Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?
Collapse
X
-
Ponai ir ponios, neduokite ėdalo šitoms Kremliaus kiaulėms. Tegul sau kalbasi vieni su savim. AI1 ir Cukrus pranešimai yra elementariausias pilstymas iš tuščio į kiaurą. AI1 laaaabai dažnai naudojama frazė "Dvigubi Standartai" yra Rusijos užsienio ministro S. Lavrov'o vizitinė kortelė. Net pagalvojau, ar tik nebus p. Lavrovas prie miestai.net prisijungęs ir sugebėjes virš 9200 pranešimų per 4 metus parašyti?
Comment
-
"Dvigubi Standartai" ir "apmoka vakarai". Iš tikrųjų net biškį ir pabodo, norėtųsi kažkokių naujovių. Įdomu, ką pasakys apie dar vieną eilinį (sorry, kad ne Rusijos) vakarų apmokėtą - http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=59366855
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąEi, o kur adminas? Aš matau masinį vieno žmogaus įžeidinėnimą, kuris prasilenkia su forumo taisyklėmis - kur nuobaudos ? Ar nuobaudos skiriamos tik tiems , kurie nėra admino draugai?Paskutinis taisė bebop; 2012.08.24, 15:12.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJokio dainavimo ten nebuvo. Beje, netgi už dainavimą ne laiku ir ne vietoje yra baudžiama. Dėl ryšių su KGB įrodymų nėra, tik spekuliacijos.
Comment
-
Pasakysiu atvirai. Nusispjaut man ant tų rujojančių pusių. Man jos apskritai idealiai simbolizuoja pačią Rusiją - trys savim patenkintos durnės trokštančios aplinkinių dėmesio ir siekiančios jo abejotinais būdais.
Bet kai sėdžiu automobilyje odiniame krėsle, kvėpuoju filtruotu ir kondicionuotu oru ir klausau Opus 3 per integruotą n garsiakalbių audiosistemą, arba guliu ant sofos spoksodamas plazminį televizorių, rydamas čipsus ir užgerdamas Coca-cola - džiaugiuosi būdamas "Vakarų" dalimi ...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąA|1 irgi visus įžeidinėja (ir dar keikiasi prie nepilnamečių) , bet jam irgi nieko neskiria Ir dar Combat pamenu neseniai Recoiler įžeidė, bet irgi be rimtesnių sankcijų. Nebent nesimato, tiesiog vieną pražangą gavo.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąNezinau, kaip Combatui baigesi, bet as tai dar ir ispejima gavau, kad mane asilu isvadino tiesiogiaiNepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąBet tema ne apie mane, o apie paranojišką Rusijos baimę.
Žmonės, kurie nesimoko iš istorijos, būna priversti ją pakartoti. Įtariu, kad norit šito.
Aš nenoriu, nes iki šiol prisimenu, kaip pokaryje vakarais tėvai paimdavo mane ant rankų ir eidavome iš namų, nakvoti tėvo įstaigoje ant aukšto. Nes NKVD dienomis neišveždavo. Tik naktimis. Tas mus išgelbėjo nuo Sibiro.
Todėl visada laikiau ir laikysiu Rusiją priešu Nr.1 iki nepasikeis pačių rusų imperinis mąstymas.
Comment
-
Mano senelis kovojo LLKS gretose. Paskui slapstėsi, keitėsi vardus. Kai prigavo, spaudoj apšmeižė, „purvinu buržuaziniu nacionalistu-teroristu“.
Mano močiutė buvo partizanų ryšininkė, irgi slapstėsi per visą Lietuvą.
Mano kitą senelį irgi KGB buvo uždarę, už sušukimą vasario 16 Gedimino prospekte „Laisvę Lietuvai!“.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTodėl visada laikiau ir laikysiu Rusiją priešu Nr.1 iki nepasikeis pačių rusų imperinis mąstymas.
Norint, kad kažkas pradėtų progresuoti mąstysenoje, turi politinis elitas, mokslo galvos ir žiniasklaida pakeisti mąstymo kursą, taip sakant. Kas gali pasikeisti, kai KGB, NKVD, GRU valdo, o įtakos agentai ir "sleeper cells" užsienyje laukia komandos fas?Paskutinis taisė rat; 2012.08.24, 19:50.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNeteko gyvent Stalino laikais? Jūsų laimei, gyvenat jo kagėbistinio anūko, vaizduojančio demokratą, laikais. Kitaip ta "paranojiška" Rusijos baimė būtų įsigėlus į kaulus.
Žmonės, kurie nesimoko iš istorijos, būna priversti ją pakartoti. Įtariu, kad norit šito.
Aš nenoriu, nes iki šiol prisimenu, kaip pokaryje vakarais tėvai paimdavo mane ant rankų ir eidavome iš namų, nakvoti tėvo įstaigoje ant aukšto. Nes NKVD dienomis neišveždavo. Tik naktimis. Tas mus išgelbėjo nuo Sibiro.
Todėl visada laikiau ir laikysiu Rusiją priešu Nr.1 iki nepasikeis pačių rusų imperinis mąstymas.
Aišku, nemalonu girdėti, kai senesnio amžiaus žmogus Palangoje porina, kad „если бы Сталин Клайпеду неотдал Литве, она сейчас была бы нашей“, arba kai Ragozinas aiškina, kad kam čia Rusijos piliečiams reikalinga tranzitinė viza per Lietuvos teritoriją, jei jie važiuoja iš savos teritorijos į savo teritoriją. Bet dėl to aš neįžvelgiu jokios grėsmės Lietuvai. Bet iš kitos pusės: jei Rusija net ir okupuotų Lietuvą, kas čia bebūtų blogiau paprastiems žmonėms, nei kad yra dabar?Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Nes tai būtų OKUPACIJA!
Ir nebūčiau LIETUVOS valstybėje!
Šaunus, Combat, tas tėvas.Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2012.08.24, 21:41.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNes tai būtų OKUPACIJA!
Ir nebūčiau LIETUVOS valstybėje!
Šaunus, Combat, tas tėvas.Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
Comment