O po to dar 40 metų reikės vergauti darbdaviui. Nu nėra teisibės... Nėra!
Ten jau nėra vergavimas. Gali pasirinkti kur ir kaip, gali nedirbt, niekas baudų neduos ir kalėjimu negrasins Bet aišku lengviau kvailai ironizuot, negu normaliai atsakyt.
O jeigu trūksta profesionalų? Kas šiaip ir buvo vos prieš 5 metus.
Ką įmonė daro, jei trūksta darbuotojų? Gerina sąlygas ar ieško vergų? Kuris variantas efektyvesnis? Gal pamiršote, kokia motyvacija visiems būdavo sovietinėje armijoje, kai irgi imdavo jėga?
Tai kita kalba. Tik lieka rezervo klausimas. Arba turim pripažinti, kad dauguma vyrų nežinos iš kurios pusės automatą laikyti.
Su automatais ruošiatės gintis nuo raketų? Kita vertus, geriau tuos automatus pirkti motyvuotiems šauliams nei prievarta atvarytiems šauktiniams. Bent pirmais aš labiau pasitikiu, o jūs?
Su automatais ruošiatės gintis nuo raketų? Kita vertus, geriau tuos automatus pirkti motyvuotiems šauliams nei prievarta atvarytiems šauktiniams. Bent pirmais aš labiau pasitikiu, o jūs?
Įmanoma. Čia iš serijos, kam ta kariuomenė iš viso? Raketų į kiekvieną šaulį nepaleis. Žinant galimą priešininką dubasins "Gradais", šito šlamšto ten dešimtys tūkstančių tonų. Plius pusdurnių "ichtamnetų" keli milijonai (šitie su automatais).
Ten jau nėra vergavimas. Gali pasirinkti kur ir kaip, gali nedirbt, niekas baudų neduos ir kalėjimu negrasins Bet aišku lengviau kvailai ironizuot, negu normaliai atsakyt.
Kad sunku į tokius kliedesius be ironijos atsakyti.
Nors, palauk, pasistengsiu.....
...
....
.....
Ne, neišeina.
If a lion could speak, we could not understand him.
Duok Dieve, kad apsirinku, bet abejoju. Blogiausiu atveju technologijos staigiai kris į akmens amžiaus lygį.
Duok Dieve, kad esate teisus ir jokių bombinimų nebus ir blogiausiu atveju tik ateis kareivukų su automatais ant pečių, tokius tikrai pavyktų neutralizuoti.
Aš labiau pasitikiu 9 mėnesių karinį pasiruošimą praėjusiu šauktiniu, negu verktiniu, šaudžiusiu tik counter-strike. O tu?
If a lion could speak, we could not understand him.
Būtent ir reikia motyvuotų profesionalų kariuomenės, o ne kažkokių mėgėjų už bausmę suvarytų žaidimo būrelio. Čia tas pats, kad darbe dirbantis motyvuotas profesionalas už konkurencingą atlyginimą, o kur koks iš darbo biržos atvarytas chronius ar valdiškoje institucijoje sėdintis bebras, nes niekur kitur jo nepriėmė. Jeigu trūksta profesionalų, tai reikia motyvuoti, kad daugiau ateitų, o ne ieškoti nemokamos faunos darbo biržoje ar nuleidinėti kartelę, kad bet ką iš gatvės galėtų priimti.
Comment