Tikrai kažkas ketina mokėti už to ilgamečio internetų spamerio rašliavą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTikrai kažkas ketina mokėti už to ilgamečio internetų spamerio rašliavą?-
- 1 patinka
Comment
-
Dėkoju visiems perkantiems ir skaitantiems Tie kas neperka - bibliotekos paprastai mano knygų turi, o pirmoji ("Didžiųjų karų paslaptys") papuolė į skaitomiausių knygų dešimtuką 2021-aisiais Lietuvos bibliotekose, vienoje iš kategorijų, 2022 metų duomenų dar nėra. Jei kas nori įsigyti antrąją ar trečiąją mano knygas-parašykite man žinutę (Lietuvoje siuntimas nemokamas LP express paštomatu).
Kad nebūtų "čysta" reklama, tiesiog pasidalinsiu vienu video retesniu, kuriame matyti ir PzH2000 vidus:
- 5 patinka
Comment
-
Musio laukas apie tanku pirkima. Ir zinoma, kalbama apie Leopardus.
https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...psaugos-reikia
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąpirmoji ("Didžiųjų karų paslaptys") papuolė į skaitomiausių knygų dešimtuką 2021-aisiais Lietuvos bibliotekose, vienoje iš kategorijų,
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O gal galima sužinoti statistika kiek yra bibliotekų lankytojų Lietuvoje? Nes neskaitant mokslinių bibliotekų studentams tai kiek tenka matyti visada būna tuščios.
https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=65340932
Bibliotekas rasite čia:
http://www.lsvba.lt/category/bibliotekos/
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąIdomu, kodel kalbama apie Leopardus, o ne Abrams. Lenkai perka abramsus, o ir mum patiem jau turetu buti aisku, kad JAV, o ne Vokietija - saugumo garantas. Darant didesnius isigijimus galima tiketis ir didesnio JAV demesio.
Čia maždaug primetu, kad tankų batalionas - 50 vnt, kainos visur lygtai doleriais.
Lenkai už 250 vnt. naujų M1A2 moka 4.75 mlrd. ~ batalionas - 950 mln.
Taip pat lenkai už 116 senesnių M1A1 moka 1,4 mlrd ~ batalionas - 700 mln.
Norvegai už batalioną Leopard 2A7 planuoja mokėti - 1800 mln.
Italai planuoja pirkti 250 Leopard 2A7 už 8 mlrd. ~ batalionas - 1600 mln.
Bet čia tik įsigijimas, galbūt Leopardai yra pigiau išlaikomi ir per kokius 20 metų viskas atsistoja į panašią sumą. Na ir Leopard'as, kaip suprantu yra geriausiai visokiose tankų matavimosi "vamzdžiais" konkursuose pasirodantis tankas. Na ir priedo, jei ta vokiečių brigada arba bent jų technika būtų dislokuota Lietuvoje, tai jei jau vokiečiams lemiamą valandą pritrūktų noro kautis, tai bent jau jų technika būtų lengvai integruojama į mūsų pajėgas.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
. Na ir Leopard'as, kaip suprantu yra geriausiai visokiose tankų matavimosi "vamzdžiais" konkursuose pasirodantis tankas
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Maskvėnų tankai irgi gerai pasirodydavo tankų biatlonuose.
Comment
-
Turiu omeny, kad leopardai nėra battle tested rimtesniuose konfliktuose, o tie "tankų biatlonai" kuriuose leo pirmauja - nieko neįrodo. Be to tai 50 metų amžiaus konstrukcija, alpti dėl jos tikrai nereikėtų.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTuriu omeny, kad leopardai nėra battle tested rimtesniuose konfliktuose, o tie "tankų biatlonai" kuriuose leo pirmauja - nieko neįrodo. Be to tai 50 metų amžiaus konstrukcija, alpti dėl jos tikrai nereikėtų.
Aš asmeniškai tai irgi galvočiau, kad gal geriau sėsti ant amerikietiškos technikos, nes kažkokio konflikto atveju vistiek visi žvilgsniai būtų į ten. Na tik ta vokiečių brigada gal kiek maišo kortas.
Comment
-
Mano nuomone Lietuva turėtu palaukti šiek tiek ir neimti bele ko dabar. Pirma lenkai ėmė jei neklystu korėjiečių tankus K2 ir jei neklystu su galimybe pas save juos gaminti, tad gal reikėtų palaukti ir imti iš lenkų K2? Arba jei imti tai imti naujausius o ne senienas, tad imti ne leopardus o panteras kurių gamykla žadama ir Ukrainoje. Po šio karo aš galvoju Lietuva turėtu apmastyti ar verta imti įrangą kurią galėtų blokuoti vokiečiai, šveicarai ar žydai.
Comment
-
Buvęs JAV pajėgų Europoje vadas: Lietuva turėtų daugiau dėmesio skirti ne Berlynui, o sau
https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...berlynui-o-sau
Ar Lietuva vykdo pratybas su visais šiais rezervistais? Aš esu beveik tikras, kad ne. Ar Lietuvos visuomenė padarė viską, kad būtų tokia pat atspari kaip suomiai? Aš taip nemanau. Ar Lietuva bendradarbiauja su Lenkija dėl sienų fortifikavimo? Negaliu pasakyti. Nemanau, kad taip“, – svarstė B. Hodgesas.
„Ar lietuviška įranga gali veikti kartu su latvių ir estų įranga? Nemanau, kad taip. Taigi, noriu pasakyti, kad Lietuvos saugumas priklauso ne tik nuo to, ar čia yra vokiečių karių. Tai ir visi kiti dalykai.Paskutinis taisė cozzamarra; 2023.03.24, 16:15.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė cozzamarra Rodyti pranešimąBuvęs JAV pajėgų Europoje vadas: Lietuva turėtų daugiau dėmesio skirti ne Berlynui, o sau
https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...berlynui-o-sau
Išvertus iš diplomatinės kalbos, atsargos generolas leitenantas tiesiai šviesiai pasakė, kad lietuviai š*** mala. Tai – rimtas perspėjimas, nes su rusais cirkų dar bus ir mūsų pusėje.
Comment
-
Kalba teisybę. Ypač šita vieta tokia įdomesnė ir mažiau girdėta:
Ar Lietuvos visuomenė padarė viską, kad būtų tokia pat atspari kaip suomiai? Aš taip nemanau.
We are not Russophobic, we are not afraid. We hate you and we will kill you if you cross our border. Without mercy. This is a promise.Paskutinis taisė Čikupakas; 2023.03.24, 18:02.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė cozzamarra Rodyti pranešimąĮdomu, koks procentas lietuvių pasirašytų po tokiu (suomių karo eksperto) tekstu? Galėtų tyrimą atlikti kuri iš apklausų agentūrų.
Comment
Comment