Jokių pavyzdžių aš nepateikinėsiu, man ši diskusija nelabai įdomi, ypač mėtymasis konkrečiomis bylomis (nes tada kitas pateiks dar kažką, trečias dar ir taip pasaka be galo). Tam ir yra rodikliai, pagal kuriuos nustatomas šalies korupcijos lygis. Jei nesunku, nueik kad ir į wikipedia ir palygink Lietuvos ir kacapstano rodiklius.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Korupcija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąO siaip tai akivaizdziai nesupranti skirtumo tarp visuomeneje esancios korupcijos ir valdzios sluoksniuose. Man rodos niekas niekur neteige, kad Rusijos visuomene tiek pat ar maziau korumpuota. Buvo kalbeta apie politika ir bendrai valdzios sluoksni.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąJokių pavyzdžių aš nepateikinėsiu, man ši diskusija nelabai įdomi, ypač mėtymasis konkrečiomis bylomis (nes tada kitas pateiks dar kažką, trečias dar ir taip pasaka be galo). Tam ir yra rodikliai, pagal kuriuos nustatomas šalies korupcijos lygis. Jei nesunku, nueik kad ir į wikipedia ir palygink Lietuvos ir kacapstano rodiklius.
O šiaip tai jeigu korupciją išteisina bet ministro posto negauna tai dar nereiškia kad labai gerai pas mus yra.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąJokių pavyzdžių aš nepateikinėsiu, man ši diskusija nelabai įdomi, ypač mėtymasis konkrečiomis bylomis (nes tada kitas pateiks dar kažką, trečias dar ir taip pasaka be galo). Tam ir yra rodikliai, pagal kuriuos nustatomas šalies korupcijos lygis. Jei nesunku, nueik kad ir į wikipedia ir palygink Lietuvos ir kacapstano rodiklius.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąApgailetina.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąO šiaip tai jeigu korupciją išteisina bet ministro posto negauna tai dar nereiškia kad labai gerai pas mus yra.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNiekas ir nesako, kad pas mus gerai. Tiesiog pas mus yra nepalyginamai geriau, negu rusijoje, minimum dešimt kartų, tik tiek noriu pabrėžti.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai tame ir esmė mano komentarų, kad jeigu yra tokie nuosprendžiai kyla pagrįstas klausimas ar tikrai "nepalyginamai". O jūs čia visus vatnikais išvadinote.
Comment
-
Tai tame ir esmė mano komentarų, kad jeigu yra tokie nuosprendžiai kyla pagrįstas klausimas ar tikrai "nepalyginamai". O jūs čia visus vatnikais išvadinote.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Kaip sakė ekonomikos guru A. Butkevičius: Negalima lyginti, bet palyginkime. Galima pradėti nuo žuvies galvos, t.y. aukščiausių politinių postų, Lietuvoje jie visi renkami sąžininguose demokratiniuse rinkimuose, rusijoje realiai rinkimų nėra, nes įsigalėjusi grupuotė, pasinaudodama savo susikurta sistema tiesiog imituoja rinkimus ir toliau valdo. Tai ties šita vieta ir galima baigti, kas beveik ir atitiktų digital teiginį, kad čia nepalyginami dalykai.
- 1 patinka
Comment
-
Kad pas mus demokratija, o ten diktatūra niekas ir nesiginčija. Bet tai nėra tas pats kaip korupcija.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąTai tame ir esmė mano komentarų, kad jeigu yra tokie nuosprendžiai kyla pagrįstas klausimas ar tikrai "nepalyginamai". O jūs čia visus vatnikais išvadinote.
Comment
-
https://youtu.be/JM4ME4GEPfk?t=1030
kaip tik į temą - Peterburge nugriovė didelį istorinį pastatą, pastatytą 1854 metais, padirbę dokumentus, kad jis pastatytas 1938 metais. Teisme visa tai buvo įrodyta. Teismas sprendimą (statybų leidimus ir pan.) atšaukė, bet kelios valandos iki teismo sprendimo pastatą pradėjo griauti.
- 1 patinka
Comment
-
Pas mus prieš pora metų nugruovė (dalinai) statytą 1770:https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...50000-eur-zala
Aišku pažiūrėjus kas ten buvo pagal street view tai gerai kad ir nugriovė: https://www.google.com/maps/@55.7066...7i13312!8i6656
Comment
-
https://www.stt.lt/naujienos/7464/pa...timu-vmvt:3479
Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) atlieka Generalinės prokuratūros kontroliuojamą ikiteisminį tyrimą dėl įtariamos korupcijos Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje (VMVT), kai VMVT atstovai, galimai veikdami organizuotoje grupėje su kitais asmenimis, reikalaudavo kyšių iš verslo subjektų.
Ikiteisminio tyrimo metu tiriamos aplinkybės dėl galimo kyšininkavimo, papirkimo, prekybos poveikiu, bendrininkavimo veikiant organizuotoje grupėje. Įtarimai dėl kyšininkavimo, veikiant organizuotoje grupėje, pareikšti 4 asmenims: VMVT direktoriui Mantui Staškevičiui, VMVT Veterinarinių vaistų ir pašarų skyriaus vedėjui, reziduojančiam Kaune, Sigitui Siriukaičiui, VMVT Šiaulių departamento direktoriui Arūnui Teišerskiui ir buvusiam VMVT Kauno departamento Raseinių skyriaus vedėjui H. M.
Ikiteisminio tyrimo duomenimis, asmenys, veikdami organizuotoje grupėje, galimai sukūrė nusikalstamą korupcinę schemą, kai kiekvieną mėnesį reikalaudavo ir priiminėdavo kyšius iš verslo subjektų, grasindami uždrausti produkcijos realizaciją Lietuvos rinkoje ar net sustabdyti įmonių veiklą.
Sekmadienį visi 4 įtariamieji buvo sulaikyti, VMVT direktorius Mantas Staškevičius ir VMVT Veterinarinių vaistų ir pašarų skyriaus vedėjas, reziduojantis Kaune, Sigitas Siriukaitis buvo sulaikyti įtariamo nusikaltimo – galimo kyšio perdavimo ir priėmimo metu. Siekiant surinkti tyrimui reikšmingus duomenis, atliktos kratos įtariamų asmenų gyvenamosiose ir darbo, kitose tyrimui reikšmingose vietose, VMVT Vilniuje ir Šiauliuose. Kratų metu pas įtariamuosius valstybės tarnautojus ir jų šeimos narius rasta daugiau kaip 300 000 Eur grynųjų pinigų.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
M. Staškevičius: turime griauti stereotipus apie inspektorius baudėjus
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
„Savo veikloje raginu kiekvieną dieną laikytis tik aukščiausių etikos standartų“, – sakė M. Staškevičius
M. Staškevičius: turime griauti stereotipus apie inspektorius baudėjus"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
Comment