Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vieno brangaus lauko WC istorija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

500k

Occupation: igra na balalaikach v traktirach

Comment

tai jau bent skylių daugiau galėjo padaryt,o tai dar eilėj neišlaukusiam vėl teks slėnin leistis

Comment

Comment

negaliu, nervuoja mane šitas tūlikas kad jį kur grausmas :/ negaliu aš į tas foto ilgai žiūrėt...

Comment

Pagal mane, siuolaikinis lauko viesasis tualetas, tuo labiau esantis miesto centre, turi atrodyti mazdaug taip:
            o ne kaip statybininku vagonelis...

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
              Aiškinamasi, kodėl tualetas kainavo 0,5 mln. Lt

http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=18547147

Kas nors matet ta tualeta? Mane isteriskas juokas su draugu paeme ji pamacius. Tikras konteineris ir dar uz tokia suma!! Tikiuosi visus valdininkus isdul****, kurie susije su tokiom sumom ir tokiu "sikanu".
              Bet apie tai, kad jis bus statomas už tokią sumą, buvo žinoma jau vasara. Kodėl tada nebuvo aiškinamasi, o tik dabar susirūpinta, kai jau stovi? Aplaidumas ar dar kažkas? B)

Lauko tualetas prie Kauno pilies - už pusę milijono litų (video)
              Miestai.net Fb

Comment

Aš išgirdęs gandus apie tą pusmilijoninį šikaną, tikėjaus, kad jis bus plytinis ar betoninis, gražaus dizaino ir t.t. O šiandien pirmą kartą pamačiau tą kontiką tai esu stipriai šokiruotas.
                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                Retromobile 2007
                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                  Bet apie tai, kad jis bus statomas už tokią sumą, buvo žinoma jau vasara. Kodėl tada nebuvo aiškinamasi, o tik dabar susirūpinta, kai jau stovi? Aplaidumas ar dar kažkas? B)

Lauko tualetas prie Kauno pilies - už pusę milijono litų (video)
                  Todel, kad tada nieks nesitikejo, kad tai bus paprastas statybinis vagonas.
                  Pasak statytojų, tualeto kaina išaugo dėl inžinerinių tinklų, antivandalinės įrangos ir unikalios tualeto išvaizdos - išorinės jo sienos bus apklijuotos plėvele, vaizduojančia medžius. Kaip žalius krūmus imituojantis tualetas atrodys žiemą, neaišku.
                  Paskutinis taisė kaunaz; 2008.09.16, 22:00.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                    Pagal mane, siuolaikinis lauko viesasis tualetas, tuo labiau esantis miesto centre, turi atrodyti mazdaug taip: http://blog.joshuaeichorn.com/photos...ic_Toilets.jpg
                    Teko išbandyti... velniškai nepatogus... BMW - baisiai mažai wietos...

Comment

Tokioj kaip Lietuvoj isvis reikejo statyt, kaip romoj kokioj. Trikampius atvirus pisuarus. Uzteke butu. Vistiek daro ant kiekvieno kampo Nebent cia orientuojasi TIK i turistus.

Comment

Galėjo viduramžišką budelę pilies kieme pastatyti (savaime suprantama su viduramžiška skyle).
                        „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
                          Galėjo viduramžišką budelę pilies kieme pastatyti (savaime suprantama su viduramžiška skyle).
                          O visai egzotika butu

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                            negaliu, nervuoja mane šitas tūlikas kad jį kur grausmas :/ negaliu aš į tas foto ilgai žiūrėt...
                            O aš galiu. Ir pasinaudosiu...kviečiu visus Kauno mokesčių mokėtojus juo pasinaudoti
                            Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                            Dordrechtas/Haarlemas
                            Nesebaras/Plovdivas
                            Kiolnas

Comment

Parašė x21 Rodyti pranešimą
                              Teko išbandyti... velniškai nepatogus... BMW - baisiai mažai wietos...
                              Esu buves panasiam, Rygoj pries 4 metus. Vietos ne per daugiausiai, bet juk ne miegot ten eini. Svarbiausia kad tas tualetas butu modernus, automatinis ir negadintu miesto vaizdo. Siuo atveju viskas atvirksciai...

Comment

Todel, kad tada nieks nesitikejo, kad tai bus paprastas statybinis vagonas.
                                Gerai, tai kodėl prieš skiriant pinigus, nebuvo išsiaiškinta kaip kas atrodys, ir už ką bus tiek mokama? Nemanau, kad buvo apsiribota Paprastu tualeto išvaizdos aprašymu . Vis tik kaina tai apvali... (klausimas retorinis )
                                Paskutinis taisė Irma; 2008.09.16, 22:25.
                                Miestai.net Fb

Comment

Pagal mane, siuolaikinis lauko viesasis tualetas, tuo labiau esantis miesto centre, turi atrodyti mazdaug taip: http://blog.joshuaeichorn.com/photos...ic_Toilets.jpg
                                  Paryžiuje panašūs stovi gatvėse ir vaizdo tikrai negadina, bet šitas konteinerinis, tai ką aš žinau, trūksta žodžių.
                                  Paskutinis taisė 99; 2008.09.17, 01:00.

Comment

Jo miesto centre pastate grazuji konteineri....
                                    Suderge+apvoge miesta. Du viename

Comment

Esme tokia. Atvaziuoja sveciai ir nekreipia demesio i sia budke, nes priima ja kaip laikina statybininku budele ir tiek. Stai kur ideja sio statinio
                                      Vien ideja verta puses milijono

Juokas pro asaras...

Comment

Jei labai neužpyksit įdėsiu nuotrauką iš Paryžiaus

Comment

Salia gatves keistai truputi. Gali ir nukirsti besedint...

Comment

Working...
                                          X