Parašė Dadis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąKatino ašaros...
Comment
-
Parašė StarSailor Rodyti pranešimąpapasakokit geriau apie kario savanorio kursus. kokie normatyvai , kokia nauda, ko ismokstama. Baziniai kariniai mokymai nedomina del amziaus cenzo..per senas jau. ir negaliu skirt 3 menesiu vien tam.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąTai niekas nenorit pasidalinti tarnybos patirtim? Klausimas būtų toks: kaip civiliokui su dieniniu darbu prisijungti prie gynybių pajėgumų? Savanoriuose, kaip supratau, užima daugokai laiko, be to, aš turbūt jau per senas, kad priimtų (man tuoj bus 42, o ten rašo iki 38). Kaip reikalai su Šaulių sąjunga? Kokie ir kaip ten organizuojami mokymai ir kokiu laiku (pvz., savaitgaliais ar kažkaip suktis per atostogas)?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąO tai ko norėt, kai niekaip neišeinam per tiek metų iki tų nelaimingų 2% ribos?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąVilniaus Šaulių rinktinėje dabar bus pradedamas Bazinis šaulio kursas. Kas per daiktas dar nežinau, bet bus kažkokie egzaminai ir t.t. Sako norima, kad atitiktų BKM standartus. Mokslas bus po darbo, kartą į savaitę. Kaip kitose rinktinėse tas bus daroma nežinau.
Comment
-
Prasideda "mažulytės abejonytės".
Tegu eina jis ir jo aplinka ten kur saulė neapšviečia.
Šiaip-jau net neturiu žodžių.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=65742570
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimą1 kartą per savaitę? ŠS puslapy lyg minėta, kad šauliai kažkaip pritvirtinami prie KASP dalinių. Aš galvojau, kad ten praeina BKSĮK ar pan.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė klinkeris Rodyti pranešimą
Šauliai galėtų pasikviesti Rožę Namajūnas: https://sports.yahoo.com/blogs/yahoo...050944005.html
Ir ŠS patrauklesnę padarytų, ir iš šaulių tikrus vyrus
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ ten ji su Lietuvos vėliava?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąAišku kam tie pribombasai, buržujų išmislas, kad tik daugiau pinigų nusiurbti iš liaudies.
Comment
-
Čia elementari logika, o ne kažkokia kultūra. Toks pat priešininkas su tokiu pačiu ginklu, bet su pribumbasais jau turės pranašumą. O ką tai reiškia, manau, čia niekam nereikia aiškinti. Jokia teliko nenuvarginta žvitri erelio akis nebus pranašesnė už tokią pačią ir dar su optikos papildomos doze.
Comment
-
Parašė EPP Rodyti pranešimąKažkaip mano pažįstami labai gerai ir be jų apsieina. Ir AK4 jiems labai tinka, ir G36 pakankamai taiklus. Mes, kaimiečiai, paprastesni, vartotojiškos kultūros mažiau "pagraužti"
Comment
-
Ar LK vadovybė yra morališkai pasiruošusi duoti įsakymą šaudyti į žmones, o kariai jį besąlygiškai vykdyti? Žmonės gali būti ir mandagūs žali žmogeliukai, ir tuteišiai su medžiokliniais ir net bobos su ikonom. Matant Ukrainos kariuomenės patirtį ir žinant, kad LK su įsakymų vykdymu buvo problemų gali kilti visokių, gal nereikalingų, abejonių.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAr LK vadovybė yra morališkai pasiruošusi duoti įsakymą šaudyti į žmones, o kariai jį besąlygiškai vykdyti? Žmonės gali būti ir mandagūs žali žmogeliukai, ir tuteišiai su medžiokliniais ir net bobos su ikonom. Matant Ukrainos kariuomenės patirtį ir žinant, kad LK su įsakymų vykdymu buvo problemų gali kilti visokių, gal nereikalingų, abejonių.
Comment
Comment