Parašė LAZAS_
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Lietuva derybose kels sąlygą, kad šarvuočiai būtų remontuojami Lietuvoje, kurios įmonės galės, jei tik atitiks kriterijus, bendradarbiauti su ARTEC ir tiekti detales „Boxer“ šarvuočiams.
Elbit su Spike atrodo taip
Ar Spike raketos išbandytos prieš rusiškus tankus su visom "štorom" , reactive armour ir pan.?Paskutinis taisė Tomas; 2015.12.11, 14:27.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAr Spike raketos išbandytos prieš rusiškus tankus su visom "štorom" , reactive armour ir pan.?Most of antitank SACLOS systems such as Milan and TOW use a strobe or flare (visible, infrared (IR) or ultraviolet (UV) light) in the tail of the missile with an appropriate sensor on the firing post, to track the missile's flight path.
Beje rusų tankų viršutinė pussferė yra neapsaugota jokiomis pasyviomis ar aktyviomis priemonėmis, taip kad "Javelin'ams" ir "Spike'ams", naudojantiems "top-attack mode", jie būtų skanus kąsnelis.Paskutinis taisė Dadis; 2015.12.11, 15:18.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimą"Štora" veikia tik prieš tokias raketas:"Spike" naudoja pasyvų IIR taikymą (+ nuotolinį valdymą per optinį kabelį), taip kad "Spike" "Štoromis" nesuklaidinsi.
Beje rusų tankų viršutinė pussferė yra neapsaugota jokiomis pasyviomis ar aktyviomis priemonėmis, taip kad "Javelin'ams" ir "Spike'ams", naudojantiems "top-attack mode", jie būtų skanus kąsnelis.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąMan tik gaila, kad išsiderėti 84 pilnaverčiai koviniai boxeriai, galima buvo jau kažkaip pritemti dar dešimt. O pats pirkinys tai tiesiog nuostabus!
Tokia brigados struktūra, niekas papildomai nepirks 16 dėl apvalaus skaičiaus.“The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner
Comment
-
Spike gali kalti ruskių T90 ir T72 skarbonkes iš 4km (vietoj Javelin poros km).
Įdomu, kiek bus investuojama į srutų pylimą ir šito deal’o dergimą? Senasnamai?
Žinau, kad jums labai svarbi mano nuomonė ir jos laukiat, bet aš apie tuos bokserius nelabai numanau. Kaimynas turi vieną, tai ir loja, ir kanda. Bet turi trūkumą: kadangi kalė, tai nėra kovinio bokštelio .Paskutinis taisė senasnamas; 2015.12.11, 15:54.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąTai kada puolimas, gerb. interneto kariai? Vos tik gausim pirmą siuntą ar lauksim, kol pristatys visus? Manau, kad neverta daug laukti, verčiau užklupti priešą nepasirengusį.
Žinau, kad jums labai svarbi mano nuomonė ir jos laukiat, bet aš apie tuos bokserius nelabai numanau. Kaimynas turi vieną, tai ir loja, ir kanda. Bet turi trūkumą: kadangi kalė, tai nėra kovinio bokštelio .
Comment
-
Parašė zero Rodyti pranešimąTokia brigados struktūra, niekas papildomai nepirks 16 dėl apvalaus skaičiaus.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Beje panašu, kad bokštelis bus ne "Elbit", o "Rafael" firmos (arba mūsų žurnalistai kažką papainiojo):
http://www.rafael.co.il/marketing/SI...LES/7/1267.pdf
Comment
-
Am, klausimas toks gal ir netikęs, bet vistiek paklausiu. Jei gerai suprantu, "Puma" bokštelis dėl konstrukcinių savybių turėjo galimybę atakuoti ir oro taikinius, ar standartiškai tokiai pėstininkų kovos mašinai nereikalingos jokios priešlėktuvinės gynybos sistemos? (ne tik ginklai, bet ir klaidinantys elementai)
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąTai kada puolimas, gerb. interneto kariai? Vos tik gausim pirmą siuntą ar lauksim, kol pristatys visus? Manau, kad neverta daug laukti, verčiau užklupti priešą nepasirengusį.
Žinau, kad jums labai svarbi mano nuomonė ir jos laukiat, bet aš apie tuos bokserius nelabai numanau. Kaimynas turi vieną, tai ir loja, ir kanda. Bet turi trūkumą: kadangi kalė, tai nėra kovinio bokštelio .
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąBeje panašu, kad bokštelis bus ne "Elbit", o "Rafael" firmos (arba mūsų žurnalistai kažką papainiojo).
Comment
Comment