gaudavo 1000Lt į rankas. Bet, pasakė "Aš vertas daugiau" ir išėjo. O kiek tokių? Duokit babkių ir oliaus. Imbecilai.Paskutinis taisė Lettered; 2009.01.16, 19:44.
Comment
-
Va man vienintelis dalykas, kas dabar ryskeja ir kodel zmones eina i gatves - nezinomybe ir baime. Atejo laikas kad nesi tikras del rytojaus. Turi paskola baisu, va manau vyresnio amziaus zmones darbininkai susirinko, jie bijo - del amziaus prarasti darba... Jaunimas susirinko dauzyti langu, beje jie nieko bendro neturejo su mitingu ir zmoniu pozicija.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąGyvenam demokratiškoje šalyje, kas per požiūris, kad bet koks protestas yra banditizmas? Įdomu, kodėl nepasirodė seimo pirmininkas tame mitinge, prieš žurnalitus tai labai mandras, o dabar kiaušinių išsigando.
Kas čia šneka, kad mitingas ir toks būdas nuomonėi išreikšti yra blogai? Šneka, kad mėtyti akmenis ar kiaušinius į pastato langus yra vandalizmas (banditizmas). Vienintelis būdas dialogui su valdžia yra taikios protesto akcijos, bet smurtu nieko negausit. Tiesiog daugumą bus išgaudyti, gaus teistumą, nuobaudas ir viskas.
Tikiuos dauguma "budulių" pagaus, o ypač norėtusi rimtų bausmių riaušių organizatoriams. Keistas panašumas su įvykiais Rygoje.
Comment
-
Parašė TomizmasNesnekek taip apibendrintai apie jaunima. As irgi jaunas, bet ejau palaikyti protestuojanciu, o ne langu dauzyti.
O kas del siandieninio netikrumo del rytojaus - tiesa, ir dar kokia... Bet kam mes rupim?
Comment
-
Parašė TomizmasCia jau paciu mitinguotoju neorganizuotumo problema. Reikejo susirasti keleta labiau apsisvietusiu speakeriu, kurie ir butu pasnekeje visu vardu.
Bet kartoju - paprasti zmones del to nekalti. Valdzia mus privede iki to, kad jau net kai kurie pradeda nesirinkti priemoniu. Ne is gero gyvenimo tai vyksta, juk kai reikia galvoti kaip sudurti gala su galu, skaiciuoti kiekviena lita, o viskas brangsta, mokesciai dideja... Ne visiems nervai laiko.
Beje, nors buvau mažas, bet gerai atsimenu kaip gyvenom Nepriklausomybės pradžioje (užsifiksavo matyt dėl to, kad tuo metu gyvenom kitam mieste, tai ryškiai atsimenu kas buvo iki 1994 m. ir kas po). Ir kai dabar pamatau kokiam nupiepusiam laikraštyje parašyta, jog "ekonominė padėtis per dvidešimt metų iš esmės nepasikeitė" net nežinau juoktis čia ar verkt. Šitiems protestuotojams manau irgi nepakenktų tuos laikus prisiminti, čia toks "reality check" kaip anglai sako būtų.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąJau ir aplenkėm. Kultūros - 0. Laukinių gauja...
Naiviai tikėjausi, kad lietuviai sugebės taikiai surengti mitingą.
Comment
-
Parašė jevgenijb Rodyti pranešimąTai kad surenge ir isreiske nepasitenkinima ir issiskirste! O cia jau ne mitingas o baisiau! Cia baudziamoji byla ir teistumas uz istatymu pazeidimus.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąPraetor gavo įspėjimą
Recoiler gavo pražangą
EDIT: Šie du pranešimai ir juos cituojantys pranešimai pašalinti, kad nekaitinti aistrų.
Beje, kodėl aš įspėjimas, o kolega - pražanga?Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė TomizmasPasakyk tu man pilieti, kai padvigubina mokescius, is ko gyventi? O viskas brangsta... Valdziai dzin, nors jie tam ir yra kad rupintusi liaudimi, lengvintu padeti o ne ja sunkintu. Bet jiems dzin, jie tik saves ziuri.
O valdžią verst ir formuot naują galėsi per rinkimus, konstituciniu būdu. Šitą rinkdami man atrodo visi žinojom, kad nepopuliarius sprendimus ji priiminės, buvo tik klausimas kokius konkrečiai.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė TomizmasAs tai galiu pasakyti pagal save: pirmadieni darbe suzinojau, kad mokesciai vos ne dvigubeja (dirbu su individualios veiklos pazyma), taigi dirzus versimes dar labiau. Manau isivaizduojat tiek mano, tiek bendradarbiu reakcija... Bet juk ir jus visi tai pajutote, ka as aiskinu. .
Kokie bendradarbiai, jei dirbate su individualios veiklos pažyma? Valstybę apgaudinėjate?
Norite, kad kiti pensininkus išlaikytų, o jūs sau dirbsite?
Comment
Comment