Parašė Nikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LV. 2009.01.13 Įvykiai Rygoje
Collapse
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO aš girdėjau priešingai. Sakė, kad riaušės, kurios išaugo iš mitingo, buvo neplanuotos, todėl dauguma suimtųjų anksčiau nebuvo teisti. Tai kuo tiketi?
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąKiti veikia... verkia. Verkia, kad gauna maziau nei virsininkas, nes matote jie gi lygus jam... nors issimokslinimo maziau, kompetencijos maziau, bet gi jis vistiek "toks visas fainas". Nors sukuriamo produkto, vertes skirtumas akivaizdus.
Aisku, geriau komunistines "samones" kaip valdzia liaudziai. Visus 50 metu matem kaip "fainai" buvo vadovautis tokiom "idejom".
visi virsininkais nebus, reikai zmoniu kurie ir nesvarius darbus daro. Tiesiog zmogus turi teise dirbt ir uzdirbt. Turiu drauga, kuris dabar mokosi ir dirba, puse algos palieka mokesciam uz buta, kita puse maistui ir butiniausiom prekem. uz moksla moka, todel tenka skolintis. ar cia gyvenimas? Paziurekit i maisto produktus, kiek rusiu grietines matot lentynoj? ir kiek "riebalu misiniu" ? zmones neperka grietines, nes neiperka, perka imitacijas. Geda yra valstybei, kurios dauguma gyventoju negali sau leist nusipirkt normaliu maisto produktu. Vienoje mazmenines prekybos imoneje, kurioje dirbu dabar pati krize. pardavimai didesni negu pernai....bet vistiek krize...visur krize ,tai ir pas juos..pagalvojo,kodel gi moket alga ,kuri buvo iki siol, geriau pamazinam siek tiek, nera zmogui pasirinkimo, nepabegs.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNežinau, gal suklydau, bet kokiu atveju ar pats atėjęs į mitingą įsiveltum netyčia į kokias nors riaušes? Apskritai daužantys policijos automobilius yra tikri nusikaltėliai. Dar būtų suprantama, jei į seimą akmenis mėtytų, bet dabar...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO kodel mokestis uz automobilius yra blogai? Taip, sutinku, laikas tokiam mokesciusi ivesti dabar netinkamas. Bet jis reikalingas. Cia tik musu demokratiska ir "kurianti" ziniu visuomene valstybe gali sau leisti tokia prabanga - kaip nemokamus kelius lengviesiems automobiliams. Milijarda su virsum kasmet i asfalta ir uz tai nei cento is kisenes. Sakysit - kuro akcizas. Tik dalis surenkamu akcizu uz kura yra skiriama keliu prieziurai ir remontui, tai net nesudaro puses lesu, isleidziamu kasmet keliu, gatviu prieziurai ir nauju statybai. Tai keli simtai milijonu kasmet. Visa kita - valstybes, savivaldybiu biudzetu lesos, ES lesos. Dar dali sumoka krovininiu automobiliu ir autobusu savininkai, pirkdami ta, kaip jis ten vadinasi, talona (ar kaip???). Bet ir tai tik uz valstybiniuse kelius. Uz rajoninius (priklausancius savivaldybems) nera mokesciu, uz gatves nera mokesciu.
Tai kelis simtus milijonu valstybe kasmet sukisa i asfalta... O mokytojams, gydytojams pinigu nera, mokslui, studijoms finansuoti pinigu nera...
Vis delto valstybe finasuoja ne geroves kurima ateityje (sveikesnius, geriau issilavinusius zmones, kurie gali dirbti ir daugiau uzdirbti (ir susimoketi uz kelius)), o komforta (vaziuojant automobiliu) dabar. Tai tokie realus valstybes prioritetai. Nors deklaruojama visai kas kita... Ko tokia valstybe gali tiketis ateityje???
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTuriu omeny tą dešiniausią lazdą teleskopą, kokias nešiojasi skinai, kovos menų meistrai, kai kurie kauniečiai ir kitokie "realnyje pacany".Paskutinis taisė Aidzius; 2009.01.14, 21:48.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąTegul biški apsivalo tas valstybines institucijas, kuriose begalės dykaduonių ir algų ėmėjų, bet koks narys vos ne po penkis dar patarėjus turi, kažkokios nesamonės tose valdiškose institucijose jei bent truputi apsivalytų tai ir atsiras tų pinigų ir policijai ir gaisrininkams ir mokytojams, bet kur čia taip bus, dar kaskart vis tas dykaduonių ratas plečiasi, kuriamos naujos miniserijos dar kažkas ir taip visi mes mokesčių mokėtojai per juos skurstame
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTai papasakok kaip per menesi ar du tai padaryt. Labai butu idomu isgirsti.
Comment
-
Aš tai galvoju paprastai, mokytojas mano, šiuo atveju, A.Smitas: tik darbas kuria vertę.
Penktadienį dirbsiu visą darbo dieną. Skatinu ir kitus taip daryt. Mitinguot tokiu laiku gali tik bedarbiai ir pensininkai. Nesu nei vienas jų, turbūt jiems sunku. Mitingas - viena demokratijos išraiškų ir tenka su ja susitaikyt. Bet tokiose įvykiuose vyrauja kritika, negatyvumas ir koliojimasis - visa tai tikrai ne man. Iš valdžios nereikia per daug tikėtis, bet Kubiliaus porinkiminė kalba apie galimą naują šansą Lietuvai mane įkvepia.
Laukiu (sugniaužęs kvapą posunkmetinio) laikotarpio.
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąNa tai va būtent kaip tai padaryt?????? tiesiog buvo vieni valdžioje tas pats, atėjo kiti, ir vėl tas pats ir dar blogiau. Vėl planai kurt naujas ministerijas, na tiesiog sakau Lietuvoje nebus dar ilgai ilgai valdžios kurie būtų suinteresuoti ne vien savo interesus patenkint. Dabar koks jau bebūtų parlamentaras, jau po 4metų ir vilą pasistato, naujus limuzinus nusiperka ir likusiam gyvenimui apsirūpina ir iš kur tai gal iš tų 12 tūkstančių???? Ir išvis jei spaudžiamės, tai gal visi, negi neužtektų jei gautų 6 tūkstančius, dabar aiškina konstitucija neleidžia susimažint, vienu žodžiu klaunų šou. O dabar Kubilius pasižiūri trūksta pinigų, tai hop dar pasmaugiam tuos kelis varganus verslininkėlius ar kelis galą su galu suduriančius žmones. Tiesiog manau atėjo laikas žmonėm vienytis ir pradėt sukilt prieš tuos įsigalėjusius valdininkus, nes jei tylėsim tai greit ubagais tapsimKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Teisė laisvai reikšti savo nuomonę - demokratijos pagrindas. Jeigu grupė žmonių penktadienį susirinks prie Seimo ir sugebės pasakyti, ką galvoja - puiku. Svarbiausia, kad įstatymų nepažeidinėtų ir svetimo turto neniokotų.
O aš prie Seimo neisiu. Negaliu, nes dirbu. Nenoriu, nes esu įsitikinęs, jog ne prieš tą vyriausybę protestuojama. Ankstesnei reikėjo priekaištus mėtyti, o štai dabar visi matome padarinius.
Ne tiek jau daug esame turėję Lietuvoje vyriausybių, kurios realiai imtųsi dirbti (pagal savąjį reikalų supratimą), o ne vien akutėmis mirksėtų. Užtai ir visa ta nemeilė. Atpratome.
Comment
-
ilestmort
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąvisi virsininkais nebus, reikai zmoniu kurie ir nesvarius darbus daro. Tiesiog zmogus turi teise dirbt ir uzdirbt. Turiu drauga, kuris dabar mokosi ir dirba, puse algos palieka mokesciam uz buta, kita puse maistui ir butiniausiom prekem. uz moksla moka, todel tenka skolintis. ar cia gyvenimas? Paziurekit i maisto produktus, kiek rusiu grietines matot lentynoj? ir kiek "riebalu misiniu" ? zmones neperka grietines, nes neiperka, perka imitacijas. Geda yra valstybei, kurios dauguma gyventoju negali sau leist nusipirkt normaliu maisto produktu. Vienoje mazmenines prekybos imoneje, kurioje dirbu dabar pati krize. pardavimai didesni negu pernai....bet vistiek krize...visur krize ,tai ir pas juos..pagalvojo,kodel gi moket alga ,kuri buvo iki siol, geriau pamazinam siek tiek, nera zmogui pasirinkimo, nepabegs.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNekalbek uz visus apie kysius ir taisykliu nepaisyma. Jei toks esi, geriau sleptis po lapais, nei komentuot, kokia bloga ta visuomene. Jei ne ji, sitos valstybes seniai nebutu.Paskutinis taisė Aidzius; 2009.01.14, 23:58.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąTeisė laisvai reikšti savo nuomonę - demokratijos pagrindas. Jeigu grupė žmonių penktadienį susirinks prie Seimo ir sugebės pasakyti, ką galvoja - puiku. Svarbiausia, kad įstatymų nepažeidinėtų ir svetimo turto neniokotų.
O aš prie Seimo neisiu. Negaliu, nes dirbu. Nenoriu, nes esu įsitikinęs, jog ne prieš tą vyriausybę protestuojama. Ankstesnei reikėjo priekaištus mėtyti, o štai dabar visi matome padarinius.
Ne tiek jau daug esame turėję Lietuvoje vyriausybių, kurios realiai imtųsi dirbti (pagal savąjį reikalų supratimą), o ne vien akutėmis mirksėtų. Užtai ir visa ta nemeilė. Atpratome.
pritariu. Nesugeba laiudis mastyti ,kad lengva but geram ir viska issvaistyti, o po to kazkaip atsigriebt tai reikes... va cia ir atsiranda nepopuliarumas. Garantuoju,kad kiti rinkimai bus koncervatoriu nenaudaiKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąvisiškai pritariu aidziui! smagu, kad yra žmonių, mokančių viską aiškiai ir normaliai išsakytiKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
kaip aš tau jį 3 kurse paimsiu? daktarams duodamas ne kyšys dažniausiai, o dėkojama post factum, bent jau tokią nuomonę susidarau. va policininkams tai duodamas kyšys kai gydytojas pas mus uždirbs bent 2-3 kartus daugiau, nei dabar, tai ir pas mus padėkos eis kaip skandinavijoje - į kavos fondą
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip aš tau jį 3 kurse paimsiu? daktarams duodamas ne kyšys dažniausiai, o dėkojama post factum, bent jau tokią nuomonę susidarau. va policininkams tai duodamas kyšys kai gydytojas pas mus uždirbs bent 2-3 kartus daugiau, nei dabar, tai ir pas mus padėkos eis kaip skandinavijoje - į kavos fondąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Tokiais atvėjais ne taikstytis reikia, o į STT skambinti. Geras pastaras pavyzdys su lupikautoja Šiaulių Universiteto dėstytoja
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment