Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąO jeigu nekalbėtumėm apie radikalius pokyčius, bet apie laipsnišką kariuomenės mažinimą? Galų gale, mažiau ginklų ir kareivių reikštų mažiau bereikalingos eskalacijos ir daugiau galimybių taikai regione. Rusija tikriausiai irgi sušvelnintų savo toną ir santykiai vėl normalizuotųsi. Kuo jums netinka toks variantas?
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąTroll detected
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimątuo pačiu duodant pradžią draugiškų santykių su kaimynine šalimi atkūrimui
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGalų gale, karas ir ginklavimosi varžybos dar niekam niekada neatnešė naudos.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąJAV aukso amžius kaip tik ir buvo šaltojo karo laikotarpiu ir per ginklavimosi varžybas, drįstu pastebėti.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąJAV aukso amžius kaip tik ir buvo šaltojo karo laikotarpiu ir per ginklavimosi varžybas, drįstu pastebėti.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJ.U. viskas tvarkoje. Mano ankstesni pranešimai buvo skirti mūsų jauniesiems diskusijos dalyviams, kurie prieš porą puslapių čia copy/pastino Kremliaus propagandą, dėl ko buvo nuspręsta juos šiek tiek patikrinti.
Aš suprantu, kad jei manęs paklaustų ar tokioje geopolitinėje situacijoje noriu didesnio šalies saugumo, tai žinoma taip. O dar geriau jei surinks tokią grupę į kurią aš nepatenku ir galėsiu internete rašyti, kokie jie vatnikai jei nenori išmesti 9 mėnesių savo gyvenimo už dviejų mėnesių atlyginimą. Ir argumentai, kad įstatymas nuleistas per savaitę, kad yra daug kitų būdų kaip pritraukti savanorius ir t.t. neįdomūs - vatnikas. Pavyzdžiui, jei būtų galimybė praeiti tarnybą studijų metais vasaromis 2 x 4 mėn, ir tarkim savaitę kitą mokslų metų metu, tai būčiau ir savanoriu nuėjęs.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą... kokie jie vatnikai jei nenori išmesti 9 mėnesių savo gyvenimo už dviejų mėnesių atlyginimą.Parašė rmss Rodyti pranešimą... Pavyzdžiui, jei būtų galimybė praeiti tarnybą studijų metais vasaromis 2 x 4 mėn, ir tarkim savaitę kitą mokslų metų metu, tai būčiau ir savanoriu nuėjęs.Paskutinis taisė lukass; 2017.01.22, 21:42.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąTada 9 mėn. gyvenimo nebus veltui praleisti?
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąStudijų metais, vasaromis užsidirbti pinigų, ir liaudiškai sakant, atsilikti, kad vėliau nereikėtų - ne, nebūtų.
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąO tai šiais laikai nėra galimybės studijuojant pasiimti akademines atostogas? Netgi karinei prievolei atlikti? Ką, iš karto išmeta iš studijų?
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąPatikėk, kai 12 metų mokaisi, tada 4 metus bakalaure, dirbdamas pasibaigi magistrą, įsigyji būstą ir tave paima top 100 šaukimu regione, nėra nei kiek smagu.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąTai nieko iš principo nekeičia, realiai tas pats, kas eiti iš kart po studijų. Turiu omenyje, kad tokių kaip aš yra daug, kurie, kaip sakant, prisicommitin'ę buvo prie savo artimiausių gyvenimo planų (pagrinde paskutinių kursų, ar aukštesnės pakopos studijų studentų 2015 m.), kuriuos šitie šaukimai keičia iš pagrindo, o 1991 gimimo bent šių metų sąraše yra daugiausiai.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa,cia tiesiog matom situacija kai jauni zmones sunkiai suvokia duoto momento prioritetus. Tai mokyklos brokas.
Mokyklas pamirškite, pirmas dalykas jos žlugusios kaip ir visa švietimo sistema Lietuvoje, antras dalykas, kad ten bobelės praplauna smegenis, normalesni vaikai grįžta namo įsijungia internetą ir pamiršta tų mokytojų bubenimus. Man irgi plovė smegenis, kaip blogai anglų kalba, kaip blogai globalizacija ir tautiškumo mažėjimas, kokia nuostabi yra lietuvių kalba su jos puikia literatūra (ji apgailėtina prieš pasaulinę, ir aš turiu teisę taip teigti, nes vistiek išmokau viską ir gavau 100).
PRITARČIAU šauktiniams, jeigu būtų AIŠKI tvarka, kaip ką ir kada šaukia, ne kažkokios loterijos, kad būtų galimybė gabiausiems netarnauti armijoje, kad būtų atitinkamai finansiškai kompensuojama, kad būtų galimybė skųsti piktaudžiaujančius vadukus, na kitaip tariant, ta vieta taptų civilizuotesnė. Iš manęs kaip pėstininko mažai naudos, o medpunkte naudą aš galiu suteikt daug didesnę ir profesionalesnę. Taip ir iš kompleksuoto storo programerio fielde jokios naudos, bet jis savo intelektu gali valstybei uždirbti daug mokesčių. Siųsti visus, jau dirbančius, šeimas sukūrusius, karjerą darančius žmones yra beprotystė, turint omenyje, kad geopolitiškai tokie saugūs dar niekada nesame buvę. Jei ir yra pasaulyje Putinui raudona linija, tai yra NATO, jis, kad ir koks būtų, nėra savižudis. O jeigu jam NATO nesvarbu ir jis sugalvos kariaut iki galo - tie 20k šauktinių niekuo nepadės.
Gynybą stiprinti turime bet kuriuo atveju, bet pradėkime nuo technikos ir investicijų. "Nebus kam dirbt" tai jau tik nereikia, tikrai bus, žmonės eina savanoriais ir tai yra puiku.
Mes turime eiti per kokybę, o ne kiekybę, nes kiekybės klausimais dar niekas niekada Rusijos neapdėjo ir neapdės Profesionali, greita, taktiška kariuomenė turi šansų įgelti meškai, bet profanai su šautuvu greit gaus nuo rusų techikos ir 50 kartų daugiau tokių pat.Paskutinis taisė Pedigree; 2017.01.22, 23:00.
Comment
-
Nors ką aš čia bandau įrodyti, aš gi kremliaus trolis ir mane reikia patikrinti
https://www.youtube.com/watch?v=lr2YtxtY21E
Comment
-
Man dar įdomu, kaip konkrečiai bus vykdomas tas visuotinis šaukimas (juk apie detales kol kas niekas nediskutavo)?
Ar bus kviečiami tik ką tik baigę mokyklas (tai yra, tie kurie iki šaukimo įvedimo baigs mokyklas, nebebus liečiami)?
O gal dar nustatys, kad atitarnauti privalo ir visi vyrai iki, tarkime, 35 metų ir toliau jau pamažu šauks visus, kas dar nebus sukakę 35 metų iki įsigaliojus visuotiniam šaukimui?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa,cia tiesiog matom situacija kai jauni zmones sunkiai suvokia duoto momento prioritetus. Tai mokyklos brokas.- ant valstybės butthurtintus žmones, kurie esant kažkokiam konfliktui pirmu taikymu keliaus iš šalies
- ant valstybės butthurtintus žmones, kurie pabaigę tuos 9 mėn. kursus teps slides iš čia
- mažoji dalis bus kuriems jokio skirtumo
Comment
Comment