Gaminti sugeba ir privatūs. Niekas jiems netrukdo, pvz., eksportuoti tiek, kiek pajėgia.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Girtuoklystė Lietuvoje ir būdai jai pažaboti.
Collapse
X
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąGaminti sugeba ir privatūs. Niekas jiems netrukdo, pvz., eksportuoti tiek, kiek pajėgia.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMan įdomu, kodėl neplanuoja nacionalizuoti gamybos?? Kitaip nėra logikos ir moralės nacionalizuoti tik pardavimus, ir didelės rizikos išlieka.
Comment
-
Gyvenimas be akcijų: alkoholio nupirkta mažiau
R.Gorbačiovas pasakojo, kad pirkėjai daug alkoholio įsigijo spalio mėnesį, todėl pirmosiomis lapkričio dienomis ir nepuolė į parduotuves.
O kodėl daugiau įsigijo spalį? Todėl, kad prieš įsigaliojant naujai tvarkai buvo daug akcijų.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąGyvenimas be akcijų: alkoholio nupirkta mažiau
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...iau-663-711693
O kodėl daugiau įsigijo spalį? Todėl, kad prieš įsigaliojant naujai tvarkai buvo daug akcijų.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąReikia uždrausti akcijas perkant alkoholį. Dabar lygtai draudžiama alkoholinius gėrimus naudoti kaip prizus. Tačiau kiek visokių akcijų - "surink kelis kamštelius ir laimėk 100 tūkstančių"...
Comment
-
Tokiu akciju jau nebus. Nuo lapkricio 1 uzdrausta bet kokia veikla susijusi su alkoholio vartojimo skatinimu. Net vyno/alaus/visko/sampano degustaciju negalima rengti, nes tai jau laikoma kaip alkoholio vartojimo skatinimu. Kas yra visiskas absurdas. Todel jau maciau apejimus kai skelbiama, "degustacine alaus vakariene".
Comment
-
Matai, man su tokiais "skatinimais" labai panasu i atveja kai isdyke ir blogai besimokantys vaikai lauke duksta ir laksto ir gali susizesiti, tai del to i lauka neleidziami visi, tame tarpe ir ramus ir gerai besimokantys.
Jau matau kaip zmones degustuojantys n metu senumo viskius, kuriuos ipirkti gali tik ~5% lietuviu yra tie, kuriuos reikia riboti nuo alkohilio vartojimo.
Problema yra ten kur geriamas grynas degtine/pilstukas/pigiausias alus/vynas, o ne pas zmones kurie domisi n metu puoselejama pasauline kultura. Kuriem alkoholis yra skirtas ne prisigerti, o skanauti, atrasti skonius, kulturas ir pan.
As pats pvz megstu alu, senai jau nebeperku standartinio alaus. Man idomu ivairios jo rusys. Man ramiai skanauti idomios IPA ar APA 0,3 buteliuka yra zymiai maloniau, nei islakti keleta bokalu/buteliu standartinio alaus. Ir man labai idomu yra degstacijos, kai alaus somelje paskoja apie ivairias alaus rusis, ju gamybos budus, istorija. Pademonstruoja kokie patiekalai tinka prie kokiu rusiu ir pan. Deja, to dabar negalima. Nes pasirodo as esu potencialus "vaiku i sulini metytojas". Juokas, pro asaras.
FYI: https://www.facebook.com/events/566721273521848/
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNa nemanau, kad įstatyme nėra spragų. Specialiai taip daroma. Kaip ir kioskuose uždraudė prekybą, bet išpjauna duris, padaro užėjimą į kioską 1 metras ant 1 metro, ir jau įstatymas apeinamas...
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąKodėl apskritai kioskai (net ir mažiausio dydžio) gauna licenziją prekiauti alkoholiu, išvis yra mistika. Smulkieji verslininkai ar bradauskai prilobino?
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąOh...reikia uždrausti mažiausio dydžio kioskus. Vidutinio dydžio irgi, dėl viso pikto
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąsvarbiausia uzdrausti "nachnykus", visa kita normaliai reguliuojant gali dirbti. Aisku, is didziuju prekybos centru reiketu pasalinti visa alkoholi.
Aš tai siulyčiau nepamiršti ir dihidrogeno monoksido keliamo pavojaus. Kviečiu prisijungti prie DHMO.org komandos. Jie tai tikrai pademonstravo, kaip galima paveikti žmonių sąmoningumą
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNebutinai valstybines. Zodziu, toki modeli kaip JAV
Comment
Comment