Parašė sleader
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno arena ar Nacionalinis stadionas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO jei Europos krepšinio čempionatui trūksta arenos, tai nebūtina naujos statyt, už kelis kartus mažesnę suma galima tam pritaikyt tarkim Sportimą, ją rekonstruot, pristatyt tribūnų ir t.t.
Bet dabar išlįs argumentas jog Žalgiriui reikia kažkur žaisti. Tai tegu ir ieško tas Žalgiris investuotojų, bei statosi areną. Visi žinome jog buvo asmenų kurie siūlė pastatyt areną, tik ne saloje. Kažkaip futbolo komandos sugeba stadionus pasistatyt, tačiau keliasdešimt kartu populiaresnio sporto - krepšinio atstovai, tik ir laukia jog kasnors su nacionaliniu statusu jiems viską pastatys.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSportimą į 12,000 vietų
Tiesiog man keista kai žmonės šneka jog stadiono nereikia, rekonstruojam vieną vienintelį padorų Lietuvos stadioną ir toliau turim vieną vieninteli aukščiausio lygio stadioną.
Kada buvo pastatytas didesnis universalus stadionas Lietuvoj, kuriame galima rengti aukščiausio lygio varžybas ?
Ir tada pažiūrėkim kiek nuo to laiko buvo pastatyta arenų, kuriose galima rengt aukščiausio lygio krepšinio varžybų ?
Tai kažkaip lygint stadioną su arena, jų reikalingumą, mažų mažiausiai absurdiška.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO kur aš rašiau jog finalą sportimoj ? Kaipnors finalą į Siemensą, o tada reiktų arenos grupės varžyboms. O jos i Sportimą turėtu tilpt, nes toks variantas ir buvo kažkada apšnekėtas.
Tiesiog man keista kai žmonės šneka jog stadiono nereikia, rekonstruojam vieną vienintelį padorų Lietuvos stadioną ir toliau turim vieną vieninteli aukščiausio lygio stadioną.
Kada buvo pastatytas didesnis universalus stadionas Lietuvoj, kuriame galima rengti aukščiausio lygio varžybas ?
Ir tada pažiūrėkim kiek nuo to laiko buvo pastatyta arenų, kuriose galima rengt aukščiausio lygio krepšinio varžybų ?
Tai kažkaip lygint stadioną su arena, jų reikalingumą, mažų mažiausiai absurdiška.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąEuropos krepsinio cempionata surengiant Lietuvoj be Kauno, butu dar zymiai ziauriau negu rengti Pasaulio futbolo cempionata Vokietijoj be Miuncheno.
P.S. Labai atsiprašau jog mano pranešimai neatitinka temos
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAtsakysiu taip pačiai kaip tu. Kam Kaunui arena jeigu Vilniuje yra Siemensas, ir netgi rekonstruoti jo nereikia. Kam išvis šilaidauti?...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąvisų pirma, nėra EČ finalui 12k vietų turinčios arenos; antra visų laikų geriausiai-žinomiausiai Lietuvos komandai reikia salės, kuri tenkintų augančius eurolygos reikalavimus; trečia Kaunui ir aplinkiniams rajonams reikia didelės viešos erdvės po stogu, kurioje galėtų vykt įvairūs renginiai
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO jei Europos krepšinio čempionatui trūksta arenos, tai nebūtina naujos statyt, už kelis kartus mažesnę suma galima tam pritaikyt tarkim Sportimą, ją rekonstruot, pristatyt tribūnų ir t.t.
Bet dabar išlįs argumentas jog Žalgiriui reikia kažkur žaisti. Tai tegu ir ieško tas Žalgiris investuotojų, bei statosi areną. Visi žinome jog buvo asmenų kurie siūlė pastatyt areną, tik ne saloje. Kažkaip futbolo komandos sugeba stadionus pasistatyt, tačiau keliasdešimt kartu populiaresnio sporto - krepšinio atstovai, tik ir laukia jog kasnors su nacionaliniu statusu jiems viską pastatys.
ir prie ko čia Žalgiris ir nacionalinis stadionas aš nesuprantu; na gerai pakalbėkim ir apie Žalgirį, tai Žalgiris bandė kištis į reikalus, bet nieko nesigavo; privatūs asmenys sau ir pasistatytų areną + laimėtų pritraukdami pinigų infrastrūktūros tvarkymui, bet jie vis dar gali statyt, nieks gi jiems nedraudžia; kokios dar futbolo komandos Lietuvoje stadionus pasistato? net JAV Oklahomoj gyventojai sutiko, jog jiems mokesčius pakeltų, kad tik atnaujintų krepšinio areną, ko pasekoje galėtų ateit NBA
aš tai nieko prieš naują stadioną Vilniuje, bet manau dar bent 50 metų užtektų, kad ir 10k vietų turinčio stadiono ir mano manymu tikrai galėtų tų pinigų sutaupyt, bet nori padaryt grandiozinį stadioną; deja, žvelgiant į perspektyvą, kad ir bus tas didelis stadionas bet kas jame vyks, kas jame lankysis, tai apart to, kad vieną dieną pašoks joje, niekas nieko daugiau nežino...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąTiesiog man keista kai žmonės šneka jog stadiono nereikia, rekonstruojam vieną vienintelį padorų Lietuvos stadioną ir toliau turim vieną vieninteli aukščiausio lygio stadioną.
Tai kažkaip lygint stadioną su arena, jų reikalingumą, mažų mažiausiai absurdiška....tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė AIRzol Rodyti pranešimąNiekaip nesuprantu, kodėl atsidaręs temą "Nacionalinis stadionas" turiu skaityti apie Kauno krepšinio areną??gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąMantas, SPX, deep'as, sleader ir kiti aktyviai besireiškiantys, būtų įdomu sužinot keliose praeitais metais futbolo varžybose Vilniaus stadionuoe buvot ir ar lankotės bent Vilniuje vykstančiose futbolo rinktinės rungtynėse?
Futbolo varžybose buvau ne vieną kartą ir ne vienam stadione. Vėtros stadioną pilną sirgalių mačiau (ne lenkų) netgi žaidžiant Vėtrai, o ne rinktinei Beja tikiuosi supranti, kad mūsų lankymas ar nelankymas futbolo varžybų neturi nieko bendro su NS statyba.
Kartoju dar kartą kad Lietuvos Sostinė neturi stadiono, kuriame galima rengti lengvosios atletikos varžybas(nesiūlyk jas rengti Kaune nes aš taip pačiai galiu siūlyti Žalgiriui žaisti Vilniuje), Lietuva neturi stadiono, kuriame gali žaisti Futbolo rinktinė ir galiausiai stadionas atvertų visai kitas galimybės didelio masto renginių organizavimui Lietuvoje. Apibendrinant: tai 3 pagrindinės priežastys. Viena iš jų yra vietinės svarbos, 2 nacionalinės svarbos.
Comment
-
Parašė AIRzol Rodyti pranešimąNiekaip nesuprantu, kodėl atsidaręs temą "Nacionalinis stadionas" turiu skaityti apie Kauno krepšinio areną??
Comment
-
Aš tai išvis neatsimenu kada buvau stadione per varžybas ir vien todėl, nes nejaučiu jokio malonumo eit į "bulvių lauką" ir sedėt "tribūnose ant sukalto suoliuko". Turiu sau tokį pažadą, jei pastatys modernų stadioną, tai bent 2 kart per metus jame apsilankysiu. Nesu joks didelis sporto fanas. Iki siemenso pastatymo ir į krepšinio varžybas nevaikščiojau, dabar tai nueinu retkarčiais.
Bet vat jei visada orientuosimes į tai kiek kas ir kur ėjo, tai mes į priekį nė per žingsnį nepažengsim. Ledo arenu tinkamų varžyboms kažkodėl turime, nors futbolo fanų yra tikrai daugiau, o stadionų nelabai. Kai bus pasiūla, tai atsiras ir paklausa. Ir prisiminus Žalgirio stadiona, tai jau reikėjo būt dideliu entuziastu, kad eit į jį, nes noro apsilankyt jis nesukeldavo. Vien ko vertas "Vip įėjimas", atrodantis kaip durys į bendrabučio rusį.
Tai kaip ir pats sakai turekim viena aukšto lygio stadioną ir kiekvienam mieste po mažesnį. Kaune gan padorus stadionas yra, tai ir statome Vilniuje.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąNoriu paklaust, shrnz, Vikis ir kitų, kokio velnio jūs lendat į šitą temą ir paistot nesamones apie stadiono reikalingumą, tokiu metu, kada tai buvo jau šimtą kartų apkalbėta ir nekyla niekam jokių abejonių kas jame vyks ir kodėl jis statomas.
Futbolo varžybose buvau ne vieną kartą ir ne vienam stadione. Vėtros stadioną pilną sirgalių mačiau (ne lenkų) netgi žaidžiant Vėtrai, o ne rinktinei Beja tikiuosi supranti, kad mūsų lankymas ar nelankymas futbolo varžybų neturi nieko bendro su NS statyba.
Kartoju dar kartą kad Lietuvos Sostinė neturi stadiono, kuriame galima rengti lengvosios atletikos varžybas(nesiūlyk jas rengti Kaune nes aš taip pačiai galiu siūlyti Žalgiriui žaisti Vilniuje), Lietuva neturi stadiono, kuriame gali žaisti Futbolo rinktinė ir galiausiai stadionas atvertų visai kitas galimybės didelio masto renginių organizavimui Lietuvoje. Apibendrinant: tai 3 pagrindinės priežastys. Viena iš jų yra vietinės svarbos, 2 nacionalinės svarbos.
o stadiono reikalingumas yra toks sąlyginis dalykas; ar dėl vienos šokių dienos mes tikrai turim paaukot 270mln? o gal taip pat stadionų po 10k vietų reikia Šilutei, Jurbarkui, Švenčionims ir t.t.? žvelgiant į vakarų Europos civilizuotas šalis, ten rinktinės sostinėse žaidžia labai retai ir niekas tame nemato problemų, tuo labiau ar 100km yra kliūtis? jei vyksta įdomus renginys siemens'e man nesudaro jokių problemų pavažiuot 100km į rytus ir pamatyt tą renginį ar vilniečiai yra tokie dideli ponai ir, kaip čia vienas tulžingas pilietas išsireiškė, negali nuvykti į Lietuvos periferiją?
dėl Žalgirio žaidimo Vilniuje pats supranti, kokia tai nesąmonė, nesąmonė, nes Žalgiris yra Kauno komanda; o ar Lietuvos kašės rinktinė žaidžia Šiauliuose ar Vilniuj man tas pats, noriu ir nuvažiuoju
bet man niekas taip ir neparašo vizijos kokia tame stadione vyks renginiai kad sutrauktų 28k žiūrovų ar kiek ten planuoja vietų būti stadione; jei net eurolygos top16 rungtynėse vilniuje salė neretai būna pustuštė, ką mes matome realiai per transliaciją, o ne aklai tikime vainausko skelbiamais duomenimis
ir dar dėl lengvosios atletikos, kažkaip net nejauku pasidarė, kad čia tiek LA fanatikų, tikriausiai be problemų visi išvardintų dabartines ir kylančias LA žvaigždes Lietuvoje?...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąvisų pirma, nėra EČ finalui 12k vietų turinčios arenos; antra visų laikų geriausiai-žinomiausiai Lietuvos komandai reikia salės, kuri tenkintų augančius eurolygos reikalavimus; trečia Kaunui ir aplinkiniams rajonams reikia didelės viešos erdvės po stogu, kurioje galėtų vykt įvairūs renginiaiPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąaš suabejočiau tavo pasakymu, kad niekam nekyla abejonių, jei ir toliau verda aštri, tiesa, gana nevykusi diskusija;
o ir tavo argumentai gana juokingi, o kaip ir buvo galima tikėtis paskutinis kertinis argumentas, kodėl reikia to stadiono yra SOSTINĖ
o stadiono reikalingumas yra toks sąlyginis dalykas; ar dėl vienos šokių dienos mes tikrai turim paaukot 270mln?
Šokių diena nėra priežastis stadiono statyboms, bet priežastis stadiono pastatymo laikui, kaip ir Kauno arena norima pastatyti iki EČ.
Comment
Comment