Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Tomizmas
    Man keista, kaip žmonės taip painioja eiliškumą ir priežasties - pasėkmės ryšį. Posovietinės šalys nuskurdo po nelogiško, neapgalvoto, per daug staigaus sistemos sugriovimo ir masinių išvogimų. Jeigu būtų mąstoma protu, tai iš vienos sistemos į kitą (šiuo atveju - iš socialistinės į kapitalistinę) būtų pereinama palaipsniui. Panašiu keliu bando eiti Kinija. Deja, kai grietinėlei rūpėjo kuo daugiau prisivogti, tai rezultatą turim tokį, kokį turim - subankrotinta pramonė, žemės ūkis, daugybė bedarbių. Taip, jeigu po nepriklausomybės atgavimo būtų mąstoma protu, valstybė būtų kontroliavusi visas tas privatizacijas ir griežtai stebėjusi, kad jos nevirstų prichvatizacijomis, jei būtų išsaugota ir modernizuota pramonė, žemės ūkis, nenutraukti ryšiai su buvusiomis rinkomis ir ieškoma naujų - tikrai tiek Lietuvoje, tiek kitose posovietinėse šalyse tokio atotrūkio nuo Vakarų Europos nebūtų (nereikėtų pavydžiai dairytis į Švediją). Dabartinis atsilikimas atsirado būtent laukinių prichvatizacijų ir masinių bankrotų laikotarpiu. Juk dauguma dar pamenat, kas dėjosi tada. Laukiniai laikai.
    Matai jeigu nebūtų buvę Lietuvos okupacijos būtume gyvene taip kaip dabar gyvena Vakarų Europos šalys, ką įrodo kitų valstybių kuriose nebuvo įžengusi sovietų kariuominė, nes taip ir nepateikėte pavyzdžio kurioje vakarų Europos valstybėje pragyvenimas prastesnis negu buvusioje socialistinėje arba bent jau pasakykite kurioje Vakarų Europos valstybėje pragyvenuimas kokiais 1987 metais buvo prastesnios negu SSRS ?

    Comment


      Parašė Lettered Rodyti pranešimą
      Na kaip matom Paleckiui nelabai sekasi, net procento per rinkimus nesurenka
      Tegu pasikviečia Al1
      Kita vertus, revoliucionieriams elitas neleis legaliai gauti valdžios.
      Turi imti jėga. O šitam reikalui labai praverstų internacionalinė pagalba iš Rytų.

      Comment


        Parašė Tomas Rodyti pranešimą
        Nebeturiu jėgų skaityti visos šitos "trydos". Pasakysiu tik tiek, kad auklėsiu savo vaikus griežtai antirusiškoje dvasioje.
        Kiek turiu pažįstamų rūsų, tai nieko panašaus nesu girdėjęs

        Comment


          Parašė Combat Rodyti pranešimą
          Į tuos klausimus galiu atsakyti...
          Berods jau buvome išsiaiškinę, kad komunizmas yra degraduojanti sistema. Tai buvo tik trumpas tarpsnis be perspektyvos. Suprantu tavo norus, bet realybėje viskas yra daug sudėtingiau nei vadovėlyje.

          Comment


            Parašė Tomizmas
            <...> Dabartinis atsilikimas atsirado būtent laukinių prichvatizacijų ir masinių bankrotų laikotarpiu. <...>
            Masiniai bankrotai prasidėjo turbūt 1990-aisiais. Tačiau niekaip nepamenu, kad būtume gerai gyvenę iki to laiko. Kažkaip nepamenu, kad visi būtų turėję automatines skalbimo mašinas, o indaplovių išvis nežinojom. Bet pamenu, kad 1998 m. telefonas buvo prabanga ir kaimynai pas mus eidavo paskambinti. Apskritai viskas buvo tokiame lygyje, kad arba reikėjo likti užsidarius, arba nusiteikti, kad teks viską kurti nuo pradžių. Juk Žiguliukų gamykla ir su gerais valstybės norais nepavirs į Mercedesų gamyklą. Čia galimybė tik viena - nugriauti ir pastatyti naują.

            Comment


              Kad sistema griūna, pastebėjo net įžvalgesni komunistai, t.t. net generalis sekretorius Andropovas. Jau tuomet (80-ųjų pradžia) vargu ar galima buvo išvengti kracho, bent jau be didelių sukrėtimų.

              Comment


                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                Kad sistema griūna, pastebėjo net įžvalgesni komunistai, t.t. net generalis sekretorius Andropovas. Jau tuomet (80-ųjų pradžia) vargu ar galima buvo išvengti kracho, bent jau be didelių sukrėtimų.
                Neteisingai interpretuojate. Sistema ne griuvo, o buvo griaunama vakarų imperialistų. Nu ir dar ten tų visų žydogėjo...masonų..

                Comment


                  Net ir Marksas "Kapitale" labai aiškiai rašo, jog Rusija nepasiruošus komunizmui ir jis baigsis suirute.

                  Comment


                    Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                    Neteisingai interpretuojate. Sistema ne griuvo, o buvo griaunama vakarų imperialistų. Nu ir dar ten tų visų žydogėjo...masonų..
                    Ai, nu šitai suprantama.
                    Bet tai ką, marksistai-leninistai neklausė V.Lenino, rašiusio, kad socializmas su kapitalizmu ilgai neišgyvens? Va, J.Stalinas irgi sakė, kad klasių kova tik gilės.

                    Beje, ne durniai jie buvo, ir, iš dalies - teisūs.

                    Comment


                      Parašė andyour Rodyti pranešimą
                      Jeigu būtų atviros sienos, dar ne tokią emigraciją pamatytume. Pinigų ir jiems reikia, BVP dalis tenkanti vienam žmogui viską pasako.
                      Parašė Zylius Rodyti pranešimą
                      Žmogau, jei manai kad faktai ar statistika, kuri neigia A|1 susižavėjimą Rusija ką nors reiškia, klysti. Visa ta statistika yra žydmasonjungenmerikonvakariečių išmislas.
                      Statistika nėra išmmislas, išmislas yra tai, kaip ja manipuliuojama. O manipuliuojama taip, kaip patogiau tai paminėtai grupei.
                      BVP ne viską pasako. Ji neatspindi to, kaip tas produktas yra paskirstomas piliečiams.

                      Parašė digital Rodyti pranešimą
                      Na tai gerai, buvo Marshallo planas, kuris padėjo atsistoti ant kojų (lygiai kaip dabar mums ES parama) - o kokį gi dabar Suomijos ar Pietų Korėjos biudžeto procentą sudaro JAV parama? Ir matyt teko girdėti, kad Šiaurės Korėjoje net ėsti neturi ko, nors jiems padeda ir Kinija, ir likęs pasaulis labdara.

                      Visiška sąmonė. Pvz., Čekoslovakijoj pragyvenimo lygis 193x metais buvo žymiai aukštesnis už Portugalijos, o dabar kažin ar siekia.
                      Maršalo planas ne pastatė jų ant kojų. Jo poveikis pokarinei ekonomikai perdėtas ir išpūstas grynai dėl propagandinių tikslų. Maršalo planas buvo tik tam, kad pakabinti visas paramą paėmusias šalis ant dolerio ir kreditų. T.y. įvesti JAV politinę ir ekonominę (JAV finansinio kapitalo) kontrolę Europoje. Stalinas puikiai suprato, kuo tai kvepia ir pasiuntė jankius velnio su tuo planu. Nes tas planas būtų padaręs TSRS priklausomą.
                      Taip, Čekijos lygis dabar per krizę yra netgi geresnis už Portugalijos. O kokiais 60-70 metais Čekoslovakija gyveno geriau nei fašistuojanti Portugalija, kur pusė žmonių buvo beraščiai. Portugalija galbūt aplenkė Čekoslovakiją tik apie 90-uosius. Ir tik dėl to, kad griuvo socializmas ir prasidėjo milžiniškas nuosmūkis Rytų Europoje. Štai toje duobėje mes ir dabar kapstomės...
                      Suomija vykdė pragmatišką poliktiką TSRS atžvilgiu ir iš to labiausiai išlošė. Nepaisant to, kas buvo prieš Antrąjį pasaulinį karą. Bet kurioje šalyje nebūtų ko ėsti, jei ji būtų izoliuota. Š. Korėja ne pati save izoliavo. Ją izoliavo kiti - Vakarai. Su Kinija dabar ji išspręs savo problemas. Aišku, aš sutinku, kad Š. Korėjoje gali būti per daug perlenkta. P. Korėjoje irgi būtų panaši padėtis kaip gretimose valstybėse, jei ne JAV kapitalo investicijos. Tiesiog kapitalui pigiau buvo iškelti gamybą į Aziją, nei saviems darbininkams mokėti daug. Užtat JAV po gamybos pabėgimo į Aziją dabar siaučia bedarbystė ir apie 20 proc. amerikiečių gauna maisto talonus. JŲ net Rusijoje ar Baltarusijoje nėra. O jankiai ĖSTI neturi už ką. Nors ėdalo yra. Taigi, JAV tiesiog padarė pokazūchą Azijos regione, antra, JAV gavo galimybę įsteigti karines bazes. Analigiškai yra su Taivanu.


                      Parašė digital Rodyti pranešimą
                      Na tai juk Baltarusija nenutraukė. Ir ką, žymiai geriau už mus gyvena?
                      Gyvena ne taip jau blogai, kaip bandoma pateikti. Gyvena iš to, ką pati uždirba. Ir gyventų dar geriau, jei nesikištų Vakarai į vidaus reikalus. Lietuvoje būtų visiškas pravalas, jei ne ES milijardai. Supraskite pagaliau, kad Lietuva yra ES išlaikytinė. Ar tuo galima didžiuotis? Lietuva beveik nekuria, Lietuva tik vartoja už svetimus pinigus... Todėl globalistai ir naikina pirmiausia tokias šalis kaip Lietuva - dykaduonių jiems nereikia.

                      Comment


                        Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                        Statistika nėra išmmislas, išmislas yra tai, kaip ja manipuliuojama. O manipuliuojama taip, kaip patogiau tai paminėtai grupei.
                        BVP ne viską pasako. Ji neatspindi to, kaip tas produktas yra paskirstomas piliečiams.
                        Inequality Adjusted HDI užtat parodo. Bet hey, gi žydmasonjugenmerikvakariečiai...
                        P.S. Jei jau sakai, kad kuo nors manipuliuojama, kokį faktą prašom.

                        Comment


                          Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                          Todėl globalistai ir naikina pirmiausia tokias šalis kaip Lietuva - dykaduonių jiems nereikia.
                          Na, jeigu jūsų juodžiausi scenarijai pasitvirtins, tai Lietuva apie 2050-2070 m. bus "sunaikinta" savotiška šalis-senelių prieglauda.
                          Ar Lietuvos valdytojai gėjžydomasonai siekia tokios padėties? Drįsčiau abejoti.

                          Comment


                            Parašė spirit Rodyti pranešimą
                            Sorry, bet tavo pranešimai darosi vienas už kitą juokingesni. Ragindamas kitus mąstyti tu pats visiškai nemąstai, ką rašai. Atsibodo jau tos tavo niekuo nepagrįstos kalbos. Jei jau klykauji apie tai, kaip vakarai viską suorganizavo, tai būk mielas ir įrodyk oficialiais dokumentais, o ne savo išlaužinėjimais iš piršto.
                            Kai nemąstai, o vadovaujiesi įdiegtais dogmų šablonais, tai tau atrodo juokinga. Na nereikia būti tokiam nemąstančiam, kad politikai taikyti teismo kriterijus. Politikoje dažniausiai nesiremiama tiesioginiais įrodymais. Dažniausiai iš viso nesiremiama jokiais įrodymais. Pagal Vakarų reakciją į tų bobų išpuolį akivaizdu, kad tai Vakarų surengta provokaciją. Negi manai, kad jie dabar prisipažins, jog tai jų darbas? Nu mąstyti pradėk pagaliau. Kaip ir kiekvienas nusikaltėlis, pėdsakų, kurie taptų įkalčiais, stengiamasi nepalikti.
                            Todėl dar kartą karoju, kodėl nebuvo jokio triukšmo, kai bachūriukai ištepliojo sinagogos sienas Orenburge ir juos pasodino tikrai ne 2 metams? O gal manai, kad jei jie ant sinagogos būtų užrašę užrašą "Putinas - žydas", tai Vakarai būtų sukėlę skandalą dėl teismo???

                            Parašė Zylius Rodyti pranešimą
                            Neatstovauju jokiai ideologijai, nebet Panteizmą pavadintum ideologija. Tačiau jis atkeliauja iš rytų, ne vakarų. Na, galima visus galus suvesti į egoizmą, o materializmas prieštarautų panteizmui.
                            O dėl vergų ten tai nesupratau.
                            Vergas gali būti tiek zombifikuotas, kad nesupranta, jog yra vergas...
                            Esi už Vakarus, vadinasi atstovauji jų ideologijoms.

                            Parašė Combat Rodyti pranešimą
                            Dabar surink į „Baltijos kelią“, referendumus, mitingus.

                            Mumis tiesiog pasinaudojo kažkas (jų sąrašą reikėtų sudaryti) savo gerovei susikurti.
                            Tai gal ponai provakariečiai dabar paaiškintumėte, kodėl šiuo metu žmonės tapo tokiais abejingais ir net balsuoti neina. Ką puikia parodė ir referendumas dėl ES, kai balsai buvo "perkami" už alų ir skalbimo miltelius. Gal Rusija kalta? O gal gi savi vagys, išdavikai ir parsidavėliai taip nuvaldę šalį, kad žmonėms jos jau net nebereikia... Jie abejingi jos likimui... Ir ar ne ciniška tokiu atveju šaukti, kokie sovietai buvo blogi...

                            Parašė digital Rodyti pranešimą
                            Na bet ir 1987 metais Lietuva nesiekė Suomijos lygio, kai tuo tarpu iki karo - siekė. Taip kad akivaizdžiai kaltas.
                            O kur skaičiai? Vakarietiškas vertinimas pagal BVP, deja, netinka. Nes jis visiškai netinkamas socialistinei sistemai įvertinti.

                            Parašė digital Rodyti pranešimą
                            Tikrai galima - pabandyk duoti kyšį Amerikos policininkui.

                            Deja, 50 metų okupacijos davė savo, žmonių taip greitai nepakeisi Pvz., toje pačioje Suomijoje tikrai dabar mažiau korupcijos.
                            Negi sunku suprasti, kad Vakaruose valdžia neleidžia, kas smulkmė imtų kyšius. O paėmusius griežtai baudžia. Be to mentams moka pakankamai, kad jiems kyšį imti nėra aktualu. Pas mus gi gaili pinigų, o po to verkia, kad ima kyšius. Ir baudžia per švelniai. Būtų už kyšio davimą ar ėmimą 20 metų kalėjimo, tai kitaip imtų mąstyti.
                            Užtat aukštus postus užimantys TEN ima tuos kyšius milijonais. Ir JAV tai beveik legalu. Tai vadinasi grantais ar aukomis. Lobizmas ten legalus, o tai ne kas kita, kaip įreisinta korupcija. Ir nuo kyšio dar "mokesčius" nuskaičiuoja valstybė. Bet esmė tai prasta - už pinigus nuperkami sprendimai.

                            Ir tik nereikia čia virkauti apie 50 metų okupacijos žalos mąstymui. Kažkodėl tarpukaryje taip nevirkavo, nors carinei Rusijai Lietuva priklausė daugiau nei šimtą metų.

                            Comment


                              Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                              Vergas gali būti tiek zombifikuotas, kad nesupranta, jog yra vergas...
                              Esi už Vakarus, vadinasi atstovauji jų ideologijoms.
                              Šitą "teoriją" galima pritaikyti absoliučiai bet kam ir jos niekaip nepaneigsi, nes tai neigiantis žmogus taip pat bus "zombifikuotas". Kaip Karlas Popperis pabrėžė, teorijos nepaneigiamumas yra jos mirtinas trūkumas, o ne pliusas.
                              Kitą kart rašyk, kai tikrai suprasi ką nori parašyt.
                              Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                              Tai gal ponai provakariečiai dabar paaiškintumėte, kodėl šiuo metu žmonės tapo tokiais abejingais ir net balsuoti neina. Ką puikia parodė ir referendumas dėl ES, kai balsai buvo "perkami" už alų ir skalbimo miltelius. Gal Rusija kalta? O gal gi savi vagys, išdavikai ir parsidavėliai taip nuvaldę šalį, kad žmonėms jos jau net nebereikia... Jie abejingi jos likimui... Ir ar ne ciniška tokiu atveju šaukti, kokie sovietai buvo blogi...
                              Nes sovietmiečiu išmoko kad vistiek 99% bus.

                              Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                              O kur skaičiai? Vakarietiškas vertinimas pagal BVP, deja, netinka. Nes jis visiškai netinkamas socialistinei sistemai įvertinti.
                              Vengi Inequality Adjusted HDI ir nepateiki faktų apie tos statistikos žydmasonjungenmerikonvakarietiškumą.

                              Comment


                                Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                Nebeturiu jėgų skaityti visos šitos "trydos". Pasakysiu tik tiek, kad auklėsiu savo vaikus griežtai antirusiškoje dvasioje.
                                Greičiau jis bus auginamas homoseksualioje dvasioje... Vokietijoje jau tėvai baudžiami už tai, kad neleidžia vaikų į lytinio tvirkinimo pamokas.

                                http://www.christiantoday.com/articl....row/27653.htm

                                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                Tai - jūsų ribotumas. Kodėl gi nekeičiate valdžios, neorganizuojate revoliucinių brigadų? Juk 80-90% liaudies palaiko jūsų judėjimą prieš supuvusią demokratiją. Galėtumėte tapti Nepriklausomos Demokratinės Lietuvos Liaudies Respublikos premjeru, prezidentu ar net diktatoriumi. Išsilavinimo ir žinių jums, kaip matau, pakanka. Palaikymas plačiosiose visuomenės sluoksniuose yra stiprus - režimas grius kaip supuvęs kortų namelis.
                                Prašome - veskite mus į šviesią ateitį!
                                Režimas negrius, jį reikia griauti, o tam neleisti elitas ir dabar valdžią turintieji savo rankose turi visus instrumentus ir tokių pat supuvusių Vakarų palaikymą. O šioje vietoje dauguma nesutiks, su manimi, nes naiviai mano, kad per rinkimus galima ką nors pakeisti ir kad išrinkus naują valdžią bus galima žaisti demokratiją, laikytis visų primestų žmogaus teisių, nekeisti dabartinės konstitucijos ir įstatymų. Nieko panašaus. Demokratija, žmogaus teisės ir t.t. tam ir yra, kad būtų galima manipuliuoti valdžia iš už kulisų kapitalui ir užsieniui. Todėl bet koks naujas nacionalinis frontas, užėmęs valdžią neišsilaikys, jei ims žaisti pagal primestas taisykles - demokratija, žmogaus teisės, laisva rinka, "šventa" nuosavybė, ES teisės aktai, NATO ir t.t.

                                Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                Rusija kelia povojų ir šiandien. Vyksta nuožmus karas informaciniame lauke. Štai vienas nedidelis pavyzdys. Klausausi šiandien Lietuvos Radijo. Politinis komentaras apie II pasaulinio karo pradžią, metinėms artėjant. Įspūdis toks, kad klausyčiau Brežnevo laikų Maskvos radijo vertimo.
                                Pasakėlė sekama tokia, kad II pasaulinį karą pradėjo Hitleris, užpuldamas Lenkiją. Bet nė žodžio nesakoma apie tai, kad Lenkiją lygiai taip pat užpuolė ir Stalinas. Taip pat nė žodžio apie tai, kad buvo bendras nugalėtojų, vokiečių ir rusų paradas.
                                http://lt.wikipedia.org/wiki/TSRS-Vokietijos_karas (foto)
                                Vokiečiai ir rusai buvo sąjungininkai. Apie tai nė mur-mur, tik toliau Lietuvos radijas seka pasakėlę apie Rusijos pergalę prieš Hitlerį. Ir nė žodžio apie sąjungininkus.
                                Tai štai kaip dirba "nepriklausomos" Lietuvos radijas.
                                Sąjungininkai taip pat naglai savo propagandoje nemini TSRS, lygtai Antrajame pasauliniame kare jos net nebuvo, o fašizmą nugalėjo vieni jankiai su anglais ir prancūzais. Arba TSRS daroma iš sąjungininkės okupante... Nors JAV kariuomenė okupavusi ir dabar tebestovi Europoje nuo karo pabaigos... Ir dar plečia bazes.
                                O gal reikia priminti, kad Lenkija su Vokietija pasidalijo Čekoslovakija? O JAV kapitalas pramonė karo metu aprūpindavo tiek TSRS bei kitas šalis sąjungininkes pagal lendlizą, tiek ir Vokietiją. Tai nėra ko stebėtis, kad JAV po karo išėjo vienintele labiausiai išlošusia iš karo laimėtoja, nes rėmė abi kariaujančias puses. Kur du pešasi, trečias laimi. Ar ne?

                                Parašė lietus Rodyti pranešimą
                                Matai jeigu nebūtų buvę Lietuvos okupacijos būtume gyvene taip kaip dabar gyvena Vakarų Europos šalys, ką įrodo kitų valstybių kuriose nebuvo įžengusi sovietų kariuominė, nes taip ir nepateikėte pavyzdžio kurioje vakarų Europos valstybėje pragyvenimas prastesnis negu buvusioje socialistinėje arba bent jau pasakykite kurioje Vakarų Europos valstybėje pragyvenuimas kokiais 1987 metais buvo prastesnios negu SSRS ?
                                Kas būtų jeigu būtų. Nieko tie pavyzdžiai neįrodo. Pragyvenimas 1987 m. prastenis buvo Graikijoje, Portugalijoje, Kipre, Ispanijoje, netgi Airijoje... Jei lyginame pagal Vakarų pateikiamus BVP žmogui duomenis.

                                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                Kita vertus, revoliucionieriams elitas neleis legaliai gauti valdžios.
                                Turi imti jėga. O šitam reikalui labai praverstų internacionalinė pagalba iš Rytų.
                                Būtent taip. Ir tai visiška nejuokinga.

                                Parašė andyour Rodyti pranešimą
                                Berods jau buvome išsiaiškinę, kad komunizmas yra degraduojanti sistema. Tai buvo tik trumpas tarpsnis be perspektyvos. Suprantu tavo norus, bet realybėje viskas yra daug sudėtingiau nei vadovėlyje.
                                O aš sakau, kad kapitalizmas degraduojantis sistema be perspektyvos, kuri virs neofeodalizmu. Pastarojo scenarijus vis įtikinamesnis.

                                Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                                Neteisingai interpretuojate. Sistema ne griuvo, o buvo griaunama vakarų imperialistų. Nu ir dar ten tų visų žydogėjo...masonų..
                                Taip, tik be jokio sarkazmo.

                                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                Ai, nu šitai suprantama.
                                Bet tai ką, marksistai-leninistai neklausė V.Lenino, rašiusio, kad socializmas su kapitalizmu ilgai neišgyvens? Va, J.Stalinas irgi sakė, kad klasių kova tik gilės.

                                Beje, ne durniai jie buvo, ir, iš dalies - teisūs.
                                Taip, klasių kova tik gilėja, ir ją kol kas laimi kapitalistai. Galiausiai vėl bus sugrįžta prie feodalinės ar netgi vergovinės santvarkos, jei žmonės nemąstys.

                                Comment


                                  Mes aišku eilinį kartą užsicikliname, bet man TSRS yra žymiai labiau vergovinė, nei dabartinė mūsų situacija. O Š. Korėja - pats tikriausias feodalinės/vergovinės santvarkos pavyzdys.

                                  Comment


                                    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                    Gyvena ne taip jau blogai, kaip bandoma pateikti. Gyvena iš to, ką pati uždirba.
                                    Rusijos šelpiama ir skendinti skolose? Bent esi bendravęs su ten gyvenančiais baltarusiais? Nepropoguoju materializmo, bet kas yra akivaizdu, to nepaneigsi.
                                    Paskutinis taisė andyour; 2012.08.27, 13:45.

                                    Comment


                                      Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                      O aš sakau, kad kapitalizmas degraduojantis sistema be perspektyvos, kuri virs neofeodalizmu. Pastarojo scenarijus vis įtikinamesnis.
                                      Niekas ir neteigia, kad kapitalizmas amžinas, bet nieko geriau kaip ir nesugalvota. O grįžti prie komunizmo, egzistuojančio akimirką, irgi neišeitis.

                                      Comment


                                        Parašė andyour Rodyti pranešimą
                                        Rusijos šelpiama ir skendinti skolose? Bent esi bendravęs su ten gyvenančiais baltarusiais? Nepropoguoju materializmo, bet kas yra akivaizdu, to nepaneigsi.
                                        Viską galima neigti, ką sėkmingai ir daro Al1. Neturi reikšmės ar neigi tiesą, ar melą. Ypač kalbant apie dalykus, kurių negali paprastai patikrinti. Dar pagardini neiginį keliais iš piršto laužtais "faktais" ir vuolia - turime standartinį Al1 post'ą.

                                        Comment


                                          Parašė andyour Rodyti pranešimą
                                          Niekas ir neteigia, kad kapitalizmas amžinas, bet nieko geriau kaip ir nesugalvota. O grįžti prie komunizmo, egzistuojančio akimirką, irgi neišeitis.
                                          Šiaip tai jokio komunizmo niekada dar ir nebuvo. Neskaitant labai izoliuotų apraiškų (žr. "krikščioniškasis komunizmas"), ko pilnaverte visuomenės santvarka nepavadinsi.
                                          Kita vertus, kai kuriose šalyse kapitalizmas jau seniai socialistinis. Socialdemokratija yra įtakingas judėjimas daugelyje Europos šalių.
                                          Trečiavertus, man rodos, Al1 čia bandoma propaguoti ideologija nelabai rišasi nei su socialdemokratija nei su komunizmu. Labiau - su nacionalsocializmu

                                          Comment

                                          Working...
                                          X