Tai ar ne jie didžiausią dalį rašalo ir gamindavo? Jei orientuotųsi į brangius vynus perkančius žmones ir tie akcizai nebūtų tokie baisūs. Jų paklausa daug mažiau elastinga. Man pavyzdžiui nelabai rūpi ar butelis vyno kainuoja 17 ar 19 litų. Jei man jo reikia aš jį vistiek pirksiu.
Užtat gamintojams svarbu, ir daliai prikėjų aišku.
Į temą, kaip padidėję akcizai atneša daugiau pajamų valstybei:
Šiemet dėl nelegalaus cigarečių vartojimo į biudžetą nesurenkama apie pusę milijardo litų akcizo ir dar beveik 150 mln. Lt PVM mokesčio
...
Nuo 2008 m. nelegali rinka vėl ėmė plėstis, ypač didelis šios rinkos ir kontrabandos šuolis pastebėtas šiemet, kai smarkiai kritus legalių cigarečių pardavimui nelegali rinka pasiekė 2004 m. lygį ir sudarė apie pusę visos cigarečių rinkos
Užtat gamintojams svarbu, ir daliai prikėjų aišku.
Tam akcizai ir yra, kad nebūtų pigaus ir stipraus alkoholio. Alkoholis turi būti tiek brangus, kad jo tiesiog dažnai gerti negalėtum vien dėl jo kainos. Ar man vienam 15-20 % vynai po 3 Lt plastikiniuose buteliuose nelabai normalu?
Gerai, kad pasakėte apie "Vorutą". Savaitgalį reiks padegustuot. Visose parduotuvėse jo būna?
Aš žinok jau senai ieškau tokio lietuviško vyno, bet niekas jo pasiūlyti negali. Žinau tik kas namie mažais kiekiais gamina.
Tam akcizai ir yra, kad nebūtų pigaus ir stipraus alkoholio. Alkoholis turi būti tiek brangus, kad jo tiesiog dažnai gerti negalėtum vien dėl jo kainos. Ar man vienam 15-20 % vynai po 3 Lt plastikiniuose buteliuose nelabai normalu?
Gerai, kad pasakėte apie "Vorutą". Savaitgalį reiks padegustuot. Visose parduotuvėse jo būna?
Aš alkoholiniuose gėrimuose nelabai nusimanau tiesą sakant, bet cigarečių ir degalų aukšti akcizai daugiau žalos padaro, nei duoda naudos. Nes jei pusė rinkos yra juodoji, tai tragedija.
Kinija gali tapti didžiausia pasaulio ekonomika jau 2020 metais, praneša „Bloomberg“, kurie remiasi pirmadienį publikuota kompanijos „Standart Chartered Plc.“ ataskaita. Joje taip pat skelbiama, kad artimiausiais metais pasaulio ekonomikos laukia dideli pokyčiai.
Tiesa, parašyta gana švelniai, bet tai ir taip akivaizdu.
Aš alkoholiniuose gėrimuose nelabai nusimanau tiesą sakant, bet cigarečių ir degalų aukšti akcizai daugiau žalos padaro, nei duoda naudos. Nes jei pusė rinkos yra juodoji, tai tragedija.
Dėl jų sutinku, nes jų vartojimą sumažinti labai sunku. Jie jeigu jau vartojami, tai vartojami nuolat. Tuo tarpu alokoholiniai gėrimai turėtų būti vartojami retai. O tiems kas to nesugeba, tai daryti ir turėtų sutrukdyti. Normaliuose nepigiuose gėrimuose akcizo dalis yra tikrai nedidelė. Jo kiekis kiek ženklesnis tik tiems gėrimams, kurių nei tu nei aš net paragauti nenorėtumėm. Ir manau, kad mūsų gamintojai tikrai turėtų gaminti ką nors geresnio.
Tiesa, parašyta gana švelniai, bet tai ir taip akivaizdu.
Manau, kad tai padaryti visgi bus gana sunku, nes gyventojų augimas vis dar lėtėja, o technologinis persilaužimas jeigu ir bus, tai bus gana lėtas. Verta pažiūrėti kiek laiko prireikė Japonijai, kol nuo kopijuotų prekių gamintojos tapo technologijų kūrėja. Kinijai vien kapitalo ekonomikos augimui jau greit nepakaks.
Manau, kad tai padaryti visgi bus gana sunku, nes gyventojų augimas vis dar lėtėja, o technologinis persilaužimas jeigu ir bus, tai bus gana lėtas. Verta pažiūrėti kiek laiko prireikė Japonijai, kol nuo kopijuotų prekių gamintojos tapo technologijų kūrėja. Kinijai vien kapitalo ekonomikos augimui jau greit nepakaks.
Lengva augti kai iš vakarų perkeliamos ištisos gamybos linijos. Bet neteko girdėti, kad būtų perkeliamos aukšto automatizacijos lygio linijos. Bent jau šiai dienai įvertinus santykį tarp gyventojų kiekio ir industrial robotics kiekio, Kinija nuo Japonijos atsilieka 100 kartų. Ir dar Kinijoje elektros trūkumas.
Bent jau šiai dienai įvertinus santykį tarp gyventojų kiekio ir industrial robotics kiekio, Kinija nuo Japonijos atsilieka 100 kartų. Ir dar Kinijoje elektros trūkumas.
Vertinant kad gamyba is esmes vyksta eksportui tai gyventoju kiekis salyje nelabai svarbus. Svarbu tai kad kinijoje sis rodiklis sparciai auga, o japonijoje mazeja.
Japonijos ekonomikos augimas trečiąjį šių metų ketvirtį viršijo prognozes.
Trečiąjį šių metų ketvirtį metinis bendrojo šalies vidaus produkto prieaugis sudarė 0,9 proc. ir buvo 0,4 proc. didesnis nei balandžio-birželio mėnesiais.
Analitikai teigė, kad augimą paskatino prieš vyriausybės subsidijas padidėję gamtai nekenksmingų automobilių pardavimai ir prieš akcizo padidinimą išaugę tabako gaminių pardavimai.
Prognozuojama, kad paskutinį metų ketvirtį Japonijos ekonomikos plėtra sumažės dėl susilpnėjusio eksporto, kuris tebėra stipriai veikiamas jenos.
„Atlyginimų negauname nuo rugpjūčio. Kaip pragyventi? Kaip susimokėti už šildymą? Kas belieka? Tik – streikas“, - DELFI sakė bendrovės „Kelių remonto grupė” (KRG) darbininkas Jonas Aleknavičius. Jam pritarė kiti dirbti atsisakantys bendrovės KRG darbininkai.
"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Prie ko čia centras? Kolegos kiniečiai moka normaliuose gyvenamuose rajonuose panašiai kaip nurodyta. Be to, ofisas ne centre, todėl nėra reikalo ten belstis .
Čia panašiai kaip lyginti Pilies gatvę su Naujininkais.
Nors Kinijos mąstais irgi brangu, pripažįstu.
Pasak „Vilniaus baldų“ generalinio direktoriaus Aido Mackevičiaus, šie metai geriausi „Vilniaus baldų“ istorijoje, o trečiąjį ketvirtį įmonė veikė beveik ant pajėgumų ribos, kas tampa iššūkiu gamybos organizavimui siekiant užtikrinti augančių užsakymų įgyvendinimą ir išlaikyti „Ikea“ reikalaujamą produkcijos kokybę.
Voruta juodųjų serbentų, Voruta vyšnių o tikras vynas turi but tik iš vynuogių, yra kita išeitis ne rašalas o jaunas vynas iš pakelių.
Iš kokio vaisiaus jis bebūtų, jis yra gražiai apipavidalintas skanus gėrimas turintis padorią alkoholio koncentraciją.
Kaip tik toks stovi kambary Mačiau nuolaidų esama Rimi, reiks dar nuspirkt
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment