Parašė L33T
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvykiai Gruzijoje, P.Osetijoje, Abchazijoje
Collapse
X
-
čia man vienam atrodo, kad prasidės ir antras karas?
va ci tai ziauru butu. paziurejau nete ka ukraina turi, juk salis nemaza,. na galima nuspet tokio konflikto mastus atsizvelgiant i ginkluote :
Altogether, when established, the Armed Forces of Ukraine included more than 350 ships, 1500 combat aircraft, and 1272 strategic nuclear war-heads of intercontinental ballistic missiles.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąčia man vienam atrodo, kad prasidės ir antras karas?
va ci tai ziauru butu. paziurejau nete ka ukraina turi, juk salis nemaza,. na galima nuspet tokio konflikto mastus atsizvelgiant i ginkluote :
Altogether, when established, the Armed Forces of Ukraine included more than 350 ships, 1500 combat aircraft, and 1272 strategic nuclear war-heads of intercontinental ballistic missiles.
Wikipedijoj kitaip rašo
Ukraine has signed the Nuclear Non-Proliferation Treaty. Ukraine inherited about 5,000 nuclear weapons when it became independent from the USSR in 1991, making its nuclear arsenal the third-largest in the world.By 1996, Ukraine had voluntarily disposed of all nuclear weapons within its territory, transferring them to Russia.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Bet Ukraina nėra oficialiuose sarašuose, kuriame surašytos valstybės turinčios branduolinį ginklą...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąAš:
oficialiai Rusija negalėjo įžengti į Gruzijos teritoriją, o į P. Osetiją įvesti daugiau negu 1500 karių.
Nors Gruzija savo veiksmuose viską darė legaliai (gynėsi nuo pradėjusių smarkiai atakuoti osetinų), bet Rusijai tai buvo nė motais.
Mane tikrai labai džiugina tokia Ukrainos pozicija. Ukraina rodo, kad, nepaisant net šantažo, tokia šalis, kaip Rusija, jai - ne partneris. Analogija, tik priešinga, Rusijos oponentams.
Manau, kad, nors absurdiškai skamba, bet Ukraina pradėjo provokuoti Rusiją.
Beje, ar aš klystu, ar Ukrainos karių skaičius yra panašus į Rusijos karių skaičių?
Tačiau taip, Rusija gali nusipirkt dezodorantą, užmušantį prakaito kvapą, nes, jei puls Ukrainą, prakaituoti jai teks į valias.
Bet ar tokią savivalę, jau niekuo nemotyvuotą, ramiai stebėtų ir likęs pasaulis. Jei ne JAV, tai Europa turėtų pajusti kur kas realesnę grėsmę. Ir būtų kur kas logiškiau kovoti (ir laimėti) išvien su pakankamai reikšminga Ukrainos jėga, nė vėliau tai daryti galbūt jau ir prieš ją. Žinoma, pirmiausiai turėtų sekti kur kas griežtesnė diplomatinė pozicija, bet, jei ji nepadėtų, tai jau labai panašėtų į rimto karinio konflikto užuomazgas (neapsiverčia liežuvis sakyti III PK).Paskutinis taisė Aš; 2008.08.12, 01:02.
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąWikipedijoj kitaip rašoKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąUkrainos ir Gruzijos svoriai keičia aplinkybes ir smarkiai. Be to, Rusija, laikykime, kad nesvarbu, teisingai ar neteisingai, bet motyvavo savo veiksmus gruzinų agresija. Ji to Ukrainos atveju padaryti negalės.
Mane tikrai labai džiugina tokia Ukrainos pozicija. Ukraina rodo, kad, nepaisant net šantažo, tokia šalis, kaip Rusija, jai - ne partneris. Analogija, tik priešinga, Rusijos oponentams.
Karių skaičius dar ne viskas, svarbu ir strategijos galimybės, plotu didesnė šalis, mano manymu, visada turi daugiau galimybių. Technikos asortimentas. Taip pat svarbu tai, kad Ukrainos visuomenė yra gan susiskaldžiusi, jai gali trukdyti vidinė nesantarvė (kodėl aš nuolat kartoju, kad mūsų nesugebėjimas solidarizuotis, bet noras vis patraukt per dantį kitą pusę yra prabanga).
Tačiau taip, Rusija gali nusipirkt dezodorantą, užmušantį prakaito kvapą, nes, jei puls Ukrainą, prakaituoti jai teks į valias.
Bet ar tokią savivalę, jau niekuo nemotyvuotą, ramiai stebėtų ir likęs pasaulis. Jei ne JAV, tai Europa turėtų pajusti kur kas realesnę grėsmę. Ir būtų kur kas logiškiau kovoti (ir laimėti) išvien su pakankamai reikšminga Ukrainos jėga, nė vėliau tai daryti galbūt jau ir prieš ją. Žinoma, pirmiausiai turėtų sekti kur kas griežtesnė diplomatinė pozicija, bet, jei ji nepadėtų, tai jau labai panašėtų į rimto karinio konflikto užuomazgas (neapsiverčia liežuvis sakyti III PK).KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąatsimeni kokia panika kilo kai rusai dujas prisuke buvo? Ukrainoj visas gyvenimas stojo. va cia ruseliai turi dideliu koziriu.
Ir tai, mano manymu, jei įgyvendintų, būtų pats geriausias ir skaudžiausias Rusijai atsakas, nereikėtų nė karinio.Paskutinis taisė Aš; 2008.08.12, 01:08.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąL33T:
panašu, kad jei prie karo prisidės Ukraina, tai Lenkija su Lietuva nelauks. O kad Ukraina prisidės, tai labai panašu iš aukštesnio komentaro
Aš:
oficialiai Rusija negalėjo įžengti į Gruzijos teritoriją, o į P. Osetiją įvesti daugiau negu 1500 karių.
Nors Gruzija savo veiksmuose viską darė legaliai (gynėsi nuo pradėjusių smarkiai atakuoti osetinų), bet Rusijai tai buvo nė motais.
Manau, kad, nors absurdiškai skamba, bet Ukraina pradėjo provokuoti Rusiją.
Beje, ar aš klystu, ar Ukrainos karių skaičius yra panašus į Rusijos karių skaičių?Paskutinis taisė John; 2008.08.12, 01:11.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąUkraina su savo karinei prievolei tinkama populiacija ir kariniais resursais (simtai pakankamai siuolaikisku rusisku naikintuvu ir dar daugiau tanku savo galimybemis, ko gero, nenusileidzianciu Rusijos turimiems) butu kur kas didesnis kasnis Rusijai. Aisku, kiekybiskai Ukrainos pajegumai, ko gero, sudaro maziau, nei 1/2 Rusijos pajegumu, bet kokybiskai jie turetu buti gana panasus (be abejo, neskaiciuojant branduolinio ginklo). Rusijai tai butu smarkiai per didelis kasnis, kad Rusija galetu pasielgti taip, kaip pasielge Gruzijos atveju. Nors Rusija gali veikti kitaip t.y. bandyti kirsinti Rytu Ukrainos rusus su Vakaru Ukraina ar pan., ka is esmes jau bande daryti "oranzines revoliucijos" metu.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąpirma sankcija turetu but ziemos olimpiniu zaidyniu atsaukimas. Nes visa rusu vykdoma politika yra 180 laipsniu kampu nusisukus nuo olimpines idejos
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąUkraina su savo karinei prievolei tinkama populiacija ir kariniais resursais (simtai pakankamai siuolaikisku rusisku naikintuvu ir dar daugiau tanku savo galimybemis, ko gero, nenusileidzianciu Rusijos turimiems) butu kur kas didesnis kasnis Rusijai. Aisku, kiekybiskai Ukrainos pajegumai, ko gero, sudaro maziau, nei 1/2 Rusijos pajegumu, bet kokybiskai jie turetu buti gana panasus (be abejo, neskaiciuojant branduolinio ginklo). Rusijai tai butu smarkiai per didelis kasnis, kad Rusija galetu pasielgti taip, kaip pasielge Gruzijos atveju. Nors Rusija gali veikti kitaip t.y. bandyti kirsinti Rytu Ukrainos rusus su Vakaru Ukraina ar pan., ka is esmes jau bande daryti "oranzines revoliucijos" metu.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąO dabar man kyla klausimas, koks procentas lietuviu emigruotu? jauciu atmetus senukus, kurie negali jau, tai turbut 95% paliktu viska ir pabegtu. Na bent tokia nuomone susidaro matant visa tustybe siomis dienomis, asmenines naudos siekima ir varyma ant savo artimo. duok dieve ,kad as buciau neteisus
Žmonės masiškai duoda kraujo, eina į gamyklas kepti duonos, tad šiai dienai situacija nėra labai prasta, nors neaišku, kada ji pasikeis.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO dar ir žaidynės vyktų ironiškoje vietoje.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAš jau kartosiuos, bet Europa turi ruošt energetinės nepriklausomybės strategiją nedelsiant.
Ir tai, mano manymu, jei įgyvendintų, būtų pats geriausias ir skaudžiausias Rusijai atsakas, nereikėtų nė karinio.
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąhm...gamyklose kepa duona? kepyklos subombarduotos turbut
Nemanau, kad duonos kepyklos buvo strateginiai rusų taikiniai.
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa taip...lyg šimtakilometrinius vamzdžius per naktį galima nutiesti, kaip ir surasti atsarginį naftos/dujų klodą (juk ir taip šių išteklių trūksta pasaulyje, visi pešasi, kas gali prieiti pirminiu, ar antriniu ar tretiniu keliu prie jų.
Beje, atsisakys ES Rusiškos naftos, ją su mielu noru "prigalaus" nepasotinama Kinija).Paskutinis taisė Aš; 2008.08.12, 01:25.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa taip...lyg šimtakilometrinius vamzdžius per naktį galima nutiesti, kaip ir surasti atsarginį naftos/dujų klodą (juk ir taip šių išteklių trūksta pasaulyje, visi pešasi, kas gali prieiti pirminiu, ar antriniu ar tretiniu keliu prie jų. Beje, atsisakys ES Rusiškos naftos, ją su mielu noru "prigalaus" nepasotinama Kinija).KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAr tu tuo tikras?
Nemanau, kad duonos kepyklos buvo strateginiai rusų taikiniai.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment