Parašė The Answer
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2008
Collapse
X
-
Parašė somis Rodyti pranešimąkonservatoriai pirmi..
dts:
taip, dabar jau veikia. bet tai vistiek stringa kartais.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąhmmm tivoli, kodėl ne uždarymui???
Parašė rat Rodyti pranešimąAš į PM savo sąskaitą parašysiu, kad man už elektrą visa šeima-giminė pinigėlius permestumėt,
kai nebus AE ir bus n tūkstančių visaginiečių bedarbių
Comment
-
Parašė L33T Rodyti pranešimąTvarkos bijai ?
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąskirtumas permatomas
Comment
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąPanasu, kad siam seime klounu turesim tiek pat, jei ne daugiau. Ramonas, Grazulis, Pabedinskas vel pirmauja. Bus rimta konkurencija Valinskui... zmones turbut rimtai ant bajerio balsuoja.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąKažkaip Valinsko nelabai mėgstu dėl tų jo visų show, bet uždėjau jam didelį pliusą pamatęs pro LNK kaip jis tiesioginio eterio metu padėjo į vietą "žurnalistę" Grinevičiūtę.
Tiesa, kiek daug populistų atstovų šiemet nusimato...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąKažkaip Valinsko nelabai mėgstu dėl tų jo visų show, bet uždėjau jam didelį pliusą pamatęs pro LNK kaip jis tiesioginio eterio metu padėjo į vietą "žurnalistę" Grinevičiūtę.
Comment
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąNa bet ar daug dar partiju kur idejinis vadas i kandidatu sarasa dar ir savo zmona (siuo atveju Valinskiene) irasytu? Brazauskas ir tas savo Kristinos i seima netempe.
O dėl Valinskų - šaunu, kad vyras su žmona sutampa net ideologiškai.
dėl balsų - kol kas aišku, kad daugiausiai ateina duomenys iš mažų miestelių ir rajonų. Kažkodėl aš manau, kad miestų apylinkės rezultatus pradės kreipti kita linkme (prisiminkime savivaldybių rinkimus)
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąMiestuose dominuos Tėvynės sąjunga ir Tautos prisikėlimas, aš net beveik esu garantuotas.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąMiestuose dominuos Tėvynės sąjunga ir Tautos prisikėlimas, aš net beveik esu garantuotas.
Comment
Comment