Parašė Wycka
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ekonomikos naujienos (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTeisingas tas įvertinimas
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąNa, pagal gyvenimo kokybės standartus Norvegijai nėra lygių, o štai gyventi geriau, vis dėlto, Suomijoje.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kuo geriau Norvegijoje nei Suomijoje?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąDidesni atlyginimai (bet ir mokesčiai taip pat).
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąNa, pagal gyvenimo kokybės standartus Norvegijai nėra lygių
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kuo geriau Norvegijoje nei Suomijoje?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąDidesni atlyginimai (bet ir mokesčiai taip pat).
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąMan būtų geriau gyventi Osle negu Helsinkyje, nes Osle klimatas šiltesnis, tuo pačiu mažiau išlaidų šildymui
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąbet ir minusas, kad uzkampis, tai ne anglija kur lietuviu daug, o visi kalba tau gerai suprantama kalba, manau pakliutum i izoliacija jei vienas ten nuvaziuotum
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąKiek teko girdeti Norvegijoje daug hidro elektriniu, naktine elektra sildosi namus. Bet ir NT kainos labai aukstos, vadinasi ir nuoma brangi.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąMan būtų geriau gyventi Osle negu Helsinkyje, nes Osle klimatas šiltesnis, tuo pačiu mažiau išlaidų šildymui
Aš rinkčiausi tik Helsinkį
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai va, reikia žiūrėti viską, plius dar apskritai į darbo rinką, kokios įsidarbinimo galimybės pagal norimą sritį ir pan.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąOslas labai nuobodus miestas, nesijaustum, kad gyveni didmiestyje kaip pvz. Vilniuje.
Aš rinkčiausi tik Helsinkį
Be to, Norvegijos gamta įspūdinga, todėl laisvalaikiu galima keliauti, žvejoti į valias.
Ir aš mieliau gyvenčiau Osle, o ne Helsinkyje. Bet, galiausiai, apsistojau Stokholme.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTaip, Norvegija yra labai brangi šalis, tačiau gaunant norvegišką atlyginimą tai keli tūkstančiai litų į mėnesį už buto nuomą yra visai nepastebima išlaidų dalis.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš rinkčiausi tik Helsinkį
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąIr aš mieliau gyvenčiau Osle, o ne Helsinkyje. Bet, galiausiai, apsistojau Stokholme.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąo kiek istikruju ten uzdirba zmones ir kiek isleidzia ant buto nuomos ir maisto. kiek teko girdeti 7k litu minimali alga.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąDar idomu kiek gerai jie moka anglu kalba. Nes teko girdeti gandu, kad airiai vaziuoja dirbti i Norvegija.
Comment
Comment