Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    O kur skaičiai? Vakarietiškas vertinimas pagal BVP, deja, netinka. Nes jis visiškai netinkamas socialistinei sistemai įvertinti.
    Nejuokink. Suomija dabar patenka į geriausių šalių pagal gyvenimo lygį greičiausiai trejetuką (viso pasaulio!), ir tikrai negalėjo taip patobulėti per tuos 22 metus. Nori pasakyti, kad jei būtų likęs socializmas, tai ir Lietuva dabar būtų trejetuke? Ir tada buvo panašus lygis į Suomijos? Gyenau tada Lietuvoj, pats atsimenu. Dar kartą nejuokink.

    Comment


      Parašė Tomizmas
      Žiguliukų gamykla ne visai tinkamas pavyzdys, nes ji laikosi po šiai dienai, modernizavosi, gamina tokią proidukciją, kaip Lada Kalina, Lada Priora ir t. t.
      Pasidomėk daugiau prieš rašydamas. Babkių kišama iš valstybės biudžeto milijardai, muitai užkelti, ir vis tiek merdi. Net Putinas kai darė pokazuchą, tai pirmas žiguliukas net neužsivedė (buvo postas livejournale). Net gamykla ar tai trofėjinė, ar tai iš italų nupirkta pilnai, ir nuo to laiko mažai kas pasikeitę. Visiškai netinkamas pavyzdys.

      Comment


        Parašė Tomizmas
        1990 metais nebuvo interneto, mobiliųjų telefonų, facebooko, delfio, iphonų, ipadų... Tikrai kad baisus atsilikimas, ir kas gi kitas dėl to kaltas, jei ne sovietmetis?
        Bet buvo automatinės skalbimo mašinos, buvo laidiniai telefonai, ir netgi tualetinis popierius. Tai dabar papasakok kodėl paprastas laidinis telefonas buvo daiktas, kuriam įrengti buvo ilgametės eilės. Juk komunistai giriasi zavodais kiekviename mieste, o ir gamtinių išteklių laidams bei kabeliams per akis. Bet tiek to tie telefonai. Geriau papasakok apie tualetinio popieriaus trūkumą šalyje turinčioje gigantiškus medienos išteklius.

        Parašė Tomizmas
        Žiguliukų gamykla ne visai tinkamas pavyzdys, nes ji laikosi po šiai dienai, modernizavosi, gamina tokią proidukciją, kaip Lada Kalina, Lada Priora ir t. t. Geresnis pavyzdys - Latvijos RAF, gaminusi daugeliui žinomus busikus. Ką, negalima buvo jos modernizuoti, pritaikyti naujas technologijas? Aišku, kad buvo galima. Tie patys mersedesai nuo pirmos dienos pradėjo gaminti šiuolaikinio lygio produkciją? Pasižiūrėk, kokį kelią nuėjo Vakarų šalių gamintojai, kokie baisūs buvo 80-aisiais gaminti VW Golfai ar Passatai "krokodilai", už to paties laikmečio "Žiguliukus" ar "Latvijas" ne ką geriau. Bet viskas juda į priekį. Lada išliko, o RAF buvo nuvaryta, kiek žinau, nuo 1996 metų jų gamyba sustojo ir naujų modelių nebepasirodo, o 1998 metais - bankrotas.
        Jie išliko vien dėl muitų ir kitokios paramos, nes už 10k USD visąlaik buvo galima nusipirkti apynaują normalią mašiną, o ne kibirą, kuriam dar reikia pabaigti veržti varžtus. O šiaip senai su žiguliuku turbūt nevažiavai, tas 'biedna" golfas ir pasatas ir tais laikais buvo pranašesnis, o apie "Rafus" net nėra ką kalbėti, palygint su kokiu MB tų laikų mikroautobusu (ir dabar dar važinėja).

        Ir taip galima vardinti iki pamėlynavimo.
        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

        Comment


          Parašė digital Rodyti pranešimą
          Pasidomėk daugiau prieš rašydamas. Babkių kišama iš valstybės biudžeto milijardai, muitai užkelti, ir vis tiek merdi. Net Putinas kai darė pokazuchą, tai pirmas žiguliukas net neužsivedė (buvo postas livejournale). Net gamykla ar tai trofėjinė, ar tai iš italų nupirkta pilnai, ir nuo to laiko mažai kas pasikeitę. Visiškai netinkamas pavyzdys.
          Gamykla nupirkta iš italų, bet ilgus dešimtmečius ir liko to meto Italijos lygyje, jei taip galima pasakyti. Trofėjiniai moskvičiai buvo. O ZIS (ZIL) sunkvežimiai tiesioginiai amerikiečių palikuonys, kaip ir dalis lokomotyvų parko.
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

          Comment


            Parašė Tomizmas
            Gerbiamasai, tame Combat pasisakyme ne tryda, o autentiški prisiminimai to, ką patyrė didžioji dalis Lietuvos. Daugybė žmonių tai prisimena apie tai kalba. Taip BUVO, ir to nepaneigsi.
            Jau ne karta buvo sakyta, kad tavo aplinkos patirtis neleidžia tau teigti, kad tai patyrė didžioji dalis Lietuvos. Mano aplinkos patirtis ta pačia tema - kardinaliai priešinga. Išeina, kad aš galiu drąsiai teigti, kad tai, apie ką tu rašai, patyrė tik nedidelė dalis Lietuvos. Kuris teisus?

            Comment


              Parašė Tomizmas
              1990 metais nebuvo interneto, mobiliųjų telefonų, facebooko, delfio, iphonų, ipadų... Tikrai kad baisus atsilikimas, ir kas gi kitas dėl to kaltas, jei ne sovietmetis?
              Prancūzai jau 1977 metais turėjo indaploves, o kada tamsta pirmąsyk išgirdote, kad toks dalykas pasaulyje egzistuoja, ar tik ne prasidėjus "baisąjam" kapitalizmui?
              Automatinėmis skalbimo mašinomis natūralu buvo naudotis visame normaliame pasaulyje, tuo tarpu mūsų mamos vargo su "zoluškomis", o tėvai laisvalaikį lenkė nugarą garažuose po gendančiais moskvičiais, kad galėtų pavažiuoti.

              Parašė Tomizmas
              <...>Tie patys mersedesai nuo pirmos dienos pradėjo gaminti šiuolaikinio lygio produkciją? Pasižiūrėk, kokį kelią nuėjo Vakarų šalių gamintojai, kokie baisūs buvo 80-aisiais gaminti VW Golfai ar Passatai "krokodilai"<...>.
              Mano tėvams pasisekė - 1984 m. mamos sesuo gavo paskyrą moskvičiui. Automobilių pardavimo akštelėje iš kelių ten buvusių NAUJŲ sugedusių teko išsirinkti ir pasitaisyti. Važinėjome su juo "ilgai", iki pat kapitalizmo. Per tą laikotarpį teko pakeisti reduktorių (gamykloje varžtai nebuvo suveržti), taip pat pakeistas radiatorius, ašis - brokuotas liejinys, n kartų sankaba keista ir t.t. Atsikratėme galutinai supuvusiomis skardomis 1991 m., po "ilgos" naujo automobilio 7 metų eksploatacijos. Ir nusipirkome kapitalistinį "šlamštą" Mazdą 626, kuri buvo tų pačių 1984-ųjų metų gamybos! Ar orientuojatės, ir vis tik tai pradėt šių 2-iejų automobilių palyginimą pradedant komplektacija, baigiant jų stoviu pvz. 1995 metais?
              Paskutinis taisė Rimas_OK; 2012.08.27, 15:42.

              Comment


                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                Šiaip tai jokio komunizmo niekada dar ir nebuvo. Neskaitant labai izoliuotų apraiškų (žr. "krikščioniškasis komunizmas"), ko pilnaverte visuomenės santvarka nepavadinsi.
                Kita vertus, kai kuriose šalyse kapitalizmas jau seniai socialistinis. Socialdemokratija yra įtakingas judėjimas daugelyje Europos šalių.
                Trečiavertus, man rodos, Al1 čia bandoma propaguoti ideologija nelabai rišasi nei su socialdemokratija nei su komunizmu. Labiau - su nacionalsocializmu
                Neturi jis jokios ideologijos, Vakarai visi supuvę, netgi socialistinė Skandinavija ir nuo viso to gali išgelbėti tik Rytai, kur tas laukinis kapitalizmas dar didesnis nei bet kurioje ir pačioje liberaliausioje Vakarų šalyje.
                Flickr

                Comment


                  Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
                  Masiniai bankrotai prasidėjo turbūt 1990-aisiais. Tačiau niekaip nepamenu, kad būtume gerai gyvenę iki to laiko. Kažkaip nepamenu, kad visi būtų turėję automatines skalbimo mašinas, o indaplovių išvis nežinojom. Bet pamenu, kad 1998 m. telefonas buvo prabanga ir kaimynai pas mus eidavo paskambinti. Apskritai viskas buvo tokiame lygyje, kad arba reikėjo likti užsidarius, arba nusiteikti, kad teks viską kurti nuo pradžių.
                  O Vakaruose visi turėjo skalbimo mašinas? O Vakaruose nėra skalbyklų? Ar jų pas mus nebuvo??? Indaplovės TSRS buvo, tik ne buitinės. O buitinės ir Vakaruose buvo tik turtingiems prieinamos. Tu iš viso darai esminę klaidą lygindamas gyvenimą tuomet pagal dabartinius kriterijus, tuo labiau, kad apie gyvenimą Vakaruose nieko tikro nežinai, o tai ką žinojai tuomet iš Vakarų propagandos nebuvo tiesa arba tik dalis tiesos. Manai, kad kas nors su telefonu po TSRS griuvimo pasikeitė? Įvedė visiems? Ne! Jei ne mobilieji telefonai (bet tai jau visai kita technologija, kurios 1990 m. nebuvo), tai gal ir dabar daug kas sėdėtų be telefono. Mums telefoną įvedė tik 2000 m.!, o eilėje buvo stovėta apie 7 metus nuo 1993 m. Štai jums ir laisva Lietuva.


                  Parašė Sula Rodyti pranešimą
                  Kad sistema griūna, pastebėjo net įžvalgesni komunistai, t.t. net generalis sekretorius Andropovas. Jau tuomet (80-ųjų pradžia) vargu ar galima buvo išvengti kracho, bent jau be didelių sukrėtimų.
                  Buvo galima išvengti, bet kadangi Andropovo tikroji pavardė Libermanas, tai nuoroda, per ką veikė JAV, griaudama TSRS iš vidaus.

                  Parašė Sula Rodyti pranešimą
                  Na, jeigu jūsų juodžiausi scenarijai pasitvirtins, tai Lietuva apie 2050-2070 m. bus "sunaikinta" savotiška šalis-senelių prieglauda.
                  Ar Lietuvos valdytojai gėjžydomasonai siekia tokios padėties? Drįsčiau abejoti.
                  Taip ir bus, nes dabartinė eiga prie to veda. Ir dar neaišku, kokiu globalių krizių bus ateityje. Gali neabejoti, nes jei jiems rūpėtų šalies ir tautos išlikimas, nebūtų nei tokios emigracijos, nei tokios prastos ekonominės, socialinės bei kultūrinės padėties.
                  Grybauskaitė yra pasakiusi, kad Lietuvoje lietuvių turi būti kaip visose Europos šalyse vietinių - apie 60 proc. O juodadarbius atsivešime:
                  "Baikit jūs rūpintis tų lietuvių buvimu Lietuvoje – turi būti kaip visoje Europoje: vienos tautos turi būti apie 60%, visus kitus atsivešime iš rytų."
                  Tą paviešino K. Uoka. Jei tai melas, tai kodėl Grybas ir prezidentūra ignoravo Uokos pareiškimą? Kodėl nepuolė jo kaltinti dėl melavimo? Kodėl iš viso tai beveik nepateko į žiniasklaidą? Nors Uoka apie tai pareiškė per filmuojamą konferenciją ELTOJE.
                  Paskutinis taisė Al1; 2012.08.27, 17:48.

                  Comment


                    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                    Indaplovės TSRS buvo, tik ne buitinės. O buitinės ir Vakaruose buvo tik turtingiems prieinamos...

                    apie gyvenimą Vakaruose nieko tikro nežinai, o tai ką žinojai tuomet iš Vakarų propagandos nebuvo tiesa arba tik dalis tiesos...

                    Mums telefoną įvedė tik 2000 m.!, o eilėje buvo stovėta apie 7 metus nuo 1993 m...


                    ...kadangi Andropovo tikroji pavardė Libermanas, tai nuoroda, per ką veikė JAV, griaudama TSRS iš vidaus...
                    Žinau, kad iš žmonių juoktis negalima, bet kai jie patys cirkinasi- kodėl gi ne

                    Pati nuoširdžiausia mano, kaipo buožės recidyvisto užuojauta drg. proletarui dėl 7 metus stovėjimo eilėje telefono įvedimui... Na, nepasisekė. Ir šiaip nelabai Jums sekasi kaip tenka pastebėti: buvote pratęs skambinti iš automato po 15 kapeikų, po to kapitalistinės padugnės su globalizmo tvaiku įvedė taksofonus su kortelėmis... Po to taksofonai su lustinėmis kortelėmis...

                    Žinote, tokioje situacijoje ir normalus žmogus gali prarasti sveiką nuovoką. Ypač kai klasių kova tik aršėja
                    Paskutinis taisė dr.; 2012.08.27, 17:54.
                    Skrydis- lyg amžinybės blyksnis

                    Comment


                      Parašė Tomizmas
                      tame Combat pasisakyme ne tryda, o autentiški prisiminimai to, ką patyrė didžioji dalis Lietuvos. Daugybė žmonių tai prisimena apie tai kalba. Taip BUVO, ir to nepaneigsi.
                      Siūlau kalbą perskaityti ir apsvarstyti partijos suvažiavime. Čia katučių nebus
                      Skrydis- lyg amžinybės blyksnis

                      Comment


                        Parašė Tomizmas
                        Lietuvos, kaip tautos ir valstybės interesai TURĖTŲ BŪTI, visų pirma, gyvenimo kokybės užtikrinimas gyventojams, kad jie galėtų kokybiškai gyventi savo šalyje nelėkdami į užsienius ieškoti, kaip pragyventi, nesijaustų neužtikrinti dėl ateities, neskaičiuotų centų mokesčiams susimokėti, galu gale - nebijotų turėti vaikų, ir užtikrintų tautos išlikimą ir valstybės tęstinumą.

                        Deja, tarp TURĖTŲ BŪTI ir tarp realybės yra milžiniška praraja.
                        Kas yra kokybiškas gyvenimas? Man gyvenimas Lietuvoje labai "kokybiškas".

                        Comment


                          Parašė Zylius Rodyti pranešimą
                          Inequality Adjusted HDI užtat parodo. Bet hey, gi žydmasonjugenmerikvakariečiai...
                          P.S. Jei jau sakai, kad kuo nors manipuliuojama, kokį faktą prašom.
                          Parašė Zylius Rodyti pranešimą
                          Vengi Inequality Adjusted HDI ir nepateiki faktų apie tos statistikos žydmasonjungenmerikonvakarietiškumą.
                          Cha, cha, cha. Graikija nemanipuliavo statistika prieš euro įvedimą? Kitos ES šalys ja nemanipuliuoja? Lietuva ja nemanipuliuoja? Bankai nemanipuliuoja?
                          Štai pasikaityk, ką ir kaip galima manipuliuoti. Ir tai ne apie studentų laboratorinius darbus, kai gaunami rezultatai tokie, kokie turi būti, nors įranga normaliai neveikia (ir apie tai žino laborantai).
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Misuse_of_statistics

                          Inequality Adjusted HD yra tik nuo 1990 m. O mes kalbame apie kelis metus anksčiau. Kadangi 1990 m. buvo lūžio metai TSRS, tai tų duomenų negalima naudoti kalbant apie 87-89 m.

                          Parašė Zylius Rodyti pranešimą
                          Šitą "teoriją" galima pritaikyti absoliučiai bet kam ir jos niekaip nepaneigsi, nes tai neigiantis žmogus taip pat bus "zombifikuotas". Kaip Karlas Popperis pabrėžė, teorijos nepaneigiamumas yra jos mirtinas trūkumas, o ne pliusas.
                          Kitą kart rašyk, kai tikrai suprasi ką nori parašyt.

                          Nes sovietmiečiu išmoko kad vistiek 99% bus.
                          To Poperio teorija nepaneigiama, vadinasi, taip pat turi trūkumą... Cha, cha, cha...
                          O man teorijų paaiškinti realybei nereikia. Aš praktikas. Kas už Vakarų "vertybes" ir prieš Rusiją, tas yra zombis.

                          Parašė digital Rodyti pranešimą
                          Mes aišku eilinį kartą užsicikliname, bet man TSRS yra žymiai labiau vergovinė, nei dabartinė mūsų situacija.
                          Maskvos "vergovę" pakeitė vergovė Briuseliui ir Vašingtonui.

                          Parašė andyour Rodyti pranešimą
                          Rusijos šelpiama ir skendinti skolose? Bent esi bendravęs su ten gyvenančiais baltarusiais? Nepropoguoju materializmo, bet kas yra akivaizdu, to nepaneigsi.
                          Kieno skolos didesnės - Lietuvos ar Baltarusijos? Geras gyvenimas skolon Lietuvai greitai pasibaigs, nes dykaduoniai niekam nereikalingi. O Baltarusija mus dar gali ir aplenkti.

                          Parašė andyour Rodyti pranešimą
                          Niekas ir neteigia, kad kapitalizmas amžinas, bet nieko geriau kaip ir nesugalvota. O grįžti prie komunizmo, egzistuojančio akimirką, irgi neišeitis.
                          Komunizmo nebuvo. Tai buvo siekiamybė. O pirmas sakinys - tai tik atsikalbinėjimas. Globalusis kapitalas neleidžia kurti kitokios sistemos. Ir tai puikiai matyti iš Baltarusijos ir kitų šalių, kurios yra izoliuojamos ir kišamasi į vidaus reikalaus ar tiesiog užkariaujamos.

                          Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                          Viską galima neigti, ką sėkmingai ir daro Al1. Neturi reikšmės ar neigi tiesą, ar melą. Ypač kalbant apie dalykus, kurių negali paprastai patikrinti. Dar pagardini neiginį keliais iš piršto laužtais "faktais" ir vuolia - turime standartinį Al1 post'ą.
                          O teigti? Ką jūs daug dažniau darote.

                          Comment


                            Parašė Sula Rodyti pranešimą
                            Šiaip tai jokio komunizmo niekada dar ir nebuvo. Neskaitant labai izoliuotų apraiškų (žr. "krikščioniškasis komunizmas"), ko pilnaverte visuomenės santvarka nepavadinsi.
                            Kita vertus, kai kuriose šalyse kapitalizmas jau seniai socialistinis. Socialdemokratija yra įtakingas judėjimas daugelyje Europos šalių.
                            Trečiavertus, man rodos, Al1 čia bandoma propaguoti ideologija nelabai rišasi nei su socialdemokratija nei su komunizmu. Labiau - su nacionalsocializmu
                            Socialdemokratija jau mirė. Greitai po TSRS žlugimo. Dabar tai tuščias pavadinimas. Dabar tai kiek kairesnė liberastijos atmaina.
                            Nacionalsocializmas - tautinis socializmas. Kas dar neaišku? Bet ne toks, koks buvo pas vokiečius, t.y. neiškeliantis vienos tautos virš kitų bei nesiekiantis kitų sunaikinti ar pavergti, bet ir nenuolaidžiaujantis mažumoms.

                            Parašė digital Rodyti pranešimą
                            Nejuokink. Suomija dabar patenka į geriausių šalių pagal gyvenimo lygį greičiausiai trejetuką (viso pasaulio!), ir tikrai negalėjo taip patobulėti per tuos 22 metus. Nori pasakyti, kad jei būtų likęs socializmas, tai ir Lietuva dabar būtų trejetuke? Ir tada buvo panašus lygis į Suomijos? Gyenau tada Lietuvoj, pats atsimenu. Dar kartą nejuokink.
                            Aš tau dar kartą kartoju, kad tai kas buvo tarpukaryje, nebūtinai turėjo išlikti ir vėliau. Todėl pats nejuokink. Galiausiai štai toks pavyzdys - Lenkija 1989 m. buvo kur kas blogesnėje padėtyje nei TSRS, taigi, kartu ir Lietuva. O ką turime dabar? Lenkija mus lenkia.

                            Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                            Bet buvo automatinės skalbimo mašinos, buvo laidiniai telefonai, ir netgi tualetinis popierius. Tai dabar papasakok kodėl paprastas laidinis telefonas buvo daiktas, kuriam įrengti buvo ilgametės eilės. Juk komunistai giriasi zavodais kiekviename mieste, o ir gamtinių išteklių laidams bei kabeliams per akis. Bet tiek to tie telefonai. Geriau papasakok apie tualetinio popieriaus trūkumą šalyje turinčioje gigantiškus medienos išteklius.
                            O kodėl eilės telefonui išliko ir nepriklausomoje Lietuvoje? O tualetinio popieriaus ėmė trūkti prie Gorbačiovo, kaip ir daug ko kito. Nes tai buvo plano dalis, kaip sugriauti TSRS - sukelti deficitą (išdavikų šalies viduje organizuotą iš viršaus), kuris sukeltų milžiniška liaudies nepasitenkinimą ir žmonės toliau jau užklibtų ant demagogijos kabliuko. Lygiai tą patį dabar padarius bet kurioje kitoje kapitaliztinėje šalyje, atsitiktų tas pats.


                            Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                            Jau ne karta buvo sakyta, kad tavo aplinkos patirtis neleidžia tau teigti, kad tai patyrė didžioji dalis Lietuvos. Mano aplinkos patirtis ta pačia tema - kardinaliai priešinga. Išeina, kad aš galiu drąsiai teigti, kad tai, apie ką tu rašai, patyrė tik nedidelė dalis Lietuvos. Kuris teisus?
                            O tu už visą Lietuvą irgi nekalbėk.

                            Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
                            Prancūzai jau 1977 metais turėjo indaploves, o kada tamsta pirmąsyk išgirdote, kad toks dalykas pasaulyje egzistuoja, ar tik ne prasidėjus "baisąjam" kapitalizmui?
                            Automatinėmis skalbimo mašinomis natūralu buvo naudotis visame normaliame pasaulyje, tuo tarpu mūsų mamos vargo su "zoluškomis", o tėvai laisvalaikį lenkė nugarą garažuose po gendančiais moskvičiais, kad galėtų pavažiuoti.
                            Elektrinis šaldytuvas atsirado XX a. pradžioje, bet kiekvienam žmogui net ir Vakaruose tapo prieinamas tik po daugiau nei 50 metų... O elektrinis apšvietimas buvo sukurtas dar XIX a., bet kiekvienam Vakaruose tapo prieinamas tik po maždaug 70-80 metų. Ir su telefonais analogiškai, ir su automobiliais... Taip kad čia nesek pasakų apie indaplovę daugumos prancūzų namuose 1977 m. TSRS buvo automatinės indaplovės ir buičiai: Raduga, Straume (latvių), Niamiga (baltarusių).

                            Comment


                              Šiaip visai gerai tokie išsiliejimai. Tokios radikalios kalbos labai sėkmingai diskredituoja visas tokias prosovietines, prorusiškas idėjas.
                              Post in English - fight censorship!

                              Comment


                                Vien su homoseksualizmu Vakarai save sudiskreditavo. Bet gi zombiams tai ne argumentas... Vakarai "šventi".

                                Comment


                                  Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                  Kieno skolos didesnės - Lietuvos ar Baltarusijos? Geras gyvenimas skolon Lietuvai greitai pasibaigs, nes dykaduoniai niekam nereikalingi. O Baltarusija mus dar gali ir aplenkti.
                                  Jei Rusija nešelptų, Baltarusija jau seniai būtų bankrutavusi, kaip kokia Zimbabvė. Kodėl tu nepateiki Kinijos kaip gero pavyzdžio, prie ko čia Rusija su oligarchiniu kapitalizmu ir Baltarusija su diktatorium.

                                  Comment


                                    Parašė andyour Rodyti pranešimą
                                    Jei Rusija nešelptų, Baltarusija jau seniai būtų bankrutavusi, kaip kokia Zimbabvė. Kodėl tu nepateiki Kinijos kaip gero pavyzdžio, prie ko čia Rusija su oligarchiniu kapitalizmu ir Baltarusija su diktatorium.
                                    Nes Kinijos ambasada už rašinėjimą internete nemoka.
                                    Post in English - fight censorship!

                                    Comment


                                      Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                      O kodėl eilės telefonui išliko ir nepriklausomoje Lietuvoje? O tualetinio popieriaus ėmė trūkti prie Gorbačiovo, kaip ir daug ko kito. Nes tai buvo plano dalis, kaip sugriauti TSRS - sukelti deficitą (išdavikų šalies viduje organizuotą iš viršaus), kuris sukeltų milžiniška liaudies nepasitenkinimą ir žmonės toliau jau užklibtų ant demagogijos kabliuko.
                                      Žiguliukų gamyklos pardavimas irgi buvo plano dalis? Kad TSRS nesant organizuotumui ir kūrybingumui, gamykla degraduotų ir žmonės piktintusi nekokybiškais gaminiais?

                                      Comment


                                        Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                        Cha, cha, cha. Graikija nemanipuliavo statistika prieš euro įvedimą? Kitos ES šalys ja nemanipuliuoja? Lietuva ja nemanipuliuoja? Bankai nemanipuliuoja?
                                        Štai pasikaityk, ką ir kaip galima manipuliuoti. Ir tai ne apie studentų laboratorinius darbus, kai gaunami rezultatai tokie, kokie turi būti, nors įranga normaliai neveikia (ir apie tai žino laborantai).
                                        http://en.wikipedia.org/wiki/Misuse_of_statistics
                                        Inequality Adjusted HD yra tik nuo 1990 m. O mes kalbame apie kelis metus anksčiau. Kadangi 1990 m. buvo lūžio metai TSRS, tai tų duomenų negalima naudoti kalbant apie 87-89 m.
                                        Niekur apie HDI neužsimenama. Neturi faktų, vėl "degi".
                                        http://lt.wikipedia.org/wiki/Argumen...e%C5%BEinojimo
                                        Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                        To Poperio teorija nepaneigiama, vadinasi, taip pat turi trūkumą... Cha, cha, cha...
                                        Paneigiama, jei surasi teoriją kuri neturėtų jokių parametrų kuriuos galima būtų paneigti, bet tuo pačiu būtų teisinga.
                                        Tarp kitko, su tautologijos sąvoka matomai esi nesusipažinęs, "Daktare".
                                        Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                        O man teorijų paaiškinti realybei nereikia. Aš praktikas. Kas už Vakarų "vertybes" ir prieš Rusiją, tas yra zombis.
                                        Teorija yra praktikos išvestinė stebint aplinką. Be teorijos praktikos verbaliai nepaaiškinsi. Tačiau, be logikos nesugebėsi sukurt teorijos. Ko tau aiškiai trūksta.

                                        Comment


                                          Parašė Tomizmas
                                          Tokiose šalyse ar regionuose kaip Portugalija, Graikija, pietinė Italija, žmonės gyveno prasčiau.
                                          Įdomu kiek pamenu TSRS vidutinė alga tada buvo apie 100 rublių, net TSRS nustatytu kursu 1 USD 60 kapeikų būtų apie 180, na tarkim 200 USD, įdomu kiek 1987 uždirbo graikai, portugalai, italai negi po 150 USD ir per 10 metų jų atlyginimai išaugo po 10-20 kartų? Neskaitant to, kad prekių pasirinkimas ten buvo žymiai didesnis, o TSRS buvo absoliutus visko deficitas ir daugybė daiktų tik pagal paskyras.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X