Geriau jau liktų, nes priešingu atveju Vakarai Gruziją praras, o to labai nesinorėtų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvykiai Gruzijoje, P.Osetijoje, Abchazijoje
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąVertinant tai, kad jis pirmas pradėjo konfliktą su Rusija, tai tikrai abejoju ar liks. Bet kito tinkamesnio vakarams varianto už jį aš nematau (nebent per mažai žinau apie kitus kandidatus).I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGal ne taip pasakiau... Kiek pamenu, jis pirmasis pradėjo pernykščius įvykius.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Pirma nustatyti neimanoma. Rusija sako gruzinai pirmi, gruzinai sako osetinai pirmi. Bet kur tas atskaitos taskas, kur tas pirmas suvis, jei sauna nuolat? Saakasvili pridare klaidu, nezinau ar atsilaikys savo poste, opozicija spaudzia vis aktyviau.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Negaliu susilaikyti nepacitaves siandien perskaitytos rusiško interneto gazeta.ru žinutės (gale pats išverčiau):
Премьером Южной Осетии, возможно, станет Николай Кошман
Завтра в Цхинвали пройдет очередное заседание парламента Южной Осетии, на котором, по некоторым сведениям, будет внесена кандидатура нового премьер-министра Южной Осетии, сообщает газета Iron Times.
Источники в российском правительстве подтвердили эту информацию и сообщили, что в Москве на должность премьера рассматривалась кандидатура опытного строителя – президента Ассоциации строителей России Николая Кошмана.
O čia mano vertimas:
Pietų Osetijos premjeru galbūt taps Nikolajus Košmanas
paskutinis sakinys skamba taip:
Šaltiniai Rusijos vyriausybėje patvirtino šią informaciją ir pranešė, kad Maskvoje (sic!) į premjero postą (Pietų Osetijos žinoma) buvo nagrinėta patyrusio statybininko - Rusijos statybininkų asociacijos prezidento - Nikolajaus Košmano kandidatūra.
Taip tiesmukai prisipažinti, kad Maskvoje parenkamos nepriklausomos valstybės premjerų kandidatūros ... )))
Comment
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąNegaliu susilaikyti nepacitaves siandien perskaitytos rusiško interneto gazeta.ru žinutės (gale pats išverčiau):
Премьером Южной Осетии, возможно, станет Николай Кошман
Завтра в Цхинвали пройдет очередное заседание парламента Южной Осетии, на котором, по некоторым сведениям, будет внесена кандидатура нового премьер-министра Южной Осетии, сообщает газета Iron Times.
Источники в российском правительстве подтвердили эту информацию и сообщили, что в Москве на должность премьера рассматривалась кандидатура опытного строителя – президента Ассоциации строителей России Николая Кошмана.
O čia mano vertimas:
Pietų Osetijos premjeru galbūt taps Nikolajus Košmanas
paskutinis sakinys skamba taip:
Šaltiniai Rusijos vyriausybėje patvirtino šią informaciją ir pranešė, kad Maskvoje (sic!) į premjero postą (Pietų Osetijos žinoma) buvo nagrinėta patyrusio statybininko - Rusijos statybininkų asociacijos prezidento - Nikolajaus Košmano kandidatūra.
Taip tiesmukai prisipažinti, kad Maskvoje parenkamos nepriklausomos valstybės premjerų kandidatūros ... )))
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąMaziau JAV propagandos klausyk.
Paskutinius kelis metus, ko gero, daugiau skaitau Xinhua ir People's Daily bei Bangkok Post, nei CNN ar BBC.
Beje, mano paties didžam nustebimui, Kinijos žniasklaida kur kas pozityviau ir netgi konstruktyviau raportuoja tarptautinius ir su Vakarų valstybėmis susijusius įvykius, nei Rusijos žiniasklaida.
Kad įsitikintum, kokią dieną ar dvi pažiūrėk CCTV-9 ir Russia Today (t.y. užsieniui skirtas angliškas programas). Pirmuoju atveju dažniausiai matysime, kaip koks nors Kinijos premjeras ar ministras maloniai ir konstruktyviai bendravo su kokiu nors JAV, Afrikos ar Vokietijos "high representative" verslo ir kultūrinio bendradarbiavimo srityse ir kaip viskas visiems buvo gera ir gražu.
RT atveju matysime, kaip kokia nors Gruzija eilinį kartą padarė ką nors blogo Rusijai ar šiaip, kur kas nors padarė ar pasakė kažką blogo apie Rusiją ar kad kokiose nors JAV ar Pribaltikoje atsitiko kas nors blogo ar įvyko koks nors diskredituojantis incidentas.
Vakarų žiniasklaida (kaip ir visos kitos) išties turi savo "propagandą" ir kryptį. Visgi Rusijos žiniasklaidos propaganda tokia primityvi ir nesofistiška, kad kartais net juokas ima bežiūrint, lyg būtų sukurta kokio antroko
Taigi, apie propagandą prašau man neaiškinti, nes čia įžvalgos ir patirties turiu nemažai.Paskutinis taisė John; 2010.01.16, 21:03.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Vakarų žiniasklaida (kaip ir visos kitos) išties turi savo "propagandą" ir kryptį. Visgi Rusijos žiniasklaidos propaganda tokia primityvi ir nesofistiška, kad kartais net juokas ima bežiūrint, lyg būtų sukurta kokio antroko
Comment
-
RussiaToday isviso juokingas kanalas, man idomu koks ten save gerbiantis zurnalistas gali eiti dirbti... Tarkim kad ir si naujiena Ukraine’s opposition fears 400 Georgians come to disrupt elections :-]Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąRussiaToday isviso juokingas kanalas, ...
Ir dar vienas geras
Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Įdomi nuoroda į seną A.Litvinenko's straipsnį, kurią radau R.Janutienės straipsnyje. Jei tai tiesa, tai turėtų paaiškinti A.Litvinenkos nužudymą.
http://www.informationliberation.com/?id=18244Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąRussiaToday isviso juokingas kanalas, man idomu koks ten save gerbiantis zurnalistas gali eiti dirbti...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan tai jis panašus į kokios Šiaurės Korėjos propagandą... Neverta dėmesio, nebent dėl juoko.
Comment
Comment