Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2008
Collapse
X
-
Parašė somis Rodyti pranešimąDariau:
apšviesk apie tuos "konservatorių kliedesius pastarąjį pusmetį"
Comment
-
Galim dar pridėti šitą : http://lt.wikipedia.org/wiki/Antanas_Matulas .Post in English - fight censorship!
Comment
-
jei dėl tų dalykų, tai jie puikiai atstovauja savo programą ir savo pažiūras.
Pavyzdžiui, už abortų draudimą tikrai balsuos stiprios šeimos, kurios žino, ką reiškia turėti gerus vaikus, juos užauginti.
Tikrai balsuos moterys, nukentėjusios nuo poabortinių sindromų (ypač psichologinių problemų tada turi daugelis)
tikrai balsuos daugelis katalikų (nes kunigai, nors ir nemini partijos, už kurią reikia balsuoti, bet skatina būti pilietiškais, o po to žmonės pasidomėję nieko kito dažniausiai neranda, išskyrus kokius krikdemus, jaunalietuvius ar konservatorius)
Taip pat balsuos daugelis vyresnio amžiaus moteriškių, o ypač - iš Kauno.
Taip pat balsuos tie, kurie nusivylė socialdemokratais (turbūt nereik priminti tokių bajarių kaip LEO įsteigimas be konkurso, ir absoliučiai jokių veiksmų nesiėmimo prieš infliacijos didėjimą?)
Už darbo partiją žmonės nebalsuos dėl to, kad matė, kiek per šią kadenciją iš darbo partijos išėjo į kitas partijas, ypač - socialdemokratus.
Žodžiu - konservatoriai faini tuo, kad jie yra pastoviausi iš didžiausių partijų. Ir per pastarasias dvi kadencijas tikrai sau pasikrovė lobį.
Man gaila tik dėl to, kad dauguma žmonių nežinos, už kuriuos tiksliai partijos narius balsuoti.
Tiesa - kaip aš suprantu, tai konservatoriai atmetė tą projektą tik dėl diskriminacijos dėl "lytinės orientacijos", kitos diskriminacijos jiem netrukdė. Tik seime yra taip, kad jei nori balsuoti už projektą - negali balsuoti už jo atskiras dalis
index:
na, taip, draudimas reklamuoti alkoholį per TV buvo liuks dalykas. Gaila tik, kad iš karto nei vienas seimo narys nepagalvojo apie logotipų rodymą
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąTuriu omenyje Šeimos koncepciją, pritarimą abortų draudimui, norą leisti diskriminuoti dėl negalios, amžiaus, lytinės orientacijos... Galima ir daugiau perliukų rasti...
Bet už konservatorius matyt nebalsuosiu. Toks įspūdis man susidaręs, kad jie valdžios prisibijo. Na, ir Kubilius per daug kietakaktis.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTau tai kliedesiai, man - bene geriausia, ką šis Seimas bandė nuveikti.
Bet už konservatorius matyt nebalsuosiu. Toks įspūdis man susidaręs, kad jie valdžios prisibijo. Na, ir Kubilius per daug kietakaktis.
Balsuokit už liberalus.Post in English - fight censorship!
Comment
-
"Nebalsuosiu" - 9 balsai
Maxas - Vilnius
Reptilias - Klaipeda
Boružėlė - Kaunas
fredis - Kaunas
kaunaz - Kaunas
liutass - Kaunas
Smauglys - Kaunas
Vilius - Kaunas
Kasparovic - ?
Hmm...You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTu manai, kad valdžia turėtų kištis į privačius žmonių santykius motyvuodama abejotina "morale". Ar tik ne konservatoriai buvo ir už "mokęsčius viengungiams"?
Balsuokit už liberalus.
Apie mokesčius viengungiams girdėt neteko ir abejoju ar kas nors rimtai galėjo būti už juos. O štai socialinė parama šeimoms jau nėra "privatus santykis".
Beje, už kuriuos liberalus? Per savivaldybių tarybų rinkimus balsavau už LLS, o tie paėmė ir su paksiniais susidėjo.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Įdomu (man)... LICS balsai forume:
aesde - Vilnius
arsiakas - Ireland
astralindy - Vilnius/Kaunas
Cholerikas - Vilnius/UK
Irmux - Vilnius
Lettered - Vilnius
Meie r - Vienna
Petrozilijus Cvakelmanas- ?
rat - Vilnius
Rolandas. - Vilnius/Varėna
Vaidas - Vilnius/Leeds
vtomux - Vilnius
adebisi -?You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Blitz, nekelk dar vieno Vilnius-Kaunas konflikto
Beje kai kurie iš tavo paminėtų žmonių yra nepilnamečiai, (pvz. Vilius) tad nieko nuostabaus, kad jie nebalsuos. Aš, kaip nepilnametis šioje apklausoje nebalsavau ir manau taip visi nepilnamečiai turėjo daryti. Nebent jie ir ateityje neketina balsuoti
Comment
-
Parašė astralindy Rodyti pranešimąNematau čia jokio konflikto kėlimo.
Man taip pat gaila, kad kauniečiai, dažniausiai apsistojantys ties konservatoriais ir neatiduodantys perdaug balsų populistinėms partijoms, dabar žada neiti balsuoti.
Comment
-
Sorry, kad kišu savo trigrašį, bet šių diskusijų prasmė yra "kažkur anapus". Tai tas pats kas diskutuoti kuri religija yra geriausia arba kuri spalva yra gražiausia. Būtų logiškiau diskutuoti "verta balsuoti neverta", belieka tik kablelį įterpti.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
A.Liubinskas sieks kauniečių palankumo
Kauno diena.
Absurdas...Vienas geras komentaras po straipsniu. 100% sutinku. Beje, ponas Liubinskas atsimenu, kai buvo "pavaręs" ant Kauno pora kartų, ypač dėl D&G stadiono. Tad, ar verta kauniečiui jam atiduoti balsą?
jau tikrai gana
2008 08 11 10:50
Jis ne kaunietis, o is Kybartu. Ka jis nutuokia apie Pramones rajona ar Kauna
apskritai? Lai kandidatuojasi savo gimtinese - Kybartuose ir Vilniuje. Jau
gana visokiu pediatriciu is Pasvalio, ekonomistu is Vilniaus, vadybininkiu is
Taurages ir visu kitu perejunu, kurie neva Kauno rinkejus sugeba atstovauti
parlamente.
Comment
-
Žiūriu yra čia balsuosiančiųjų už Valinską.Nejaugi taip greit visi pamiršo kaip jis "Taip ir Ne" transliuodavo iš Daktarų buveinės ?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąŽiūriu yra čia balsuosiančiųjų už Valinską.Nejaugi taip greit visi pamiršo kaip jis "Taip ir Ne" transliuodavo iš Daktarų buveinės ?
Comment
Comment