Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ekonomikos naujienos (archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

beje, cia neatskaicius mokesciu, idomu butu paziuret, kiek jos liktu atskaicius juos "i rankas"

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      valdovų rūmus irgi už "visų pinigus" stato, nu ir kas?
      O tas kad stovės valdovų rūmai ir ką?

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
        O tas kad stovės valdovų rūmai ir ką?
        Kam kauniečiui ar raseiniškiui tie valdovų rūmai?

Comment

Tam pačiam kam ir man

Comment

Tam pačiam kam ir man
            tai kam tada stato?

Comment

O, kad Trakuose stovi Trakų pilis tai čia tik trakiečiams tai aktualu?
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

o kam vilnieciui tie valdovu rumai? jei jie stovi 100km arciau tai nereiskia, kad kazkam nuo to geriau

Comment

tai kam tada stato?
                  Man atrodo į šitą klausimą kompetetingai gali atsakyti tik vienas asmuo. Jo ir paklausk.

Comment

Man atrodo į šitą klausimą kompetetingai gali atsakyti tik vienas asmuo. Jo ir paklausk.

Comment

O kam vilniečiui sporto rūmai Nemuno saloje ar koks nors tiltas Kaune per Nemuną ar kokia išasfaltuota gatvė kur nors Šiauliuose ar Tauragėje koks suremontuotas dvaras?
                      Tau neatrodo, kad taip mąstant iki absurdo galima labai greitai prieiti ????
                      Parašas :)

Comment

Beto indėlius pasisavino ne vyriausybė, .....

O tai kas tavo manymu teisėtus žmonių indėlius užšaldė? Neatsimeni ar buvai dar nesąmoningas kai tai buvo daroma? Tavo žiniai tuos indėlius būtent užšaldė LRV, o ne kažkokie mistiniai asmenys kuriuos tu čia norėtum išplakti
                        Čia pasirodo yra didžiojo Lenino idėjų pasekėjų
                        Paskutinis taisė Svecias; 2007.02.08, 17:01.

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
                          buvai dar nesąmoningas
                          Tu teisus. Bet iš pasakojimų tų kas tuo metu buvo sąmoningi susidariau tokį vaizdą. Ir kas teisus šiuo klausimu sunku pasakyti.

Comment

O kam vilniečiui sporto rūmai Nemuno saloje ar koks nors tiltas Kaune per Nemuną ar kokia išasfaltuota gatvė kur nors Šiauliuose ar Tauragėje koks suremontuotas dvaras?
                            Tau neatrodo, kad taip mąstant iki absurdo galima labai greitai prieiti ????
                            Ramiau. Sporto rūmai Nemuno saloje statomi už miesto pinigus (kauniečių), beje, tiltas per Nemuną taip pat.. Kalba ėjo apie tai, kodėl "visų" pinigai skirstomi pagal vyriausybės potvarkius "ne visiem", pvz., indėlių gražinimas (vieni nepatenkinti, kiti patenkinti), valdovų rūmai (vieni nepatenkinti, kiti patenkinti). Buvo pateikti keli pavyzdžiai. Taip buvo ir bus. Nereikia dėl to ginčytis ar pyktis.

Comment

Tu teisus. Bet iš pasakojimų tų kas tuo metu buvo sąmoningi susidariau tokį vaizdą. Ir kas teisus šiuo klausimu sunku pasakyti.
                              Nesuprantu kas čia tau sunku?

Tai koks tada skirtumas ar tu indėlį į banką padėjai prieš 17 metų ar prieš kokius 2 mėnesius? Pagal tave ir "didįjį tautų vadą" Leniną išeina, kad jį galima gražinti arba negražinti, o geriau panaudoti, pvz. investuoti į šalies pramonę, kelti žemės ūkį (pvz. atlikti priverstinę kolektyvizaciją) ar panašiai. Tai taip tu įsivaizduoji? Vakar pinigus padėjai į banką, o šiandien jau nesi tikras, kad koks valdžios vyras geriau žino kur ir kaip juos išleisti?
                              Nesuprantu, negi dar liko tikinčių utopinio socializmo t.y. fašizmo-komunizmo galimybę sėkmingai gyvuoti?

Comment

Ramiau. Sporto rūmai Nemuno saloje statomi už miesto pinigus (kauniečių), beje, tiltas per Nemuną taip pat.. Kalba ėjo apie tai, kodėl "visų" pinigai skirstomi pagal vyriausybės potvarkius "ne visiem", pvz., indėlių gražinimas (vieni nepatenkinti, kiti patenkinti), valdovų rūmai (vieni nepatenkinti, kiti patenkinti). Buvo pateikti keli pavyzdžiai. Taip buvo ir bus. Nereikia dėl to ginčytis ar pyktis.
                                Negi jums atrodo, kad aš neramus

1. Sporto rūmai Nemuno saloje dar nestatomi...
                                2. Pats girdėjau nekartą žiniose ir paieškojus archyvuose būtų nesunku rasti kiek konkrečiai pinigų skyrė LR Susisiekimo ministerija tiltui per Nemuną statyti, bet tai man atrodo normalu, nes prie tokių projektų turi prisidėti ir LRV
                                3. O pinigus skirstyti ir yra viena iš LRV funkcijų. Žmonija dar nieko geresnio nesugalvojo nei šalių vyriausybės, ministerijos, kurios ir užsiima Valstybės pinigų perskirstymu
                                4. Ir tikrai aš dėl to, kad kažkas kitaip mato pasaulį ar kitaip mąsto, nepykstu

Comment

Tai koks tada skirtumas ar tu indėlį į banką padėjai prieš 17 metų ar prieš kokius 2 mėnesius? Pagal tave ir "didįjį tautų vadą" Leniną išeina, kad jį galima gražinti arba negražinti, o geriau panaudoti, pvz. investuoti į šalies pramonę, kelti žemės ūkį (pvz. atlikti priverstinę kolektyvizaciją) ar panašiai. Tai taip tu įsivaizduoji? Vakar pinigus padėjai į banką, o šiandien jau nesi tikras, kad koks valdžios vyras geriau žino kur ir kaip juos išleisti?
                                  Nesuprantu, negi dar liko tikinčių utopinio socializmo t.y. fašizmo-komunizmo galimybę sėkmingai gyvuoti?
                                  Ir kas keisčiausia tavo pasisakyme tai vienas veikėjas apie kurį esu girdėjęs tik tris žodžius darbas, darbas, darbas. Tau jis sapnuojasi?

Comment

Ir kas keisčiausia tavo pasisakyme tai vienas veikėjas apie kurį esu girdėjęs tik tris žodžius darbas, darbas, darbas. Tau jis sapnuojasi?
                                    Taip - košmaruose.

Comment

Taip - košmaruose.
                                      OK

Comment

Negi jums atrodo, kad aš neramus

1. Sporto rūmai Nemuno saloje dar nestatomi...
                                        2. Pats girdėjau nekartą žiniose ir paieškojus archyvuose būtų nesunku rasti kiek konkrečiai pinigų skyrė LR Susisiekimo ministerija tiltui per Nemuną statyti, bet tai man atrodo normalu, nes prie tokių projektų turi prisidėti ir LRV
                                        3. O pinigus skirstyti ir yra viena iš LRV funkcijų. Žmonija dar nieko geresnio nesugalvojo nei šalių vyriausybės, ministerijos, kurios ir užsiima Valstybės pinigų perskirstymu
                                        4. Ir tikrai aš dėl to, kad kažkas kitaip mato pasaulį ar kitaip mąsto, nepykstu
                                        Nu ir valio

Comment

Na tikrai nemanau kad deep'as propaguoja fašizmą-komunizmą, gal greičiau jis yra laukinio liberalizmo, teigiančio, kad pinigas turi daryt didesnį pinigą, gerbėjas. Tačiau socialinis teisingumas teisinėje valstybėje turi būti a priori, taigi indėlių grąžinimas tiems žmonėms, kurie buvo investavę savo santaupas, nesvarbu kokiais metais ir kokioj santvarkoj, yra privalomas!
                                          www.scriptorium.ie

Comment

Working...
                                          X