Parašė Edvard
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užsienio kalbos Lietuvoje
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
J.Lužkovas: rusų kalba Latvijoje turi būti valstybinė
http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=35835825
Panašu, kad reikia imtis griežtesnių priemonių prieš rusų kalbos ir "kultūros" skvarbą Lietuvoje.
Manau, kad visiškai pašalinus rusų kalbą iš vidurinių mokyklų programų (paliekant ją tik rusų mokyklose) po kokių 20 metų rusų kalba visiškai prarastų savo pozicijas. O ir šnekamoji lietuvių kalba apsivalytų nuo slaviško brudo.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąJ.Lužkovas: rusų kalba Latvijoje turi būti valstybinė
http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=35835825
Panašu, kad reikia imtis griežtesnių priemonių prieš rusų kalbos ir "kultūros" skvarbą Lietuvoje.
Manau, kad visiškai pašalinus rusų kalbą iš vidurinių mokyklų programų (paliekant ją tik rusų mokyklose) po kokių 20 metų rusų kalba visiškai prarastų savo pozicijas. O ir šnekamoji lietuvių kalba apsivalytų nuo slaviško brudo.
O šiaip demokratiškoje valstybėje negalima uždrausti mokytis kalbų, juolab, jei jos reikalingos.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAš ir nesakau, kad reikia drausti. Kas norėtų, galėtų mokytis rusų kalbos privačiai, kaip kokių estų, norvegų, ar mumbo-jumbo.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kokios tada liktų mokyklose? Tik anglų? Nors esmės tai nekeičia, jei kam reikės kalbos, tai ir mokysis, nepriklausomai, ar bus mokyklos programoje, ar ne. Rinktis galima, aš pvz. pasirinkau antrą kalbą prancūzų, kai kas pasirinko vokiečių. Dauguma aišku rusų, bet nematau tame problemų kažkokių.
Tiesa sakant nelabai suprantu to anglų kalbos brukimo Kontinentinėj Europoj su anglų kalba toli nenuvažiuosi.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąProblema ta, kad "dauguma renkasi rusų".
Tiesa sakant nelabai suprantu to anglų kalbos brukimo Kontinentinėj Europoj su anglų kalba toli nenuvažiuosi.
O jeigu nori toje šalyje gyventi ilgą laiką, šiaip ar taip reiks išmokti jos kalbą.
Comment
-
Pasijus yra toks noras pašalinti rusu kalba aš suprantu čia labai gilei sedi tokia neapykanta, bet aš manau kad greitai to padaryti nepavyks. Kiek aš žinau nemažai vaiku mokyklose 2 užsienio kalba pasirenka rusų."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąDauguma kalba, tačiau formaliai neprivalo."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąPasijus yra toks noras pašalinti rusu kalba aš suprantu čia labai gilei sedi tokia neapykanta, bet aš manau kad greitai to padaryti nepavyks. Kiek aš žinau nemažai vaiku mokyklose 2 užsienio kalba pasirenka rusų.
Traukinys jau nuvažiavo, rusiškai jau nesusišnekėsi Lietuvoje su žmonėmis iki 30 metų. Nebent jie yra rusų kilmės.
Aš už tai, kad vietoj rusų daugiau būtų lenkų ir latvių kalbos mokyklose.
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąAš dabar būsiu šeštokas, pasirinkau vokiečių kaip ir dar 3 vaikai, o visi rusų
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSiaubas. Ir tai Kaune? Įdomu, o kam jiems reikalinga rusų kalba? Žiūrėti Putino propagandą per rusų TV? Juk nemanau kad kažkas iš jų važiuos mokytis ar dirbti į Rusiją.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSiaubas. Ir tai Kaune? Įdomu, o kam jiems reikalinga rusų kalba? Žiūrėti Putino propagandą per rusų TV? Juk nemanau kad kažkas iš jų važiuos mokytis ar dirbti į Rusiją.
O mokyklose tikrai galėtų daugiau kitų Europos tautų kalbų mokyti, ne vien anglų. Kalbų mokėjimas yra gėris.Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNebūtina važiuoti, bet pasižiurėjus į darbo skelbimus, rusų kalba yra antra po anglų prie reikalavimų. O kokia nauda iš latvių kalbos? Jau geriau tada kokią kinų įvesti mokyklose.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSiaubas. Ir tai Kaune? Įdomu, o kam jiems reikalinga rusų kalba? Žiūrėti Putino propagandą per rusų TV? Juk nemanau kad kažkas iš jų važiuos mokytis ar dirbti į Rusiją.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment