Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pensijos, pensijų fondai, laiminga senatvė ir t.t.
Collapse
X
-
Valio!!! Pirmoji kregždė. Laikau špygas:
„Sodra“ paduota į teismą dėl pensijų fondų
Balandžio 22 dieną į Vilniaus apygardos teismą kreipėsi pirmasis privačiai papildomą pensijos dalį nusprendęs kaupti pilietis, reikalaudamas uždrausti „Sodrai“ vienašališkai keisti įsipareigojimus ir pervedinėti mažesnes įmokas nei buvo sutarta prieš kelerius metus, kai jis pasirašė pensijų kaupimo sutartį. Teismui buvo įteiktas atitinkamas Marijaus Keršio skundas dėl veiksmų, sukeliančių teisėto intereso pažeidimo grėsmę, uždraudimo.
http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=21808511gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąValio!!! Pirmoji kregždė. Laikau špygas:
„Sodra“ paduota į teismą dėl pensijų fondų
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąTai i sveikata. Grazins tuos pora % sodrai, tada atitinkamai pakels kitus mokescius ir netto vistiek sedesi minuse, nes skyles kaisys skolintais pinigais (t.y. +palukanos). O jei to neuzteks ir paskelbs valstybes bankrota (=litas i siuksliadeze), tada tuose fonduose prarasi jau ne pora % o galbut didesne dali.
Ir užtenka čia graudinti, tuoj gal dar kelnes reikės nusimauti ir atiduoti buožei, kad nebankrutuotume.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąTai mūsų valstybėje dar galioja konstitucija, ar kaip tu sakiai, tapome laukine valstybe?
Ir užtenka čia graudinti, tuoj gal dar kelnes reikės nusimauti ir atiduoti buožei, kad nebankrutuotume.
Comment
-
R.J.Dagys: po kelerių metų teks vėlinti pensinį amžių
Socialinės apsaugos ir darbo ministras (SADM) Rimantas Jonas Dagys pripažįsta, kad „Sodros“ pervedimai į privačius pensijų fondus gali nebegrįžti prie buvusios 5,5 proc. ribos, taip pat po trejų ketverių metų turėtų būti pradėtas vėlinti pensinis amžius. Dabar, anot jo, sprendžiant „Sodros“ problemas, būtina didinti jos pajamas, todėl „Sodros“ tarifo didinimas gali būti neišvengiamas.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=22615234gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu kaupikai, ką galit pasiūlyti jaunam, neseniai dirbti pradėjusiam žmogui dėl pensijų kaupimo? verta, pliusai minusai ir pan?
ps.: nejuokauju.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ir ką tuo nori pasakyt? kad užsilenks sodra, nebebus pensijų, o bankai kažkur nuterios ir kaupiamąsias?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąaik tu peklan aš klausiu ką daryt man su fondais, tai vienas vaikų turėt 15 siūlo, kitas auksą pirktI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąaik tu peklan aš klausiu ką daryt man su fondais, tai vienas vaikų turėt 15 siūlo, kitas auksą pirktAš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ na žinai, šiandien auga, rytoj jau nebe bet vat kita nuomonė, kuri man svarbi
Manau, kad niekas negali pasakyti, kokia bus tavo pensija 2049 metais. Per daug nežinomųjų.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ bet kur svarbiausias mano klausimas - ar aš ką nors prarandu kaupdamas tą pensiją ar ne? juk disponuojama tik mano pinigais ant popieriaus (skirtumu nuo gaunamo į rankas), tiesa?
Comment
Comment