Parašė Irma
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žiniasklaida
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGrinevičiūtė ne žurnalistė. Bent jau, kiek žinau, jos laikyti tokia nereikėtų.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąVisi ją vadina žurnaliste, o mes va negalim, nes taip sugalvojo ponas oranger'is
Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinau tiesiog kaip daromos jos laidos, tai belieka tau patikėti manimi
Supratau, tikiu
Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 14:24.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąŠaunuolė ji, bent išjudina kažką. Man ji patinka
Supratau, tikiu
Iš tokių kaip tu lengvatikių...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąViskas ką ji išjudina, tai savo ir LNK sąskaitas
Iš tokių kaip tu lengvatikių...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebutemų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.
P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąTaip taip, tikiu viskuo kaip iš švento rašto. Amen
Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebutemų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.
P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa ne viskas melas juk, nemažai parodo ir tikros korupcijos.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAš nesakau, kad ji visur meluoja. Bet jos priemonės ir apskritai agresyvus stilius man nepriimtini. Tik tiek
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąDėl darbo stiliaus visiškai pritariu, tikrai jis man nepatinka.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Susidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją. Kelių metų senumo 'korupciniai' dalykai nekvepia šviežumu. Jau geriau ta pati Grinevičiūtė pasidomėtų kaip teisėsaugos institucijos (policija, prokuratūra, STT, ONTT, kai kada ir VSD) atlieka savo darbą tirdami nusikalstamas veikas, o ne pati imtųsi teisingumo...
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinau vieną istoriją kaip buvo apkalbėtas niekuo dėtas žmogus. Ta veikėja jį maloniai pakvietė nusifilmuoti, o paskui iš jo padarė "korumpuotą valdininką". Tai tikriausiai ir daugiau galėjo būti tokių atvejų.
Kiek Grinevičiūtės laidas esu mačius tai esu tik teigiama jos atžvilgiu, man patinka agresyvi jos laikysena. Dėl skonio nesiginčysi
Tačiau tikrai nesinorėtų, kad būtų juodinami žmonės kurie to nenusipelnė.
Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika.Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 18:06.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment