As ne Kaune gimiau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Suklestėjusios tuštybės sostinė
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąAs ne Kaune gimiauIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Pvz., RF Maskva turi krūvas pinigų, kadangi ten visos didžiosios Rusijos įmonės suregistruotos ir moka mokesčius (naftą, dujas, metalus, mišką realiai varto ne maskviečiai). Argi Vilnius nėra Lietuvos Maskva tik todėl, kad paskui pusę gautų mokesčių išdalina po Lietuvą?ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąPvz., RF Maskva turi krūvas pinigų, kadangi ten visos didžiosios Rusijos įmonės suregistruotos ir moka mokesčius (naftą, dujas, metalus, mišką realiai varto ne maskviečiai). Argi Vilnius nėra Lietuvos Maskva tik todėl, kad paskui pusę gautų mokesčių išdalina po Lietuvą?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Šiaip tai atvirkščiai, Vilniuje realiai daugiau gyventojų nei oficialiai registruota, o biudžetas per capita gerokai mažesnis nei kokioje Klaipėdoje.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimąVemti verčia paskaičius jūsų kliedesius čia. Uždaryti tokias provokuojančias temas.
Mane Kaunas verčia vemti. Bet uždaryti to miesto aš neprašau. Nors reiktų.Paskutinis taisė sankauskas; 2019.10.08, 15:51.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąMane Kaunas verčia vemti. Bet uždaryti to miesto aš neprašau. Nors reiktų.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Vilnius daugiau uždirbtų ir sutvarkytų daugiau gatvių bei pastatų?
Jei uždarytų bomžą, besirausiantį po mano konteinerius, aš kažkaip pradėčiau daugiau uždirbti?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Nelabai suprantu minties. Kodėl uždarius Kauną Vilnius daugiau uždirbtų?
Jei uždarytų bomžą, besirausiantį po mano konteinerius, aš kažkaip pradėčiau daugiau uždirbti?
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Sorry, ne uždirbtų, o liktų pinigų, nereikėtų kažkam dalint
Bet gi ne piniguose laimė, ar ne? Manau kad visa Lietuva dosniai susimestų pinigų, jei tik tai padėtų uždaryti Kauną.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąPvz., RF Maskva turi krūvas pinigų, kadangi ten visos didžiosios Rusijos įmonės suregistruotos ir moka mokesčius (naftą, dujas, metalus, mišką realiai varto ne maskviečiai). Argi Vilnius nėra Lietuvos Maskva tik todėl, kad paskui pusę gautų mokesčių išdalina po Lietuvą?
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Mano klausimas buvo, ar Vilniuje ne per daug visko tiesiog registruota, ar Vilniuje moka mokesčius tik tos įmonės, kurios ir darbuotojus samdo Vilniuje. Jeigu būtų taip, Vilnius būtų vertas visų mokesčių, kurie ten surenkami. Vilnius kaip sostinė galėtų gauti ir kažkiek daugiau šalies pinigų, jei tik jo būklė ir veikla jame paskui būtų puikiai prieinama ir džiugintų ne tik tik vilniečius (būtų puikus visos tautos susisiekimas viešuoju transportu su sostine). Iš tikrųjų nacionalinės svarbos įstaigos, visokia kultūra, geriausios ligoninės, esančios Vilniuje, ir gauna specialų nacionalinį finansavimą (iš visų piliečių), ar ne?
Norint, galima iškelti sotinę kur nors į Kėdainius, ar pastatyti visiškai naują, ir pažiūrėti, kas bus. Brazilai pastatė Brazilią, nieko doro iš to neišėjo. Australai įkūrė Kanberą. Atatiurkas perkėlė į Ankarą. Indonezija dabar svarsto perkelti sostinę. Yra įvairių variantų, tame tarpe ir grąžinti sostinę į Kauną.
Comment
-
Parašė Palpatine Rodyti pranešimąPopuliacija iškraipo visą viazdą, mum iki Japonijos kaip iki mėnulio... Eilinis feisbukinio ekonomisto pirstelėjimas masėms
Šiaip Japonija pagal pajamų ir kai kuriuos kitus ekonomikos rodiklius iš tikrųjų yra netoli Lietuvos. Čia gal suveikia nelabai pagrįsti ir nuo kokių 1980 įsisenėję stereotipai apie Japonijos super turtingumą ir pažangumą. Japonija realiai nėra nei labai turtinga, nei labai pažangi ar progresyvi šalis.
Neskaitant Shinkansenų ir nerealiai geros Tokijo VT sistemos, Japonija yra tokia maždaug kaip Portugalija. Tai viskas čia ok su tuo, kad Lietuva faktiškai yra turtingesnė per capita.
- 5 patinka
Comment
-
Žiūrėjau per BBC berods dokumentiką, tai Japonijoje tikrai ne sakuromis klotas kelias, šeimos gyvena 12 m2 butuose, dirba kiekvienas per 2-3 darbus po 12 valandų ir daugiau per parą, beveik be išeiginių tam, kad bent minimaliai išgyventi ir išlaikyti šeimą ir būstą.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO truputį nusileidus ant žemės: 2023 m. minimali alga Estijoje į rankas ~700 Eur, Lietuvoje ~630 Eur.
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąŽiūrėjau per BBC berods dokumentiką, tai Japonijoje tikrai ne sakuromis klotas kelias, šeimos gyvena 12 m2 butuose, dirba kiekvienas per 2-3 darbus po 12 valandų ir daugiau per parą, beveik be išeiginių tam, kad bent minimaliai išgyventi ir išlaikyti šeimą ir būstą.
https://www.google.lt/maps/@35.68581...4!8i8192?hl=lt
- 6 patinka
Comment
-
Lietuva pasivijo 1990 Japonijos lygį, nes nuo tada Japonijos ekonomika stagnuoja.
Parašė John Rodyti pranešimą
Kaip populiacija gali iškraipyti vaizdą?
Šiaip Japonija pagal pajamų ir kai kuriuos kitus ekonomikos rodiklius iš tikrųjų yra netoli Lietuvos. Čia gal suveikia nelabai pagrįsti ir nuo kokių 1980 įsisenėję stereotipai apie Japonijos super turtingumą ir pažangumą. Japonija realiai nėra nei labai turtinga, nei labai pažangi ar progresyvi šalis.
Neskaitant Shinkansenų ir nerealiai geros Tokijo VT sistemos, Japonija yra tokia maždaug kaip Portugalija. Tai viskas čia ok su tuo, kad Lietuva faktiškai yra turtingesnė per capita.
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO truputį nusileidus ant žemės: 2023 m. minimali alga Estijoje į rankas ~700 Eur, Lietuvoje ~630 Eur.
Comment
Comment