Na chebra tikrai čia tokim diskusijom ne vieta.Faktas vienas, jį iškėliau ankstesnėje žinutėje
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žiniasklaida
Collapse
X
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimą100% palaikau šią mintį!Paskutinis taisė Lettered; 2010.04.26, 15:01.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNieko ten neatskleis, jei apskritai iš vis toks pedofilų klanas yra. Tik reitingų reikia laidai. Pasakyk, ar per savo ilgą karjerą kriminalinėse laidose buvo atskleidęs krivickas nors vieną rimtą klaną korupcijos, kriminalinį ar dar kokį nors valstybėje esantį? Tokių žurnalistų kaip Lingys dabar nebėra.
Rūta Grinevičiūtė dar yra, viena mano mėgstamiausių*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąKrivickas, kaip žurnalistas, man irgi nieko ypatingo, bet nenurašau dar jo.
Rūta Grinevičiūtė dar yra, viena mano mėgstamiausių
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąKam gali būt įdomus toks šlamštas. Visiška nepagarba mirusiąjam ir jo artimiesiems. . Dėl reitingų iš po žemės tą Kedį iškastų
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nes rėksnė boba senmergė no offence irma
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąRūta Grinevičiūtė dar yra, viena mano mėgstamiausių
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGrinevičiūtė ne žurnalistė. Bent jau, kiek žinau, jos laikyti tokia nereikėtų.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąVisi ją vadina žurnaliste, o mes va negalim, nes taip sugalvojo ponas oranger'is
Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinau tiesiog kaip daromos jos laidos, tai belieka tau patikėti manimi
Supratau, tikiu
Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 15:24.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąŠaunuolė ji, bent išjudina kažką. Man ji patinka
Supratau, tikiu
Iš tokių kaip tu lengvatikių...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąViskas ką ji išjudina, tai savo ir LNK sąskaitas
Iš tokių kaip tu lengvatikių...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebu temų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.
P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąTaip taip, tikiu viskuo kaip iš švento rašto. Amen
Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebu temų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.
P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa ne viskas melas juk, nemažai parodo ir tikros korupcijos.
Comment
Comment