Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LV. 2009.01.13 Įvykiai Rygoje
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o kai pačio turtą suniokos, ir patirsi didelius nuostolius, kaip tada galvosi?..Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTaip, internete pilna skelbimų apie tai.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąinternete žmonės kai kurie bando mobilizuoti kitus, aišku daugybė nepritariančių, bet čia tik penktadienį paaiškės, kiek prisijungs "pritariančių" (miesto niokotojų)
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa reikia tikėtis, kad niekas nieko nelaužys ir nedaužys, šiek tiek civilizuotumo manau dar turim. Ne aborigenai esam.Post in English - fight censorship!
Comment
-
O aš įsivaizdavau, kad šiame amžiuje protesto metodai turėtų būti kiek... subtilesni? Ypač kai protesto tikslai nelabai apibrėžti. Kas toliau? Žmonės sugalvos niokoti miestus, nes vėjas per šaltas pučia?You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąČia kaip pasakius. Niokoti visuomeninio ar smulkiųjų verslininkų turto nereikia, bet pamačius kokį maybachą, rolls royce'ą ar kad ir griozdišką cadillac visureigį, padidinti pajamas autoservisams nebūtų nieko blogo (nes tokie prabangos ženklai ypač šiuo metu yra nepagarbos ženklas likusiai visuomenei).
Recesija ar ne recesija, socialinės klasės buvo, yra ir bus.
Parašė blitz Rodyti pranešimąO aš įsivaizdavau, kad šiame amžiuje protesto metodai turėtų būti kiek... subtilesni? Ypač kai protesto tikslai nelabai apibrėžti. Kas toliau? Žmonės sugalvos niokoti miestus, nes vėjas per šaltas pučia?
Tragikomiška:Among other things, vandals have looted a "Rigas balzams" liquor store on Smilsu Street, not far from Saeima.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąIr su daktaru sutinku, niokoti reikia seimą, vyriausybę ir t.t.
Seimas ir vyriausybe mielai pasidarys pastatu remonta beigi atsinaujins inventoriu.
Comment
-
Parašė felar Rodyti pranešimąGal galima būtų įvardinti papunkčiui kas būtų pasiekta sukėlus riaušes Vilniuje?
1.
2.
...
O tada kitam sąraše - kas nukentėtų nuo to.
Atsakymas i toki klausima aiskus. Tik mane stebina (ar sokiruoja), kad kai kas to nesupranta ir nori "niokoti" Seima, vyriausybe...Paskutinis taisė John; 2009.01.14, 02:35.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąUžtat galimybės skirti sau apie 1.7mln. vien atlyginimų kas menėsį yra?
Valstybės TARNAI, ir turi tarnauti.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTipo uz dyka? Tu pvz tarnautum?دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBūtent, pasibaisėjau pamačiusi. Tūlų banditėlių gauja gavo progą pasireikšti. Nu apstokit seimą, paleiskit keletą kiaušinių į langus (kaip kažkas minėjo) dėl dramatiškesnio efekto. Bet niokoti savo šalį, savo miestą...
Tragikomiška:
Comment
-
Skaitau aš jūsų kalbas ir na darosi baisu, ar viską galima išspręsti smurtu, daužymu?
Nusiraminimui ir apmąstymui siūlau paklausyti ekonomistės Aušra Maldeikienės pasisakymų:
http://www.ziniur.lt/get_file.php?file=5839
Comment
-
Alkoholis + minios insktintas - visko gali būt
OT, bet kažkodėl prisiminiau, kad 1999 ne mažiausios minties prieš Eurolygos finalą nebuvo kažką siaubti, griauti, versti, laužyt, bet anksčiau paminėti 2 veiksniai ir miestas ryte baisokai atrodė.... ir ten buvo iš džiaugsmo, o daba kai susirinks pikti žmonės...You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Kai trūksta paprastų žmonių kantrybė, galvas iškelia ir atmatos visuomenės, kurios tada gali išreikšti save per agresiją, štai tada riaušės ir pogromai ir prasideda.. Tai dalis finansų krizės bei socialinių neramumų spektaklio, kuriame dabar visi vaidiname. Tikiuosi, kad pas mus bus to išvengta, vis gi mes - Europos kultūros sostinė. Be to, vangi ir santūri tauta, mes geriau pabambėsim sau, bet neisim į gatves - būsim tylūs išdidūs būrai-kankiniai.
Baisiausia tai man tik dėl to, kad visi šie neramumai vėl pakels raudonųjų galvas ir vis daugiau žmonių vėl ims ilgėtis senų gerų motušės Rusijos laikų, o ši tuo naudosis didinti nestabilumą regione..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Ko Jūs lietuviai vis apie tą Rusiją / Rusus, bet kokioje temoje diskutuojate ? Prie ko šita tema ir Rusų laikai ? Jokių sąsajų su Talino įvykiais čia irgi nėra. O kad mieste, kuriame puse gyventojų rusakalbiai atsiranda rusų vėliava tai čia dar ne rodyklis (taip pat Gruzijos / Ukrainos mitingų metu plėvesuoja Lietuvos vėliava - tai ką lietuviai ten perversmus daro ?) Man jau pradeda atrodyti, kad visa šita panieka rusijai, bet kokioje gyvenimo situacijoje lietuviams į kraują įaugus.
Citata iš Lryto:
Be to, liudininkai ir žurnalistai, dirbę įvykio vietoje, teigia, kad dalis jų buvo rusakalbiai, tačiau didžioji dalis – latviškai kalbantis jaunimas. Keli protestuotojai vilkėjo švarkus, su ant skvernų prisiūtomis Latvijos vėliavomis.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąKokia čia nepagarba? O jei žmogus sąžiningai tam kadilakui ar rolls royce užsidirbo? Kaip pasiklosi, taip išmiegosi.
Recesija ar ne recesija, socialinės klasės buvo, yra ir bus.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Nu Latvijoje gyvena labai daug žmonių, neturinčių Latvijos pilietybės ir negalinčių balsuoti. Todėl ten toks "kontaktas" su valdžia labiau tikėtinas nei pas mus. Lietuvoje bet kuris nepatenkintas dabartine valdžia gali per artimiausius rinkimus balsuoti už kitą partiją ir po to būti nepatenkintas ja.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
Comment