Parašė sausuolis75
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Pagaliau ir aš apsilankiau Karo muziejaus Vilniaus transporto skyriuje. Bendras įspūdis geras, man patiko. Ekspozicija lyginant su senesnėmis nuotraukos pasipildė. Daugiausiai yra įvairių sunkvežimių ir džipų, tačiau yra ir nemažai įdomių vikšrinių ir ratinių šarvuočių. Taip pat pora tankų. Deja, nekeliu nuotraukų darytų garažuose, nes apšvietimo tenai nėra beveik, todėl sunku fotografuoti.
Muziejaus paradinis įėjimas, matomas nuo Olandų g.
Bendras muziejaus vaizdas
O dabar apie beveik kiekvieną eksponatą iš arčiau
Comment
-
Lietuvos kariuomenė turėjo ir tokių mažylių
Garsiausias TSRS šarvuotis BTR-60
M113
Ir pabaigai desertas - du tankai T-72 ir T-55. Tankai man paliko didžiausią įspūdį iš visų eksponatų.
T-72
T-55
Muziejų rekomenduoju aplankyti visiems, ką domina tokia technika.Paskutinis taisė WastedYears; 2011.10.19, 19:45.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąEksponatų pateikimas ir pats eksponavimas, aplinka atrodo graudžiai. Tikrai yra kur pasitempti.
Tačiau didelis pliusas maža bilieto kaina. Aš mokėjau vos du litus su studento nuolaidaPaskutinis taisė WastedYears; 2011.10.19, 14:20.
Comment
-
Galetu kokį karo orlaivį į savo ekspoziciją įtraukti...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąAtvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Lietuvos kariuomenė turėjo ir tokių mažylių
Atvaizdas
Garsiausias TSRS šarvuotis BTR-60
Atvaizdas
M113
Atvaizdas
Ir pabaigai desertas - du tankai T-72 ir T-55. Tankai man paliko didžiausią įspūdį iš visų eksponatų.
T-72
Atvaizdas
Atvaizdas
T-55
Atvaizdas
Atvaizdas
Muziejų rekomenduoju aplankyti visiems, ką domina tokia technika.
Comment
-
Parašė DDR 80 Rodyti pranešimąKiek mokejai uz leidima fotografuoti? Ar tiliai paveikslavai?
Comment
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimąNė cento Manau leidimo reikia profesionaliems fotoaparatams ir filmavimui (kaip čia minėjo vienas forumietis). Nes muziejaus darbuotojas kai mane nuvedė link garažų, matė kaip fotografavau vieną iš tankų, bet nieko dėl to nesakė.
Taciau raso visai kitka - Vieno leidimo fotografuoti ir filmuoti ekspozicijose bei parodose kaina – 35 Lt. http://www.muziejai.lt/vilnius/karo_technikos.htm
Absurdas. Ketvirtadieni buvau Drezdeno istorijos muziejuje. Nerasisiu koks tai muziejus ir kas jame yra. Patikekit yra i ka paziereti. http://www.streitkraeftebasis.de/por.../portraits/mhm
Bet fotograsuoti ir filmuoti gali NEMOKAMAI.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTai jei su stovu fotografuoji turbūt imamas mokestis.
Kaip nores taip ir darys. Priklausis nuo nuotaikos, nuo "kliento" ar kitokiu faktoriu.
Comment
-
Parašė DDR 80 Rodyti pranešimąTame ir reiakalas, kad neaisku kaip. Su stovu ar nuo nugaros, su profesionaliu fotoaparatu ar su "muiline".
Kaip nores taip ir darys. Priklausis nuo nuotaikos, nuo "kliento" ar kitokiu faktoriu.
ne visai taip. Pries menesi, kai lankiausi muziejuje, specialiai paklausiau dėl foografavimo darbuotojos bilietus dalinančios. Jūs, sako, fotografuosite profesionaliai ir spaudai?Ne, atsakiau ir parodžiau savo muilinę."Tikrai nieko mokėti nereikia."
Turiu klausimą.Matote foto. Ji yra iš ką tik pasibaigusių pratybų "Tvirtas skydas 2011" galutinio etapo. Kolega iš Rusijos klausia."Kodel foto su minosvaidziu signalas duodamas raudona veliavele?Pagal NATO standartus to nera, taip daroma Rusijos armijoje?".Kas nors zinote?
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąKolega iš Rusijos klausia."Kodel foto su minosvaidziu signalas duodamas raudona veliavele?Pagal NATO standartus to nera, taip daroma Rusijos armijoje?".Kas nors zinote?
Atvaizdas
Comment
Comment