Parašė praeivis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAš manau, kad tai praktiškai neišvengiama. Anksčiau ar vėliau tai įvyks. Vakarai mus išdurs ir paliks.考纳斯, 立陶宛
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKlausimas ne apie tai. Klausimas, ar jūs esate UŽ tai? Ar išduosite Lietuvą ir sveikinsite rusiškus fašistus Gedimino prospekte?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKur tu matai fašistus? Fašistinė valstybė pasaulyje yra tik viena. Ir jos vėliava su žvaigžde.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAtsakyti į klausimą klausimu jus mama išmokė?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTiesiog tai yra geresnė blogybė iš dviejų įmanomų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPirmai sakei, jog reikia įvedinėti diktatūrą Lietuvoje, kad atsispirti globalistams. O dabar jau sakai, kad reikia sutikti globalistus iš Rytų...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąA|1, ar norėtum būti visateisiu Lietuvos diktatoriumi?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąA|1, ar norėtum būti visateisiu Lietuvos diktatoriumi?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąRusija nėra globalistė. O diktatūra be Rusijos pagalbos įvesti nepavyks.
Žodžiu esi už globalistų iš Rytų statytinius diktatorius Lietuvoje, labai "patriotiška"
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO tu nenorėtum? Juk netgi mokyklose rašomi rašinėliai apie tai, kas būtų, jei galėtum valdyti pasaulį...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJis manau labiausiai norėtų būti latentiniu.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKaip tai nėra? Gazpromas geriausias to globalizmo pavyzdys
Žodžiu esi už globalistų iš Rytų statytinius diktatorius Lietuvoje, labai "patriotiška"
Parašė LC. Rodyti pranešimąNe aš. O tu, ar norėtum būti diktatoriumi?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei aš būčiau diktatorius, tai latentiniu pats būtum.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNemeluok.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąDeja, be naktinių diktatoriškų poliucijų, tau nieko nešviečia
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąTen teiginio nebuvo. Aš klausiau, ar tu norėtum būti diktatoriumi. Matai, buvimas diktatoriumi nėra tolygu buvimui demokratinės valstybės vadovu. Kas gi nenorėtų būti vadovu? Vadovu - visi. Diktatoriais - vargu.
Comment
Comment