Parašė Eidvis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2008
Collapse
X
-
Parašė Orto Panti Rodyti pranešimąArba Valinskas perdaug gerai vertina savo draugus, arba jis užsimanė pasišaipyt iš Lietuvos. Kai pamačiau sąrašą vos nenukritau nuo kedės.
"Neįsivaizduoju A.Baukutės diskutuojančios apie mokesčių reformą, A.Nedzinsko - bandančio paaiškinti, kas geriau: šauktinių ar profesionalų kariuomenė, ar I.Valinskienės svarstančios, koks turėtų būti centrinės valdžios fiskalinis deficitas ir kokie yra būdai jam sumažinti."
Apžvalgininkas Artūras Račas
Comment
-
/\ būtų protingas žingsnis išrinktiems šoumenams perleisti savo mandatus kitiems, daugiau tinkamiems kandidatams... bet ar taip įmanoma?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimą/\ būtų protingas žingsnis išrinktiems šoumenams perleisti savo mandatus kitiems, daugiau tinkamiems kandidatams... bet ar taip įmanoma?
Comment
-
G.Kirkilas: mane rinkėjai ne nureitingavo, o pakėlė aukštyn
http://www.delfi.lt/news/elections20...hp?id=18900821
...o kainos irgi sumazejo... panasu, kad Kirkilas jau su angelais kalbasi
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąNa Kirkilas iš esmės teisus. Nesvarbu, kad jis buvo įrašytas pirmu numeriu, tai jokios įtakos galiniam reitingui nedavė. Kaip žmonės sureitingavo, tokia ir galutinė rikiuotė.
Zinoma, as toki Kirkilo "argumenta" supratau... taciau tai, is esmes, yra demagogija. Net jeigu jis butu atsidures priespaskutineje Socdemu saraso vietoje, vadovaudamasis tokia logika, galetu sakyti, kad rinkejai ji "pakele" i virsu per viena vieta. Visgi visi suprantame, kad tai yra nesamone, nes nukritimas ir pakeimas siuo atveju reiskia kilima ar kritima nuo pacios partijos sarase skirtos vietos.
Mano supratimu, Kirkilas su tokiomis savo kalbomis sparciai zengia politines mirties link.Paskutinis taisė John; 2008.10.16, 13:49.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąNa Kirkilas iš esmės teisus. Nesvarbu, kad jis buvo įrašytas pirmu numeriu, tai jokios įtakos galiniam reitingui nedavė. Kaip žmonės sureitingavo, tokia ir galutinė rikiuotė.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąAr jie į reitingavimą neskaičiuoti išvis, ar paskaičiuoti, kaip atidavę pirmumo balsus pirmiems penkiems pagal sąrašą.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąĮdomu kaip vertinami balsai tų, kurie nesivargino ir reitingų apskritai nerašė. Ar jie į reitingavimą neskaičiuoti išvis, ar paskaičiuoti, kaip atidavę pirmumo balsus pirmiems penkiems pagal sąrašą.
Taigi į vieną iš 5 grafų įrašydami Kirkilo numerį, žmonės jį vis tik kėlė, o ne leido žemyn. Tiesa, buvo dar du populiaresni už jį.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBe abejo. Tam ir yra partijos sarasas. Nesivargine reitinguoti, tiesiog pasirenka "pagal nutylejima" t.y. pagal partijos sarase pateiktas kandidatu vietas.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąDuok nuorodą savo "be abejo"
Taip išeina, kad Zuokienė gavo 5 kart daugiau balsų nei Zuokas.
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąAtvaizdas
pats nebalsavau, neturiu teises..
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=18913492
Comment
-
Aš to reitingavimo nesuprantu. Primeskite:
iš vkr svetainės paėmus pvz visų konservatorių balsus, yra iš viso gauta:
243440
balsų.
Susumavus visus reitingo balus, visiems konservatoriams, gauname:
599392 reitingo balus. Padalijame reitingo balus iš balsų skaičiaus, ir gauname po 2.46 (pas TPP - 1.98, socdemus: 2.54) reitingo balus iš vieno balso.
Tada man iš karto klausimai:
1) kaip aš suprantu, tai visų penkių langelių svoris rinkimų biliete yra vienodas?
2) Jei aš teisingai suprantu, tai vienas langelis duoda vieną reitingo balą, ir jei taip, tai tokiu atveju gautųsi, kad daugiau negu 50 proc rinkėjų neparašė reitingo balų, arba kitaip sakant - į daugiau negu 50 proc konservatorių rinkėjų bilietų nebuvo įrašyti kandidatai?
Jei tai yra būtent taip, tai gautųsi, kad pradinis partijos sąrašas neturėjo įtakos (išskyrus tai, kad ilgai tingėdamas galvoti, žmogus paprasčiausiai įrašytų pirmą partijos nr)?
Jei aš kažkur klystu, tai labai norėčiau pamatyti oficialias reitingavimo taisykles, ir kaip skaičiuojami šie reitingo taškai
Comment
-
Tam delfio straipsnyje rasoma, kad anksciau lemdavo ir partiju sarasai, o dabar lemia tik rinkeju reitingavimas. Tai reiskia, kad jei neirasai nieko tai automatiskai neuzrasomi balsai pirmiems penkiems pagal sarasa.
Jeigu taip butu tai nelabai imanoma butu, kad Kirkilas nukristu i trecia vieta. Juk reitinguoja tarkim tik 20% rinkeju, tai automastiskai Kirkilas gautu pirma vieta is likusiu 80%, kurie nieko neirase taip palikdami partijos reitingavima.
Comment
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment