Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai 2008
Collapse
X
-
Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąMano akyse Liberalų sąjūdis žlugo po to, kai Vilniuje susidėjo su paksiniais.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąMano akyse Liberalų sąjūdis žlugo po to, kai Vilniuje susidėjo su paksiniais.
Parašė Wycka Rodyti pranešimąBingo!!! Ir aš taip manau. Kažkada buvau liberalas, dar iki paxiaus ruošiausi už juos balsuoti, bet po to sekė populizmo lavinos. Paskutinė tikrojo liberalizmo citadelė dar buvo LRLS, bet po jų ir paxininkų sandėrio žlugo paskutinės viltys. Kągi, yra ir kitų dešiniųjų mažiau populistinių partijų.Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąNa ir per kurią gi vietą Liberalų sąjūdis populistai?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąGal tuomet, tamsta, galėtumėte įvardinti mažiau nuodėmių turinčią partiją?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąPats balsuosiu už Tėvynės sąjungą. Nežinau, ar jie turi nuodėmių mažiau, bet truputį rimtesni už "garbėsžodininkus" atrodo.
Comment
-
kad ir uz ka balsuosi, vistiek apie 75 procentai veidu,bus jau iki skausmo igryse. daugiausia balsu gaus socdemai ir koncervatotiai. ju virsunese gerai opazistami veidai. Liberalai ir kitos smulkesnes partijos savo sarasu virsunese turi tuos pacius lyderius. Realiai isrinksime tuos pacius zmones ir tik maza dalis bus nauju veidu. Labai maza dalis.man priimtinesnis butu balsavimas uz asmenybe, o ne uz partija. nematau uz kuria partija noreciau balsot, todel manau mano sprendimas eit ar neit priklausys nuo oro, nuo to ar netycia eisiu pro rinkimine apylinke ir panasiaiKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTaip, su liberalu judejimu Lietuvoje nekas... apskritai skilimas nuo Liberalcentristu buvo zudantis zingsnis. Ko gero dar kuri laika nematysim stipriu liberaliu partiju Lietuvoje. Aisku, labai gaila, nes jie turi tikrai gabiu ir talentingu zmoniu, kurie galetu valdyti sali.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąar lietuvoj partijas galima skirstyt i liberalus , koncervatorius ar socdemus? teoriskai taip, programos gal orientuotos, bet darbais tai kol kas skirtumu nematau. Isvis keisciausiai kaip tokios priesingos ideologijos kaip socdemokratija ir koncervatoriai turi koalicija seime.cia tas pats kas zydai su iranieciais koalicija sudarytuI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Svarbiausiai, kad tie, kurie nebalsuoja, suprastų, kad jų balsas paskirstomas visiems, pagal kitų nuomonę.
Jei žmogus neranda už ką balsuoti, jau visai visai neranda, tuomet yra svarbu, kad jis bent sugadintų bilietą (taip parodydamas, kad į rinkimus jis atėjo, ir jam ne nusispjauti). Efektas būtų tada, jei tarkime 50proc rinkėjų sugadintų bilietus, vietoj to, kad iš viso neina į rinkimus.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąĮsivaizduoji Kubilių kaip rimtą premjerą?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąŽiūrint į kontekstą - taip.
Comment
Comment