Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žiniasklaida

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Irma Rodyti pranešimą
    Rūta Grinevičiūtė dar yra, viena mano mėgstamiausių
    Grinevičiūtė ne žurnalistė. Bent jau, kiek žinau, jos laikyti tokia nereikėtų.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
      Grinevičiūtė ne žurnalistė. Bent jau, kiek žinau, jos laikyti tokia nereikėtų.
      Visi ją vadina žurnaliste, o mes va negalim, nes taip sugalvojo ponas oranger'is
      Miestai.net Fb

Comment

Visi ją vadina žurnaliste, o mes va negalim, nes taip sugalvojo ponas oranger'is
        Žinau tiesiog kaip daromos jos laidos, tai belieka tau patikėti manimi
        Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.

Comment

Žinau tiesiog kaip daromos jos laidos, tai belieka tau patikėti manimi
          Šaunuolė ji, bent išjudina kažką. Man ji patinka

Supratau, tikiu

Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.
          Nelaikyk. Bet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
          Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 14:24.
          Miestai.net Fb

Comment

Šaunuolė ji, bent išjudina kažką. Man ji patinka

Supratau, tikiu
            Viskas ką ji išjudina, tai savo ir LNK sąskaitas
            Iš tokių kaip tu lengvatikių...

Comment

Viskas ką ji išjudina, tai savo ir LNK sąskaitas
              Iš tokių kaip tu lengvatikių...
              Nesu tokia lengvatikė, neapsigauk, stačiokas
              Miestai.net Fb

Comment

Bet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
                Nežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.

Comment

Nežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
                  Na ne viskas melas juk, nemažai parodo ir tikros korupcijos.
                  Flickr

Comment

Taip taip, tikiu viskuo kaip iš švento rašto. Amen

Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebu temų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.

P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.
                    Miestai.net Fb

Comment

Taip taip, tikiu viskuo kaip iš švento rašto. Amen

Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebu temų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.

P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.
                      Ji jau seniai pati save nurašė. Dar nuo Uspaskicho reklamos.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                        Na ne viskas melas juk, nemažai parodo ir tikros korupcijos.
                        Aš nesakau, kad ji visur meluoja. Bet jos priemonės ir apskritai agresyvus stilius man nepriimtini. Tik tiek

Comment

Rekomenduoju visai nežiūrėti TV. Žiūrėkite į žuvytes akvariume arba klausykitės kalbančių papūgų. Žinių tiek pat, tik mažiau šiukšlių smegeninėje.

Comment

Aš nesakau, kad ji visur meluoja. Bet jos priemonės ir apskritai agresyvus stilius man nepriimtini. Tik tiek
                            Dėl darbo stiliaus visiškai pritariu, tikrai jis man nepatinka.
                            Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                              Dėl darbo stiliaus visiškai pritariu, tikrai jis man nepatinka.
                              Žinau vieną istoriją kaip buvo apkalbėtas niekuo dėtas žmogus. Ta veikėja jį maloniai pakvietė nusifilmuoti, o paskui iš jo padarė "korumpuotą valdininką". Tai tikriausiai ir daugiau galėjo būti tokių atvejų.

Comment

Bet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
                                Jeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją. Kelių metų senumo 'korupciniai' dalykai nekvepia šviežumu. Jau geriau ta pati Grinevičiūtė pasidomėtų kaip teisėsaugos institucijos (policija, prokuratūra, STT, ONTT, kai kada ir VSD) atlieka savo darbą tirdami nusikalstamas veikas, o ne pati imtųsi teisingumo...
                                I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Susidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                    Jeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją. Kelių metų senumo 'korupciniai' dalykai nekvepia šviežumu. Jau geriau ta pati Grinevičiūtė pasidomėtų kaip teisėsaugos institucijos (policija, prokuratūra, STT, ONTT, kai kada ir VSD) atlieka savo darbą tirdami nusikalstamas veikas, o ne pati imtųsi teisingumo...
                                    Tokie kaip ji "žurnalistai" tik didina žmonių nepasitenkinimą viskuo kas yra Lietuvoje, pačia valstybe... Tikrai daug destrukcijos jos laidose.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Susidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
                                      sunku nesutikti

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                        Puikiai apibūdintas mano požiūris.

Comment

Žinau vieną istoriją kaip buvo apkalbėtas niekuo dėtas žmogus. Ta veikėja jį maloniai pakvietė nusifilmuoti, o paskui iš jo padarė "korumpuotą valdininką". Tai tikriausiai ir daugiau galėjo būti tokių atvejų.
                                          Kalbi tarsi ji viena darytų taip. Dauguma žurnalistų taip daro. Imant interviu ištraukiami žodžiai iš konteksto ir pateikiami kaip visai kitokio pobūdžio. Čia ne naujiena. Jie dažnai viską pagrąžina, todėl, žiūrėdami Tv ar net tame pačiame internete skaitydami straipsnius negalite būti tikri dėl pateiktų faktų teisingumo. Kiekvienas pagal sugebėjimus atsirenka visame tame informacijos sraute.
                                          Kiek Grinevičiūtės laidas esu mačius tai esu tik teigiama jos atžvilgiu, man patinka agresyvi jos laikysena. Dėl skonio nesiginčysi

Tačiau tikrai nesinorėtų, kad būtų juodinami žmonės kurie to nenusipelnė.

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                          Jeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika.
                                          Tai labai gerai, jei kažkas turi ko bijoti tegul ir drebina.. nematau problemos visiškai.
                                          Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 18:06.
                                          Miestai.net Fb

Comment

Working...
                                          X