Ne balandžio 1-oji juk šiandien.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?
Collapse
X
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąTankais rupintusi Lietuvos kariuomene ir "chebra" is NATO. Visais kitais "likuciais" su raudonais gvazdikais rankose-like Lietuvos Respublikos pilieciai. Jei manote , kad "visi emigravo" arba "uz kubiliu ir konservus niekas nekariautu", turiu Jus nuliudinti, ne tik sveikas protas, bet ir sociologines apklausos rodo ka kita.
Tik va keista, kad Lietuvos žmonės, būdami tokie tyri krikščionys kalbėdami apie mum keliamą grėsmę iškarto pradeda matyt tankus ir žada pasirūpinti "kitatikiais" nes matai raudoni gvazdikai blogis Keista kad daug kas su kartėliu atsimena anuos laikus kai buvo "viena tiesa, viena nuomonė, viena kryptis" o "gavę demokratiją" galvoja lygiai taip pat. Bet turbūt tokia tiesa, na toji - demokratinė, teisingesnė
Ir dar, o aš vistik nemanau, kad kas nors kariautų "už kubilų ir konservus" na bent jau sveiko proto žmogus. O va už savo Tėvynę, savo žemę, savo šeimą, save - taip.
Bėje sausuoli už ką kariautum pats?
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąSedim vienoje valtyje, tik galvojame esantys oponentai
Aisku as kariauciau uz savo Tevyne placiaja prasme.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kokiomis priemonėmis?
Mazdaug sitais beigi trofejiniais ir savadarbiais:
http://kariuomene.kam.lt/lt/ginkluot..._technika.html
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąGinklais gerbiamasis
Mazdaug sitais beigi trofejiniais ir savadarbiais:
http://kariuomene.kam.lt/lt/ginkluot..._technika.html
Beto ir ginklais naudotis reikia mokėti, aš pvz. jokio šaunamojo ginklo gyvenime nesu rankoje laikęs
Comment
-
Leiskite su Jumis nesutikti.
Su tokiais ginklais galima kovoti ne tik pries kareivius (be to-kareiviai dalyvauja visame procese labai netgi tiesiogiai).
As asmeniskai "laikes rankose" ivairiu ginklu, todel uz savo igudzius esu garantuotas, o ismokti naudotis saulio ginklais (analogais) galima nesunkiai jei turi patirties.
naikintuvu, tanku ir sraigtasparniu, manau, niekada gyvenime nevaldysiu.
Jus esate teisus vienu aspektu:
atliekant mobilizacija ar tiesiog kilus karinei gresmei laiko resursas butu labai limituotas ir zmogui nenutuokianciam ka daryti, nemokanciam elgtis su ginklu, tokiam suirutes ir informacinio karo fone butu sunku susigaudyti "Ka as turiu daryti". Tikiuosi reikalai sitoje vietoje irgi prades taisytis, kaip paskutiniais metais pradejo taisytis reikalai su viskuo kas susije su salies gynyba.
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąJus esate teisus vienu aspektu:
atliekant mobilizacija ar tiesiog kilus karinei gresmei laiko resursas butu labai limituotas ir zmogui nenutuokianciam ka daryti, nemokanciam elgtis su ginklu, tokiam suirutes ir informacinio karo fone butu sunku susigaudyti "Ka as turiu daryti".
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąTikiuosi reikalai sitoje vietoje irgi prades taisytis, kaip paskutiniais metais pradejo taisytis reikalai su viskuo kas susije su salies gynyba.
Comment
-
Būtent. O tokių žmonių, kurie rankose M16 rankose nelaikė Lietuvoje daug daugiau, negu laikusių. O nieko kito naujokui patikėti negalima.
Jeigu zmogus laike rankose AK ar AKM bet kokia versija, jis pakankamai greitai perpras ir G36 ir AK4 ir M14 veikima.
"Viltis miršta paskutinė". Rezervistų iš oro nepaimsi, reikia ruošti, o ruoštis žmonės nenori, nes nemato šitame procese sau bonusų.
zmones ne problema-pinigai ir politine valia jiems ruosti, stai kur problema.Dabar beliko pinigai.
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąBijau suklysti, taciau ar ne 60 000 zmoniu Lietuvoje jau tarnavo NEPRIKLAUSOMOS Lietuvos kariuomeneje, vadinasi su ginklais susipazine, bene 5000 ju savanoriuose, dar daugiau reguliariojoje kariuomeneje (su visais padaliniais, kad ir logistais, virejais ir pan., taciau jie taip pat moka elgtis su ginklu).
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąDabar beliko pinigai.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBeto ir ginklais naudotis reikia mokėti, aš pvz. jokio šaunamojo ginklo gyvenime nesu rankoje laikęs
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąMano tėvas du metus "atšaudė" tarybinėje armijoje, bet AK rankose laikė tik priesaikos davimo metu, o apie išvalyti-išrinkti-surinkti ir kalbos nėra. Taip kad tarnyba tarnybai nelygi. Be to - tarnavusiųjų skaičius nuolat mažėja - vieni miršta, kiti emigruoja.
Geriau jau keliams tiesti arba pensijas grąžinti tuos pinigus skirti, o ne kareiviams ruošti.
Jus turite savo nuomone, as turesiu savaja.
Issiimkite is savo duru spyna, ja parduokite o uz gautus pinigus nupirkite tevui savo kefyro buteli, arba pasidekite nauja kilimeli prie duru, o gal masinai nauji valytuvai iseis.
Tik neverkit veliau, kad "ejo ir iejo pas mane kas norejo".
Kiekvienam savo.
Ir nereikia aiskinti "nuo ko mes apsiginsim".Cia vertybinis klausimas.
Atminkit-ziauriai neapsimoka auginti vaiku, o tevus kaip pasens siulau ant roguciu ir i miska, nes prieziura tiek kainuoja... .
Ironija jeigu nesupratot.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNe aukštoji matematika. Galima greitai įvaldyti. Užtenka trumpalaikių apmokymų.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąIšlakstytų visi į kelnes pridėję. Tuo ir baigtųsi įvaldymas.
Ir mano ir jusu teiginiai yra vienodai teisingi, logiski ir argumentuoti.
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąJus turite savo nuomone, as turesiu savaja.
Issiimkite is savo duru spyna, ja parduokite o uz gautus pinigus nupirkite tevui savo kefyro buteli, arba pasidekite nauja kilimeli prie duru, o gal masinai nauji valytuvai iseis.
Tik neverkit veliau, kad "ejo ir iejo pas mane kas norejo".
Ir kas blogo atsitiks, jeigu Lietuvoje armijos bus atsisakyta? Nieko neatsitiks. O jeigu armija bus, tai vistiek nieko neatsitiks - bus kaip 1940 birželį, JAV kalbės apie savo geopolitinius interesus, vėl žmonės klasys per "Amerikos balsą", kad "kitą vasario 16 sutiksime kartu".
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIr aš turiu savo nuomonę.
Ir kas blogo atsitiks, jeigu Lietuvoje armijos bus atsisakyta? Nieko neatsitiks. O jeigu armija bus, tai vistiek nieko neatsitiks - bus kaip 1940 birželį, JAV kalbės apie savo geopolitinius interesus, vėl žmonės klasys per "Amerikos balsą", kad "kitą vasario 16 sutiksime kartu".
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąvėl žmonės klasys per "Amerikos balsą", kad "kitą vasario 16 sutiksime kartu".
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąO Jus esate neoficialus Veneros zaliu zmogeliuku atstovas Zemeje, pietums valgantis smeli su garstyciomis.
Ir mano ir jusu teiginiai yra vienodai teisingi, logiski ir argumentuoti.
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIr aš turiu savo nuomonę.
Ir kas blogo atsitiks, jeigu Lietuvoje armijos bus atsisakyta? Nieko neatsitiks.
Comment
-
53-ejus metus (1951–2004 m.) transliavo programą ir lietuvių kalba.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Amerikos_balsas
Comment
Comment