Parašė LC.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąBūdamas negyvas neapgintum jos.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai tu gyvas ir sveikas stebėtum veiksmą?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąO tu nepabėgtum į Ukrainą(?)?
Aš nepabėgčiau. Aš užmuščiau prievartautoją. Kokiu nors iškreiptu būdu.Paskutinis taisė oranger; 2011.12.01, 23:50.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJei gatvėje prievartautų mano žmoną?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNa, tokiu atveju, reikėtų atsižvelgti, kas prievartauja.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKuria prasme?
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąJeigu rimtai, tai aš neperskaičiau to, ką rašei anksčiau. Lengva nesąmonė gavosi.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJei gatvėje prievartautų mano žmoną? Tu kaip suprantu pabėgtum, ane?
Aš nepabėgčiau. Aš užmuščiau prievartautoją. Kokiu nors iškreiptu būdu.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąSovietų armiją užmuštum? Šiandieną padauginai
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąAš tau jau sakiau ką daryčiau, o tu matau vistiek renkiesi mirtį, o moterys paliktum likimo(prievartautojų) valiai.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąar rodot jaunimui pavyzdį, kas mūsų laukia po keliolikos metų?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąAš tau jau sakiau ką daryčiau, o tu matau vistiek renkiesi mirtį, o moterys paliktum likimo(prievartautojų) valiai.考纳斯, 立陶宛
Comment
-
Lietuva turi turtinga praeiti, su daug pergaliu ir daug ziauriu pralaimejimu. Geriausia butu tautai mintyse pastoviai kartoti "Never again". Ugdyti ir lavinti tautos prota ir erudicija, bei mankstinti ir lavinti raumenyna (kariuomene). Gerai islavinti raumenys + protas = keturguba jega...
P. S. Zydu daug kas neapkencia, as ir pats nesimpatizuoju, bet kartais pagalvoju, o kad toki HiTech'a, tokia jega ir tokius kiausus musu valstybe turetu...Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
Comment