reiks savo nuomone proto ribose,issisokeli
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filosofiniai nukrypimai apie Kauno architektūrinę raidą
Collapse
X
-
ilestmort
Parašė Mjso Rodyti pranešimąreiks savo nuomone proto ribose,issisokeli
lauksiu prie tavo BMW garažo šančiuose.
Comment
-
ilestmort
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąateik pas mane naktį, brangioji
lauksiu prie tavo BMW garažo šančiuose.
Comment
-
ilestmort
Parašė Mjso Rodyti pranešimąjei kritikuoji,tai kritikuok konkrecius asmenis uz ju envykusius priimtus sprendimus, o ne smeizk visa miesta.. o laisves matos zinai, bet pareigu nepamirsk lol
ką?
Comment
-
radot kur filosofijos ieškot man atrodo ne tik Kaune, bet ir apskritai LT darnios plėtros ar urbanistikos vargu ar rastume.
na, o Kaunas kartais netgi gerą pavyzdį parodo - pvz. Karigės kvartalas.
o ir šiaip, šitas forumas neskirtas pernelyg giliom diskusijom, siūlau nepamiršt abiejom besipliekiančioms pusėms. Apie darnią plėtrą arba jos nebuvimą geriau semtis informacijos iš tam skirtų šaltinių.
Comment
-
ilestmort
Parašė toshas Rodyti pranešimąradot kur filosofijos ieškot man atrodo ne tik Kaune, bet ir apskritai LT darnios plėtros ar urbanistikos vargu ar rastume.
na, o Kaunas kartais netgi gerą pavyzdį parodo - pvz. Karigės kvartalas.
o ir šiaip, šitas forumas neskirtas pernelyg giliom diskusijom, siūlau nepamiršt abiejom besipliekiančioms pusėms. Apie darnią plėtrą arba jos nebuvimą geriau semtis informacijos iš tam skirtų šaltinių.
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąsubjektyvi nuomonė: savo nuomonę apie oponentą siūlau pasikišti po pagalve, nes arogancijos viršūnėje tupėti ir laidyti ciniškus "pastebėjimus" (neturinčiais nieko bendro su nagrinėjama tema) - yra mažų mažiausia nekorektiška. ačiū.
Parašė ilestmort Rodyti pranešimątivoli -> tu geras parazitas. DIDELIS RESPEKTAS
Čia buvo mano pastebėjimas. Parašiau netiesą taip ir pasakyk
beje jokio Sitte atvejo aš nepateikiau. ir tikrai nesiruošiu aiškinti nesuprasto juokelio. siūlau pradžiai pasidomėti, kad ir terminologija. patariu nevartoti tokio nieko nereiškiančio žodžių junginio kaip architektūrinė plėtra. čia pradžiai.Paskutinis taisė tivoli; 2007.10.29, 14:45.
Comment
-
ilestmort
Parašė tivoli Rodyti pranešimąJeigu diskusiją supranti kaip kovos ringą, tai ji nebus vienaip ar kitaip vaisinga. Neturėjau intencijos įžeisti ar ironiškai pasišaipyti, neveltui parašiau "neįsižeisk".
Pačio pastabos yra nekorektiškos ir ciniškos, tačiau niekas to nepabrėžė.
Ir pabaigai. Toks žodžių junginys kaip architektūrinė plėtra tikrai egzistuoja (pateikiau vieną iš pavyzdžių, daugiau tingiu ieškoti - jei paprašysiu surasiu).
aš tikrai neįsižeidžiau buvo malonu susipažinti su oponento kultūriniu lygiu.
dėl savo pastabų negaliu nieko pasakyt - visąlaik atrodysiu šališkas.
o labiausia - achitektūrinė plėtra
gal kalbininkai ir nepasistengė rasti lietuviško atitikmens, tačiau dažnai pažodinis vertimas - toli gražu neatitinka prasmės. čia jau reikia ir morfologiją suprast. pradžiai...Paskutinis taisė ilestmort; 2007.10.29, 15:10.
Comment
-
ilestmort
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąilestmort, tu čia bandai kažką įrodyt ar ką? nesuprantu Tavo komentarų tikslo... ar šiaip ši diena Tau nemiela?
jeigu jau nesupranti tikslo diskusijoje išreikšti savo nuomonę (nuo konkretybės iki absoliuto) - tai kam tokioj diskusijoj dalyvauji?..
Comment
-
ilestmort
taigi linkėčiau Kaunui ir visiems Kauniečiams - labai triukšmingų ir daug galinčių duoti diskusijų ir saiko miesto plėtroje.
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimą............. gal kalbininkai ir nepasistengė rasti lietuvišką atitikmenį, tačiau dažnai pažodinis vertimas - toli gražu neatitinka prasmės. čia jau reikia ir morfologiją suprast. pradžiai...
Comment
-
ilestmort
Parašė Linas Rodyti pranešimąIlestmort, kuo toliau, tuo labiau savo galvoje aš patį pradedu tapatinti su vienu žinomu architektu. Kol kas susilaikysiu nuo įvardinimo. Iš dalies anoniminė internetinė erdvė kartais leidžia labiau išsilieti, tačiau retorika ganėtinai panaši į retoriką spaudoje.
Comment
-
ilestmort
Parašė neko Rodyti pranešimąJei jau duodi pastabas kitiems dėl lietuvių kalbos, tai galėtum tose pastabose grubių klaidų neprivelt... pradžiai...
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąiškart galiu pasakyt - klysti. kol kas nežinomas.
Comment
-
ilestmort
Parašė Linas Rodyti pranešimąTuomet būsi kada nors (ir gana greitai) puikus klonas.
kodėl kauniečiai visąlaik pereina į asmeniškumus? kalbėkim apie kauną.
Comment
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąna čia tai jau perdedi (gerai bent, kad ne klounas).
kodėl kauniečiai visąlaik pereina į asmeniškumus? kalbėkim apie kauną.
Comment
Comment