Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žiniasklaida
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąDėl darbo stiliaus visiškai pritariu, tikrai jis man nepatinka.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Susidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją. Kelių metų senumo 'korupciniai' dalykai nekvepia šviežumu. Jau geriau ta pati Grinevičiūtė pasidomėtų kaip teisėsaugos institucijos (policija, prokuratūra, STT, ONTT, kai kada ir VSD) atlieka savo darbą tirdami nusikalstamas veikas, o ne pati imtųsi teisingumo...
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinau vieną istoriją kaip buvo apkalbėtas niekuo dėtas žmogus. Ta veikėja jį maloniai pakvietė nusifilmuoti, o paskui iš jo padarė "korumpuotą valdininką". Tai tikriausiai ir daugiau galėjo būti tokių atvejų.
Kiek Grinevičiūtės laidas esu mačius tai esu tik teigiama jos atžvilgiu, man patinka agresyvi jos laikysena. Dėl skonio nesiginčysi
Tačiau tikrai nesinorėtų, kad būtų juodinami žmonės kurie to nenusipelnė.
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika.Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 19:06.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąTai labai gerai, jei kažkas turi ko bijoti tegul ir drebina.. nematau problemos visiškai.
Parašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTaigi kam reikalingos tokios laidos?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąKorumpuotai ir neįgaliai teisėsaugai išjudinti, kad pradėtų dirbti. Jei būtų viskas tvarkoje neatsirastu ir tokių "pseudo žurnalistų".I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją.
O jūs tikitės kažkokio "gilumo" iš tokio kiekio kas savaitę štampuojamų laidų?
Ji "griebia už ragų" rezonansines bylas, tačiau nieko naujo nepasako. Visiškai. Vat naujausias pvz.: ką tik žmona žiūrėjo kažkią Grinevičiūtės laidą per LNK (Paskutinė instatncija, ar jau vėl kitaip vadinasi). Visą laidą rodė interviu su Venckiene, kaip ji išgyvena, kaip jai gaila brolio ir jo mergaitės, ir koneveikė prokurorus, lygino Kedžio ir Pociūno bylas. Kokia nauda?
O verkiančią motiną rodė?Paskutinis taisė c2h5oh; 2010.04.28, 13:33.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąObjektyviam giliam tyrimui reikia proto, daug pastangų ir daug laiko. Visa tai brangiai kainuoja.
O jūs tikitės kažkokio "gilumo" iš tokio kiekio kas savaitę štampuojamų laidų?
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąIšgyvena, gaila, pikta, visi vagys - tai yra emocijos ir pašnekovo pasvarstymai. Nei vieno fakto. Tipiškas atvejis tokioms laidoms. O verkiančią motiną rodė?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąNe tik TV, bet ir spauda. Kokybišką TV arba spaudą galima ant rankos pirštų suskaičiuoti.
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKokia nauda? Viskas, kas buvo pasakyta laidoje, aš sužinojau šiame forume. Laiko ir elektros švaistymas tokios pseudo laidos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąCia poziuris toks - as tai jau zinojau (is sio forumo), todel is tos laidos jokios naudos. Zodziu jei man nenaudinga tai visiems nenaudinga. Juk yra zmoniu, kurie neskaite sio forumo (ar kokio kito leidinio) ir to dar nezinojo.
Pirmiausia, šiame forume skelbiamos ne originalios naujienos. Jos jau anksčiau būna paskelbtos internetinėse svetainėse ar TV eteryje per žinių laidas. Vadinasi, jeigu aš ar kitas forumietis pirmą kartą perskaitė naujieną šiame forume, tai kažkas ją perskaitė originalioje svetainėje dar anksčiau. Ir jeigu televizija praėjus kelioms dienoms rodo laidą, kurioje vos ne sensacija skelbiamos vėl tos pačios naujienos...
Antra, kol aš nesu viešas žmogus, tol turiu teisę skelbti savo asmeninę nuomonę, kol ji nepažeidžia LR Konstitucijos ir LR galiojančių įstatymųI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąLabai idomu suzinoti kokybiska TV ar spauda Lietuvoje. Konkreciais pavyzdziais, aciu.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąLabai idomu suzinoti kokybiska TV ar spauda Lietuvoje. Konkreciais pavyzdziais, aciu.Parašė Big Cat Rodyti pranešimąPvz., "Verslo žinios" bei "IQ. The Economist".I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment