Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?
Collapse
X
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiaip Rusijos žmonės niekada nebuvo ir vis dar nėra nepriklausomi. Baudžiauninkų tauta.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTokios yra visos Rytų Europos tautos, mes tame tarpe. Bet pati Rusija niekada nebuvo okupuota.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTokios yra visos Rytų Europos tautos, mes tame tarpe. Bet pati Rusija niekada nebuvo okupuota.
Comment
-
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą...Kur dingo totoriu - mongolu okupacija su viso to pasekmemis.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTokios yra visos Rytų Europos tautos, mes tame tarpe. Bet pati Rusija niekada nebuvo okupuota.考纳斯, 立陶宛
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTokios yra visos Rytų Europos tautos, mes tame tarpe.
Na, nebūčiau toks kategoriškas.
Yra čekai, slovėnai, vengrai, lenkai, lietuviai, latviai, estai.
Ir yra rusai, moldavai, baltarusiai, nemaža dalis ukrainiečių.
Skirtumas yra. Baltarusiai pavyzdžiui atvažiuoja į Lietuvą, kaip jie sako patys, laisvo oro įkvėpti
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą...Skirtumas yra. Baltarusiai pavyzdžiui atvažiuoja į Lietuvą, kaip jie sako patys, laisvo oro įkvėpti
Ištikruju nesuprantu kam tokia tema išvis reikalinga, nes į temos klausimą užtenka atsakyti: "TAIP"... ir ją uždaryti.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąBet skirtumas tarp gudų ir lietuvių daug mažesnis nei tarp lietuvių ir olandų...
Dar prieš 15 metų koks vakarietis Vilniuje matydavosi iš tolo. Dabar to jau nėra. O baltarusiai, rusai ir lenkų turistai iš provincijos labai išsiskiria iš minios
Comment
-
Jei esi rusas ir užklydus į prabangų restoraną kažkas kabinėjasi prie purvinų tavo čebatų, arba dėl techniškai netvarkingo pirmos kartos golfuko sustabdo policija, visada gali jiems papasakoti kaip prieš 50 metų tavo tautietis buvo pirmasis žmogus kosmose.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBent jau Vilniuje aš lietuvius (tiksliau vilniečius) nuo kokių olandų ar vokiečių ir atvirkščiai kartais visiškai neatskiriu. O štai gudą, rusą ar ukrainietį (ne iš Lietuvos) atskirti nesunku...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąVilniuje tu gyveni ir pagauni mažus niuansus kurie skiria tautas. Tokie niuansai olandui Amsterdame nepagaunami, jis tikrai neatskirs lietuvio nuo lenko, gudo, ruso...
Tai kad man tas olandų "nepagavimas kas yra kas" visiškai suprantamas. Jie tiesiog mažiau išsilavinę žmonės. Ne savo specialybės prasme, bet plačiąja humanitarine prasme. Civilizacija išlaisvino juos nuo savo akiračio plėtros būtinybės
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą...Civilizacija išlaisvino juos nuo savo akiračio plėtros būtinybėsEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąJiems to ir nereikia nes lenkas, lietuvis, gudas, rusas, rumunas... ir aibe kitu patys atvažiuoja pas juos ir dirba negrais... visi... tarp jų skirtumas nepagaunamas.
Aš su tokiu požiūriu susidūriau Prancūzijoje, nors net nedirbau ten, o buvau svečias.
Man tiesiog pagailo tų žmonių, tokie menki jie man pasirodė su savo kompleksais ir stereotipais Rytų Europos atžvilgiu.Paskutinis taisė oranger; 2012.06.11, 14:10.
Comment
-
Aš su tokiu požiūriu susidūriau Prancūzijoje, nors net nedirbau ten, o buvau svečias.
Man tiesiog pagailo tų žmonių, tokie menki jie man pasirodė su savo kompleksais ir stereotipais Rytų Europos atžvilgiu.
Čia draugiška retorinė replika.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąJie tiesiog mažiau išsilavinę žmonės. Ne savo specialybės prasme, bet plačiąja humanitarine prasme. Civilizacija išlaisvino juos nuo savo akiračio plėtros būtinybės
Comment
-
Parašė sausuolis75 Rodyti pranešimąJūsų avataras nerodo, kad laikote prancūzus menkystomis
Čia draugiška retorinė replika.
Ponas tautiniais ukrainiečių drabužiais iš mano avataro yra plačiai mąstantis prancūzasPaskutinis taisė oranger; 2012.06.11, 14:59.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAš kalbu apie konkrečius žmones, neapibendrinu juos kaip tautą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNa tai aišku skirtumas yra. Bet skirtumas tarp gudų ir lietuvių daug mažesnis nei tarp lietuvių ir olandų. Suprantu kad mes norime atrodyti vakariečiais, bet vien deklaracijų tam neužtenka. Šiaip nuvažiavome į lankas... tema visai apie kitą.
Ištikruju nesuprantu kam tokia tema išvis reikalinga, nes į temos klausimą užtenka atsakyti: "TAIP"... ir ją uždaryti.
Comment
Comment