Kas nors matet ta tualeta? Mane isteriskas juokas su draugu paeme ji pamacius. Tikras konteineris ir dar uz tokia suma!! Tikiuosi visus valdininkus isdul****, kurie susije su tokiom sumom ir tokiu "sikanu".
Bet apie tai, kad jis bus statomas už tokią sumą, buvo žinoma jau vasara. Kodėl tada nebuvo aiškinamasi, o tik dabar susirūpinta, kai jau stovi? Aplaidumas ar dar kažkas? B)
Aš išgirdęs gandus apie tą pusmilijoninį šikaną, tikėjaus, kad jis bus plytinis ar betoninis, gražaus dizaino ir t.t. O šiandien pirmą kartą pamačiau tą kontiką tai esu stipriai šokiruotas.
Bet apie tai, kad jis bus statomas už tokią sumą, buvo žinoma jau vasara. Kodėl tada nebuvo aiškinamasi, o tik dabar susirūpinta, kai jau stovi? Aplaidumas ar dar kažkas? B)
Todel, kad tada nieks nesitikejo, kad tai bus paprastas statybinis vagonas.
Pasak statytojų, tualeto kaina išaugo dėl inžinerinių tinklų, antivandalinės įrangos ir unikalios tualeto išvaizdos - išorinės jo sienos bus apklijuotos plėvele, vaizduojančia medžius. Kaip žalius krūmus imituojantis tualetas atrodys žiemą, neaišku.
Tokioj kaip Lietuvoj isvis reikejo statyt, kaip romoj kokioj. Trikampius atvirus pisuarus. Uzteke butu. Vistiek daro ant kiekvieno kampo Nebent cia orientuojasi TIK i turistus.
Galėjo viduramžišką budelę pilies kieme pastatyti (savaime suprantama su viduramžiška skyle).
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Teko išbandyti... velniškai nepatogus... BMW - baisiai mažai wietos...
Esu buves panasiam, Rygoj pries 4 metus. Vietos ne per daugiausiai, bet juk ne miegot ten eini. Svarbiausia kad tas tualetas butu modernus, automatinis ir negadintu miesto vaizdo. Siuo atveju viskas atvirksciai...
Todel, kad tada nieks nesitikejo, kad tai bus paprastas statybinis vagonas.
Gerai, tai kodėl prieš skiriant pinigus, nebuvo išsiaiškinta kaip kas atrodys, ir už ką bus tiek mokama? Nemanau, kad buvo apsiribota Paprastu tualeto išvaizdos aprašymu . Vis tik kaina tai apvali... (klausimas retorinis )
Esme tokia. Atvaziuoja sveciai ir nekreipia demesio i sia budke, nes priima ja kaip laikina statybininku budele ir tiek. Stai kur ideja sio statinio
Vien ideja verta puses milijono
Comment