Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pensijos, pensijų fondai, laiminga senatvė ir t.t.
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Jūs irgi neišmanot, jei negalite paaiškinti, kodėl Sodra rašo vienaip, o jūs sakot kitaip.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Todėl, kad tu ištraukei lentelę apie anuitetų paveldėjimą. Pirma išmok skaityti, po to pulk rašyti.
Comment
-
2018 buvo valdančiųjų kompromisų su lobistais metais, nenustebsiu, kad ateinantys keli biudžetai bus nesurinkti ir pirmiausia kirs per investicinio draudimo ir pensijų fondų paskatas. Pensijų fondai naudingi finansiškai neraštingiems/tingiems žmonėms su >2k eur atlyginimu.
O aš jau gerus penkis metus pats valdau savo pensinį fondą ir esu labai patenkintas rezultatais
Comment
-
Taigi čia tas pats ir yra, anuitetas perkamas iš sukauptų pinigų ir ne visais atvejais paveldimas.
I give up....
If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė tomtom Rodyti pranešimą2018 buvo valdančiųjų kompromisų su lobistais metais, nenustebsiu, kad ateinantys keli biudžetai bus nesurinkti ir pirmiausia kirs per investicinio draudimo ir pensijų fondų paskatas. Pensijų fondai naudingi finansiškai neraštingiems/tingiems žmonėms su >2k eur atlyginimu.
O aš jau gerus penkis metus pats valdau savo pensinį fondą ir esu labai patenkintas rezultatais
Comment
-
Sukaupus 10.000€ bus mokamos periodinės išmokos, numirus likę pinigai paveldimi tavo vaikams.
- 1 patinka
Comment
-
Sukaupus 10.000€ bus mokamos periodinės išmokos, numirus likę pinigai paveldimi tavo vaikams.
Sakykim jei tais metais fondas uždirbs 2proc metinio pelno, tas bus 200eur, tai gausiu po 16 eur per mėnesį?
O jei tais metais fondas uždirbs 0 proc arba minusą?
Ar ne pagal uždarbį fondo bsu mokama kažkokia kitokia sistema?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Bet kokiu būdu? Uždirbtais procentais nuo tų 10,000?
Sakykim jei tais metais fondas uždirbs 2proc metinio pelno, tas bus 200eur, tai gausiu po 16 eur per mėnesį?
O jei tais metais fondas uždirbs 0 proc arba minusą?
Ar ne pagal uždarbį fondo bsu mokama kažkokia kitokia sistema?
Tada iš tavo sukauptų 10.000 bus mokamos kasmėnesinės išmokos. Nežinau tikslaus algoritmo, bet sakykime bus mokami pinigai 15 metų. Ergo, gausi po 10000/15/12=56€ per mėnesį. Jei numirsi anksčiau, pinigus paveldės artimieji. Jei gyvensi ilgiau, po 15 metų nebegausi papildomų išmokų.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Ne. Išėjus į pensiją, tavo dalyvavimas fondų veikloje pasibaigia.
Tada iš tavo sukauptų 10.000 bus mokamos kasmėnesinės išmokos. Nežinau tikslaus algoritmo, bet sakykime bus mokami pinigai 15 metų. Ergo, gausi po 10000/15/12=56€ per mėnesį. Jei numirsi anksčiau, pinigus paveldės artimieji. Jei gyvensi ilgiau, po 15 metų nebegausi papildomų išmokų.
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Neatsakėte į mano klausimą kokia forma pensijų fonde sukaupti pinigai bus "perduodami" paveldėtojams.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Neatsakėte į mano klausimą kokia forma pensijų fonde sukaupti pinigai bus "perduodami" paveldėtojams.
Comment
-
Parašė jpou Rodyti pranešimą
Kadangi anuitetas perkamas iš draudimo bendrovės (arba sodros(?), o pensija kaupiama pensijų fonde, tai manau, kad pinigai išmokami grynais.
Už tokią sumą anuitetas nėra perkamas, visus pinigus iš pensijų fondo perima ir administruoja SoDra.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Ne. Išėjus į pensiją, tavo dalyvavimas fondų veikloje pasibaigia.
Tada iš tavo sukauptų 10.000 bus mokamos kasmėnesinės išmokos. Nežinau tikslaus algoritmo, bet sakykime bus mokami pinigai 15 metų. Ergo, gausi po 10000/15/12=56€ per mėnesį. Jei numirsi anksčiau, pinigus paveldės artimieji. Jei gyvensi ilgiau, po 15 metų nebegausi papildomų išmokų.Pensijų anuitetas – tai dalyviui iki gyvos galvos mokama periodinė pensinė išmoka
Plačiau:https://www.lb.lt/lt/pensiju-ismokos#ex-1-2It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPensijų anuitetas – tai dalyviui iki gyvos galvos mokama periodinė pensinė išmokaPlačiau:https://www.lb.lt/lt/pensiju-ismokos#ex-1-2
Esu be galo dėkingas už nuorodą, bet kas yra anuitetas žinojau jau antroje klasėje.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Errr.... so?
Esu be galo dėkingas už nuorodą, bet kas yra anuitetas žinojau jau antroje klasėje.
Comment
-
Žinojot, bet dabar turbūt pamiršote...If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Čia kažkoks džoukas, kurio aš nesuprantu?Jei gyvensi ilgiau, po 15 metų nebegausi papildomų išmokų.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment