Parašė Maxas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žiniasklaida
Collapse
X
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąPati LNK jau seniai nusirito žemyn...ką jau kalbėti apie laidų turinį...---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė Maxas Rodyti pranešimąPopkultūra tik pradeda išnaudoti tautiškumo ir kalbų problematiką, tuo aštrindama visą visuomenę. Apskritai televizija su tokiais projektais nusirideno iki žemiausio lygio. Bet pagalvojus, visą tai skirta vidutiniam statistiniam žiūrovui, bent jau galime susidaryti pilną vaizdą kaip keičiasi visuomenė, graudu.
Ir šis įvyksi su lentelėmis tik dar labiau skatiną bukaprotiškumą iš abejų pusių.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąNereikia pulti visuomenės ir kaltinti jos pasikeitimu į blogą, vien dėl to, kad kažkas sukūrė tokį įdiotišką projektą, kuris tariamai skirtas jiems. Labai abejoju ar didžiajai daliai jis patinka ir yra žiūrimas.
p.s. Būtų gerai persikraustyt į atskirą temą.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąBet kaip paaiškinti, kad tiek LNK su tokiom laidom, tiek TV3 su Krivickais ir nesibaigiančiom Kedžiopėjom yra žiūrimiausi? Nustotų jas žiūrėt, bankrutuotų jie ir visiem geriau būtų.
p.s. Būtų gerai persikraustyt į atskirą temą.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąNereikia pulti visuomenės ir kaltinti jos pasikeitimu į blogą, vien dėl to, kad kažkas sukūrė tokį įdiotišką projektą, kuris tariamai skirtas jiems. Labai abejoju ar didžiajai daliai jis patinka ir yra žiūrimas.
(atsiprašau, už offtop'a, reikia naujos temos)---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąBet kaip paaiškinti, kad tiek LNK su tokiom laidom, tiek TV3 su Krivickais ir nesibaigiančiom Kedžiopėjom yra žiūrimiausi? Nustotų jas žiūrėt, bankrutuotų jie ir visiem geriau būtų.
p.s. Būtų gerai persikraustyt į atskirą temą.
Parašė Maxas Rodyti pranešimąVisi projektai ir yra kuriami atsižvelgus į tai kas užkabintų visuomenę.
(atsiprašau, už offtop'a, reikia naujos temos)
(tikimės, kad moderatorius iškels šias diskusijas į atskirą temą)
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąJie kuriami masėms, bet ne visada tos masės (visuomenė) susidomi tokiais projektais. Bent jau skaitant atsiliepimus naujienų portaluose, tai minėtas tv projektas didžiąja dalimi sulaukia aršios kritikos.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė ratKoks nors "prodiuseris" sugeria su kokiom "žvaigždėm" ar šiaip draugais iš feizbūko ir klausia: "Ką manytum apie tokį projektą?" Tas atsako - "Aik tu sau, kaip anryl, tikrai neprašausi".
Tada kokiam televizionščikui aiškina, kad va padarė tyrimą ir susilauktų populiarumo šitas projektas - ir padaro.
Kita vertus apie kitas programas nei kalba, nei galbūt žiūri. O kažkoks degeneratų kurtas š... dėmesio centre.
Comment
-
Parašė ratĮdomu iš kur apklausa atsirado tokiam kūriniui, matyt prisisapnavo po kažkelinto butelio alaus ir antro baltos
Comment
-
Parašė ratĮdomu iš kur apklausa atsirado tokiam kūriniui, matyt prisisapnavo po kažkelinto butelio alaus ir antro baltos
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąKokia dar apklausa? Viena laida/serialas suėjo tai ir eis ant to pačio. Kūrėjams kas? Jie gamina ir parduoda. Televizija nusiperka sezona, jei jo nežiūri tai kūrėjam visai dzin. O pagal esamas tendencijas kuria toliau.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO tai televizijai irgi dzin. Perka jie ir rodo ką papuola, nesvarbu kas nors žiūri ar nežiūri ir į reitingus dėmesio nekreipia.
Comment
-
„Reserved“ nutraukia realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ rėmimą, „PZU“ apgailestauja dėl laidos turinio
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=46884279
Šiaip, mano manymu, bet kokia save gerbianti įmonė turėtų nutraukti paramą tokioms "laidoms", o viso epizodo turinį įvertinti teisėsaugos institucijos ir žurnalistų etikos komisija. Pažiūrėjau tą ištrauką. Turiu pasakyti, kad mane tai šokiravo. Tiesiog iki šiol dar nematyto lygio mūsų visuomenės ir TV laidų kūrėjų nuopolis. Visiškai pasišlykštėtina, žema ir vulgaru. Man jau nebe kyla klausimai dėl lenkų prolemų, bet kyla vienintelis klausimas: NEJAUGI aš esu iš tos pačios šalies, kaip ir tie laidos "dalyviai"? Kažkokie intelekto ir žmogiškų manierų nepaliesti išsigimėliai, dėl kurių man, kaip lietuviui, yra gėda. Ypač turint omeny, kad tenka bendrauti su lenkais.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą„Reserved“ nutraukia realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ rėmimą, „PZU“ apgailestauja dėl laidos turinio
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=46884279
Šiaip, mano manymu, bet kokia save gerbianti įmonė turėtų nutraukti paramą tokioms "laidoms", o viso epizodo turinį įvertinti teisėsaugos institucijos ir žurnalistų etikos komisija. Pažiūrėjau tą ištrauką. Turiu pasakyti, kad mane tai šokiravo. Tiesiog iki šiol dar nematyto lygio mūsų visuomenės ir TV laidų kūrėjų nuopolis. Visiškai pasišlykštėtina, žema ir vulgaru. Man jau nebe kyla klausimai dėl lenkų prolemų, bet kyla vienintelis klausimas: NEJAUGI aš esu iš tos pačios šalies, kaip ir tie laidos "dalyviai"? Kažkokie intelekto ir žmogiškų manierų nepaliesti išsigimėliai, dėl kurių man, kaip lietuviui, yra gėda. Ypač turint omeny, kad tenka bendrauti su lenkais.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKeisčiausia, kad tokias laidas žiūri tokie patys, kaip ir jų dalyviai ar dar žemesnio intelekto žiūrovai. Pvz mano uošvienė tiesiog prilipusi prie ekrano, kai tai rodo, ir mano, kad čia viskas gerai, normalu, geras šou, gera pramoga. O kai dar skandalas kyla... Štai todėl ir neramu, kad šis skandalas gali tik dar labiau išreklamuoti laidą, o tada prodiuseriai užsibrėš kepti dar daugiau ir dar skandalingesnių laidų.
Comment
Comment