Parašė Perfect
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ekonomikos naujienos (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aš tai jau, tiesa pasakius, nebeįsivaizduoju.. Kol kas sulig kiekviena diena vis blogiau tiek globaliai, tiek lokaliai, jokios šviesos tunelio gale.. Baisoka..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
A.Kubilius ir A.Šemeta tarsis su švedais dėl bankų „kranelių atlaisvinimo"
http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=20358277
Comment
-
Neseniai įsitikinau, kad prisidengdamos krize įmonės (ne visos) pasidarys didelį pelną.
Prieš pora mėnesių bandė atleisti iš darbo mano draugą, bet jo atleisti nepavyko, nes jis žinojo savo teises. 15 darbininkų buvo atleisti, o neseniai į darbą priimti 12 už dvigubai mažesnį atlyginimą. Užsakymų nemažėja, paslaugos nepinga.
Comment
-
Parašė lencas Rodyti pranešimąNeseniai įsitikinau, kad prisidengdamos krize įmonės (ne visos) pasidarys didelį pelną.
Prieš pora mėnesių bandė atleisti iš darbo mano draugą, bet jo atleisti nepavyko, nes jis žinojo savo teises. 15 darbininkų buvo atleisti, o neseniai į darbą priimti 12 už dvigubai mažesnį atlyginimą. Užsakymų nemažėja, paslaugos nepinga.
Comment
-
Va dėl tokių atvejų tai blogai, kad pas mus labai silpnos profsąjungos, o apie darbo tarybas arba paprasčiausiai darbuotojų atstovus įmonėse ar kolektyvines sutartis ir panašius dalykus apskritai retas yra girdėjęs. Tad kodėl, gi, įmonėms nepasinaudojus situacija ir "neoptimizavus" kaštų?
Iš kitos pusės - kaltinti tokiais dalykais įmonių taip pat negalima, kol nėra įrodymų. Nepažeiskim nekaltumo prezumpcijos
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąAš tai jau, tiesa pasakius, nebeįsivaizduoju.. Kol kas sulig kiekviena diena vis blogiau tiek globaliai, tiek lokaliai, jokios šviesos tunelio gale.. Baisoka..
Panasu, kad smarkiai blogiau buti neturetu. Per artimiuasia 1-2 ketvircius pasieksim ir pasedesim "dugne", o po to visvien ims rodytis kazkokie sviesos spinduleliai.
Comment
-
Parašė lencas Rodyti pranešimąNeseniai įsitikinau, kad prisidengdamos krize įmonės (ne visos) pasidarys didelį pelną.
Prieš pora mėnesių bandė atleisti iš darbo mano draugą, bet jo atleisti nepavyko, nes jis žinojo savo teises. 15 darbininkų buvo atleisti, o neseniai į darbą priimti 12 už dvigubai mažesnį atlyginimą. Užsakymų nemažėja, paslaugos nepinga.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Ka apie mus galvoja musu bankai
Swedbank sees deep economic slide for Baltic states
http://www.forbes.com/feeds/afx/2009...fx5987162.html
Apibendrinant straipsnyje pateikta info, Swedbank'as 2009-2010 Baltijos salims prognozuoja tokius BVP pokycius:
2009
LT: -4.5%
LV: -10%
EE: -7%
2010
LT: -3%
LV: -2%
EE: +1%
Comment
-
Na, kol kas lenkia ir lenks kritimu, bet čia nelabai smagus pirmavimas, taip kad nereikia čia savęs jau taip nuvertinti. O kadangi mes turim Stabilizatorių, kuris gal tuoj vėls grįš į didžiąją politiką, tai mes galime girtis ir džiaugtis besą stabilesni už estus.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Nu tu duodi.. nieko, pajausi dar, nepergyvenk. jau aš tokių daug mačiau "nieko nejaučiu", po to graudu buvo žiūrėti, kai gyvenimas akis prakrapštė - sugniužę. nebent tu valstybinėje dirbi, ten ne tik kad ne krizė, bet dar ir premijų lietutis lyja gausiai..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąO kaip gi pačiam pasireiškia? Tiesiog įdomu. Žinosiu dėl ko ir kada pradėt pergyvent
P.S. Ne valstybinėje, bet nesiskundžiu.You've got one life! Live it!
Comment
-
Laba diena, 100 proc. negalėčiau garantuot kad ryt apskritai visi atsibusim Kaip ten bebūtų, net ir tokiam atvejui turiu a b c ir d planus bei neblogą išgyvenimo paketą Aš kalbu apie konkrečius dalykus, pvz., pas mane suretėjo barų lankomumas Trečdalis sutaupytųjų nukeliauja "krizei", kiti į kojinę.. Kaip pas jus?
Comment
-
Tai jau čia kaip ir kitą temą reikia kurti pas mane irgi planai yra tik gal jų ne tiek daug. Aš asmeniškai investuoju iš santaupų (visos šeimos - sesės, tėvų ) Kinas neatsimenu kaip atrodo, ta proga kūdintis pradėjau, alaus jau po 10 negeriu, nes neužsiperku dirbu ilgiau, bet iš širdies. Įjungtos smegenys 24 val. atsipalaiduoju tik savaitgalį, ką anksčiau dariau kiekvieną dieną išlaidos iki minimumo užsuktos. Net gimtadienio nedarysiu. Kas ateis su buteliu privalės ir dešros nusipirkt, nes aš tik duonos turiu vaPaskutinis taisė fredis; 2009.02.03, 03:04.You've got one life! Live it!
Comment
Comment