Parašė taspac
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LV. 2009.01.13 Įvykiai Rygoje
Collapse
X
-
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąYpač man patiko šitie protestuotojai:
http://www.balsas.lt/01/14/43di090114a045.jpg
http://www.balsas.lt/01/14/43di090114a046.jpg
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąO siaip gerai kazkada vienas apzvalgininkas pasake, kodel i valdzia ateina populistai, visokie klounai. Ogi del tu paciu rinkeju tamsumo... atvaziuoja i kaima koks paxas, uzpaskichas ar valinskas ir suokia "pieno kainas pakelsim dvigubai, pensijas trigubai" ir zmones tiki, bubutem atrodo kaip isgelbetojai, nors realiai tai neimanoma ekonomiskai niekaip, bet ar tai bobutei tas suprantama, ji net [pacio zodzio ekonomika reiksmes ko gero nelabai supranta. o atvaziuoja kazkas is tradiciniu partiju, bando pasakyti kazka protingiau, su argumentais, issakydamas visus uz ir pries, tai zmones jo nesurpanta, arba suprasti nenori, nes paxius pries savaite sake "nemokamai lasinius dalins". po to ir buna kad pamato istatyme eilute kad turguj nori kasos apratu ir rekia, net nepaskaites islygu salygu ir pan.
Kokie zmones, tokia ir valdzia...Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.01.14, 17:20.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Nors ir ne manęs klausia, įkišiu savo 0,03 Lt:
[QUOTE=Ežiukas;316250] kaip taip padaryti žmonėms virš 35 ? [QUOTE]
Taip pat, kaip ir iki 35. Jei čia 35 reiškia amžių metais, tai čia dar jokia ne gyvenimo pabaiga.
Ką daryti šaliai kol visi tobulės ?
Galiausiai ką daryti su visais "kaimiečiais", kurie nenorės tobulėti ?
Comment
-
Kitaip sakant tegu mus visus dul$@%#$na kas tik sugeba, nes mes patys to norėjome ir nieko čia nepadarysi Toks gyvenimas
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTu bent istorija mokeisi? Paziurek kiekviena desimtmeti kad ir nuo 1950 metu kokie ivykiai dejosi gatvese ir kas po ju buvo pasiekta...
Is valdzios reikia reikalauti. Kapitalas tai puikiai moka padaryti ir jis laimi, o ne didzioji gyventoju dalis. Eiliniai rinkimai - tikrai ne visada yra efektyvi priemone liaudziai paveikti valdzia. Paprasciausiai valstybeje kartais susidaro situacija, kai valdzia nebegirdi zmoniu. Kai ji atstovauja savo ir siauros interesu grupes interesams likusios daugumos saskaita. Kaip paveikti tokia valdzia? Todel labai gerai, kad zmones iseina i gatves. Ar mes turetume dabar Nepriklausomybe, jei zmones 1988-1991 merais butu sedeje ir savo buteliuose? Taip, tada mes isejome i gatves (as rasau mes, nes ir as buvau) ir parodeme Maskvos valdziai (ji gi buvo faktine valdzia, o ne musu Seimas), kad taip daugiau negalima.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa nežinau, kažkaip skaičiau tavo duotą citatą, truputį juokingi kai kurie momentai. Pvz.: į minią nepastebimai... . Bet tai kažkas pastebėjo? Susirinko 10-15 tūkstančių žmonių, bet pastebėjo vieną svirduliuojantį provokatorių . Toliau dėl tų raginimų ką daryti ir kur eiti: tai tas žurnalistas ten už nugaros jam stovėjo, kad viską girdėjo? Ir t.t. ir t.t.
Šiaip tai juokinga, gal kažko nesuprantu, bet vėl prasideda 5 kolona, komunistai, rusija ir t.t.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąSenukas atėmęs bananą iš policininko jau ruošiasi tvoti...Žvaigždžių kara, tiesiog...
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąvisų pirma mokestis už automoblius fiziniams asmenims tik kol kas nebus įvedamas, o įdomu prie ko tas mokestis paprastiems verlininkėliams, kai vieni važinėja diena iš dienos, o kitas tik per mėnesį vos pora kart tą auto tepajudina, čia tik buki valdininkėliai gali tokius absurdiškus įstatymus priėminėt. O tas kasos aparatų įvedimas, tai maksiminių susidorojimas su paskutiniais konkurentais keliais vargšais turgaus prekiautojais. Net ir daug labiau išsivysčiusiose šalyse kiek pasakojo, kiek ir pats buvau, tai dar nemačiau ir jei visi tylės, kai tokias nesamones greit priims ir pusė Lietuvos po šiukšlines knaisiosis
Tai kelis simtus milijonu valstybe kasmet sukisa i asfalta... O mokytojams, gydytojams pinigu nera, mokslui, studijoms finansuoti pinigu nera...
Vis delto valstybe finasuoja ne geroves kurima ateityje (sveikesnius, geriau issilavinusius zmones, kurie gali dirbti ir daugiau uzdirbti (ir susimoketi uz kelius)), o komforta (vaziuojant automobiliu) dabar. Tai tokie realus valstybes prioritetai. Nors deklaruojama visai kas kita... Ko tokia valstybe gali tiketis ateityje???Paskutinis taisė Al1; 2009.01.14, 19:54.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąMan regis, kad kažkas gerokai linksta į pievas. Kuo čia dėtas istorijos mokėjimas? Neramumų kėlimas prieš valdžią galbūt ir turėjo kokių nors socialinės politikos pakeitimų aptariamose šalyse, vis tik ekonomikos augimas buvo ir yra labiausiai įtakojamas turimų ir įgyjamų išteklių, verslumo ir technologinės pažangos (tuo pačiu ir našumo didinimo).
Gamtiniai istekliai lemiamos reiksmes neturi.
Socialiniai dalykai nuo ekonominiu neatsiejami. Jei kas ir bando juos atsieti kurioje nors salyje, tai visa tai anksciau ar veliau issisverzia kaip votis, laistomasi krauju...
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą"Oj, kaip gaila, kad tauta jau nebeturi pinigu. O juk dar tiek nauju mokesciu buvo suplanuota"... A. Kubilius
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąIr apibendrinant, gerbiu latvius! Ne už riaušes, ne už niokojimą, o už tai, kad tauta nebetyli!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠiandien per žinias sakė, kad dauguma suimtųjų jau buvo teisti. Taip išeina gerbi nusikaltėlius, arba kažkieno priešrinkiminių ambicijų aukas.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o kai pačio turtą suniokos, ir patirsi didelius nuostolius, kaip tada galvosi?..KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimą"Oj, kaip gaila, kad tauta jau nebeturi pinigu. O juk dar tiek nauju mokesciu buvo suplanuota"... A. KubiliusKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment